Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(Lawrute @ 2009 01 22, 01:11)

Pagyriau blog'e 4u.gif
Atsakyti
Lawrute, as irgi palikau bloge zinute - pagyrimus thumbup.gif
(po vardu anonimiskas, nes ir vel kazka ne ta pasirinkau rasant bloge zinute lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 22 sausio 2009 - 11:16
O aš pagirsiu čia biggrin.gif
Atvirukas maniškų spalvų bigsmile.gif Mielai tokį gaučiau dovanų biggrin.gif
Šaunuolė thumbup.gif Ir dar mielai gaučiau tokį priedą kaip kad nešėt su atviruku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 01 18, 10:25)
biggrin.gif

Na neprijauciu g.gif tiesiog tokios mano asocijacijos su hallovynu  mirksiukas.gif beje jeigu kam nors butu ydomu tai dabar labiau paaugliu tarpe populiarus emo stilius bigsmile.gif  tai as manyciau, kad mano albumelis labiau ne gotu stiliuso emo stilius - bet cia tik ydomumo delei   4u.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif

aš čia taip užsukau į šią temelę ir likau apšalus (ne vien nuo darbelių grožio, bet ir šios žinutės). unsure.gif Emo žmonės yra nusivylę gyvenimu, depresuojantys, nemėgstantys draugijos. Kartais jie būna įtraukti į labai pavojingus "žaidimus", kaip pvz "atiduoti save mirčiai", arba persipjauti venas. Brr tą žodį pamačius, man net šiurpas nueina per nugarą. Manau geriau D-A-U-G-I-A-U nete paskaitysi, o tik poto vartoti šį žodį.Skaičiau aš apie juos ir buvau "apšalus" doh.gif
Ir kaip paaugliai pasidaro tokias pankiškas šukuosenas, ir pan tai jų stilius vadinasi "Scene", o ne "Emo". Emo yra gyvenimo būdas, o ne stilius ax.gif
Bet čia tik tarp kitko.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 22 sausio 2009 - 21:40
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 22, 20:39)
Emo žmonės yra nusivylę gyvenimu, depresuojantys, nemėgstantys draugijos. Kartais jie būna įtraukti į labai pavojingus "žaidimus", kaip pvz "atiduoti save mirčiai", arba persipjauti venas. Brr tą žodį pamačius, man net šiurpas nueina per nugarą. Manau geriau D-A-U-G-I-A-U nete paskaitysi, o tik poto vartoti šį žodį.Skaičiau aš apie juos ir buvau "apšalus"  doh.gif
Ir kaip paaugliai pasidaro tokias pankiškas šukuosenas, ir pan tai jų stilius vadinasi "Scene", o ne "Emo". Emo yra gyvenimo būdas, o ne stilius  ax.gif

Atsiprasau uz off topic, bet, manau, nereiketu taip kategoriskai teigti... Depresija ir polinkis i savidestrukcija budinga nemazai daliai ivairiu undergroundo subkulturu mirksiukas.gif Puse to, kaip apibudinai emo galima pritaikyti ir pvz, metalo muzikos gerbejams, ypatingai death metal krypties atstovams, arba satanistams etc.... Zinoma, tarp propaguojanciu emo (ar kt.) visada atsiras tu 'tikruju' sekeju/atstovu, bet 90% ju tera atstovai tik savo isore (isvaizda, rubais) ir paplepejimais chebrytese ar seansaciju istroskusiam zurnalistui (a la filosofijos skleidimu), bet realiai taip negyvena ir ten tos filosofijos perdaug nesilaiko, o tik vaizduoja...
Neissipleciant, nieko baisaus emo vartoti ir kaip stiliaus nusakyma ir tai tikrai nera keiksmazodis, nors ir ne visos po tuo besislepiancios idejos yra zavingos ar priimtinos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 22, 22:12)
Atsiprasau uz off topic, bet, manau, nereiketu taip kategoriskai teigti... Depresija ir polinkis i savidestrukcija budinga nemazai daliai ivairiu undergroundo subkulturu  mirksiukas.gif  Puse to, kaip apibudinai emo galima pritaikyti ir pvz, metalo muzikos gerbejams, ypatingai death metal krypties atstovams, arba satanistams etc.... Zinoma, tarp propaguojanciu emo (ar kt.) visada atsiras tu 'tikruju' sekeju/atstovu, bet 90% ju tera atstovai tik savo isore (isvaizda, rubais) ir paplepejimais chebrytese ar seansaciju istroskusiam zurnalistui (a la filosofijos skleidimu), bet realiai taip negyvena ir ten tos filosofijos perdaug nesilaiko, o tik vaizduoja...
Neissipleciant, nieko baisaus emo vartoti ir kaip stiliaus nusakyma ir tai tikrai nera keiksmazodis, nors ir ne visos po tuo besislepiancios idejos yra zavingos ar priimtinos  mirksiukas.gif

aišku gali būt ir taip, aš gi tik tarp kitko parašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 22, 21:32)
aišku gali būt ir taip, aš gi tik tarp kitko parašiau  biggrin.gif

jokiu problemu 4u.gif , cia as biski isijauciau mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
cool.gif paskutiniu postu nekomentuosiu blink.gif nors tikrai norisi savo nuomone issakyti ax.gif bet pasilaikysiu sau, nes cia mes dalinames SCRAPBOOKING'u 4u.gif

relija Paskelbta Vakar, 19:50
O aš pagirsiu čia
Atvirukas maniškų spalvų  Mielai tokį gaučiau dovanų 
Šaunuolė  Ir dar mielai gaučiau tokį priedą kaip kad nešėt su atviruku

aciu, man tokios spalvos irgi labai patinka 4u.gif

ir aciu visoms uz blog'e paliktas zinutes bigsmile.gif labai labai aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 23 sausio 2009 - 10:02
OFF TOPIC (kitaip dar, žinutė nukrypusi nuo temos, ne į temą biggrin.gif )

Blog'as lietuviškai - tinklaraštis, o saitas - tinklapis 4u.gif Čia šiaip sau......
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 23, 09:18)
OFF TOPIC (kitaip dar, žinutė nukrypusi nuo temos, ne į temą  biggrin.gif  )

Blog'as lietuviškai - tinklaraštis, o saitas - tinklapis  4u.gif Čia šiaip sau......

relija, o tau gal kalbos komisija moka biggrin.gif

beje, dar yra laidabraukis, ziniatinklis, skaitlys, suteptinis, o bloga as radau kaip internetini dienorasti biggrin.gif

kadangi man kalbos komisija nesusimoka, tai as vartosiu kaip jau buvau ipratus tongue.gif

beje, netgi Valstybinės kalbos įstatymas nereglamentuoja Lietuvos gyventojų neoficialaus bendravimo mirksiukas.gif

paskutinis off topic 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Miglota, aš gi ir parašiau, kad čia šiaip sau, jokios prievartos, o bendravimo internete nepavadinčiau neoficialiu.... bet čia galima ginčytis.
O naujus žodžius Valstybinė Kalbos Komisija patvirtina tik tuos, kurie pasiūlyti prigyja tarp žmogų, taip kad aš noriu, kad prigytų tinklaraštis, o ne blog'as, turiu teisę laisvai norėti ir pasisakyti, tik čia tam ne vieta, todėl aptarsime tai kitoje erdvėje
tongue.gif
Atsakyti