QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 22, 20:39)
Emo žmonės yra nusivylę gyvenimu, depresuojantys, nemėgstantys draugijos. Kartais jie būna įtraukti į labai pavojingus "žaidimus", kaip pvz "atiduoti save mirčiai", arba persipjauti venas. Brr tą žodį pamačius, man net šiurpas nueina per nugarą. Manau geriau D-A-U-G-I-A-U nete paskaitysi, o tik poto vartoti šį žodį.Skaičiau aš apie juos ir buvau "apšalus"
Ir kaip paaugliai pasidaro tokias pankiškas šukuosenas, ir pan tai jų stilius vadinasi "Scene", o ne "Emo". Emo yra gyvenimo būdas, o ne stilius
Atsiprasau uz off topic, bet, manau, nereiketu taip kategoriskai teigti... Depresija ir polinkis i savidestrukcija budinga nemazai daliai ivairiu undergroundo subkulturu
Puse to, kaip apibudinai emo galima pritaikyti ir pvz, metalo muzikos gerbejams, ypatingai death metal krypties atstovams, arba satanistams etc.... Zinoma, tarp propaguojanciu emo (ar kt.) visada atsiras tu 'tikruju' sekeju/atstovu, bet 90% ju tera atstovai tik savo isore (isvaizda, rubais) ir paplepejimais chebrytese ar seansaciju istroskusiam zurnalistui (a la filosofijos skleidimu), bet realiai taip negyvena ir ten tos filosofijos perdaug nesilaiko, o tik vaizduoja...
Neissipleciant, nieko baisaus emo vartoti ir kaip stiliaus nusakyma ir tai tikrai nera keiksmazodis, nors ir ne visos po tuo besislepiancios idejos yra zavingos ar priimtinos