šiuo metu labai daug darbo turiu, tai tik trumpam įlendu ir iškart prie pagrindinio reikalo.
Scrapuke, aš būtiniausiai noriu "101 ..." ir jei dar pvyktų pridėt žurnaliuką CK, kur yra tavo darbelis.... Vž, rašyk mane į norinčių sąrašą
Lawrute, prijauti Gotam ?
Na neprijauciu tiesiog tokios mano asocijacijos su hallovynu beje jeigu kam nors butu ydomu tai dabar labiau paaugliu tarpe populiarus emo stilius tai as manyciau, kad mano albumelis labiau ne gotu stiliuso emo stilius - bet cia tik ydomumo delei
aciu uz palaikyma
Lawrute: palikau komentaru tavo blog'e nors gal cia tu noretum
relija: busi įtraukta į sarasa.
--ir dar...senstu gal, bet vis naujų žmonijos-t.y jaunimo, kategorijų atsiranda...dabar "emo", anksčiau mano laikais, visi "kitoniški" žmonės būdavo grupuodami į "pankus"
relija: busi įtraukta į sarasa.
--ir dar...senstu gal, bet vis naujų žmonijos-t.y jaunimo, kategorijų atsiranda...dabar "emo", anksčiau mano laikais, visi "kitoniški" žmonės būdavo grupuodami į "pankus"
Lawrute, man patiko ir sokoladas, ir mini albumas + jo turinys
Scrap8: ir as noriu "101 patarimu"
Scrap8: ir as noriu "101 patarimu"
Lawrute: palikau komentaru tavo blog'e nors gal cia tu noretum
labai aciu uz komntarus, man labai tinka, kad komentarai ten salai darbu kuo daugiau komentaru tuo blogas gyvesnis atrodo
QUOTE(Lawrute @ 2009 01 16, 22:50)
tikrai super Scrap8 isbandyta ir pristatyta technika... manau toky principa galima pritaikyti ir mini albumu virseliams
...na as pagaliau y savo bloga ykeliau dar keleta scrapo darbeliu - mini albumair sokolado nauja drabuzely - zinoma ci aklaidu yra be proto daug ilgai dvejojau ar verta besirodyti su tokiais ne iki galo iskeptais darbais, bet... taip jau kartais nutinka kai skubi zinoma ne visiems, vat puikus pavyzdys relija , kuri kepa saunius greitukus
...na as pagaliau y savo bloga ykeliau dar keleta scrapo darbeliu - mini albumair sokolado nauja drabuzely - zinoma ci aklaidu yra be proto daug ilgai dvejojau ar verta besirodyti su tokiais ne iki galo iskeptais darbais, bet... taip jau kartais nutinka kai skubi zinoma ne visiems, vat puikus pavyzdys relija , kuri kepa saunius greitukus
niu saunuole..labai idomus mini albumukas aisku kitox nei iprasta matyti..bet patiko.. o jau apie ta sokolada tai is vis..niam niam
QUOTE(Lawrute @ 2009 01 19, 02:33)
labai aciu uz komntarus, man labai tinka, kad komentarai ten salai darbu kuo daugiau komentaru tuo blogas gyvesnis atrodo
tada sutarta- komentuosu blog'e, ir man taip pat tinka
Merginos...nupirkau visus CK "101 Ekspertų Patarimai" žurnalus, t.y. 6:
padariau sąrašą tų meginų kurios jau iš anksto rezervavo ir užprašė. Viskas įkelta š blog'ą. Sorriukas tom kuriom neteko . Nupirkau tiek kiek parduotuvė užsakė.
padariau sąrašą tų meginų kurios jau iš anksto rezervavo ir užprašė. Viskas įkelta š blog'ą. Sorriukas tom kuriom neteko . Nupirkau tiek kiek parduotuvė užsakė.
As truputi ne i tema. O kada baigiasi konkursas?
Lauramama, gal iki vasario 1 d., bet aš irgi nesu tikra
Kiekvieno mėnesio pirmą dieną
...rodausi su greitu sveikinimo atviruku