as taip pat labai labai noresiu to leidinuko - "101 ekspertu patarimai" - ir gal kasnors galetu nuskanuoti ir ykelti info is CK Vasario menesio zurnalo, p.113, kuriame yra Scrap8 LO ir technikos demostracija - butu labai ydomu ir mums pamatyti, toms kurios negalim paciupineti realiai tai bent virtualiai
QUOTE(a Lua @ 2009 01 16, 10:47)
Čia gera mintis
na va ir manasis 25*2 variantas
dariau ant CD, is kitos puses kisenele su palinkejimais. Reikes tik piestuku kur linijos subraizytos nutrint, bet dabar nerandu namie trintuko
dariau zalia, nes mama irgi zalios maniake
dariau ant CD, is kitos puses kisenele su palinkejimais. Reikes tik piestuku kur linijos subraizytos nutrint, bet dabar nerandu namie trintuko
dariau zalia, nes mama irgi zalios maniake
QUOTE(dilditele @ 2009 01 16, 01:37)
Dabar su popieriais niekaip neisirenku. Kai buna rinkiniai, tai ten buna ir storu (pagrindui) ir plonu?? ar tik vienokie??
Atsakiau tau temoje Scrapbooking priemonės #2 Agneja, labai šauni interpretacija Neabejoju, kad tavo mamai tikrai patiks
Scrap8 nu kox nerealus leidinys..ir as laaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai noreciau..ir dar tavo autografo paprasyciau
niu sauni atvirute..ir labai graziai sugalvojai ant CD..super prajuokinai del trintuko
QUOTE(Agneja @ 2009 01 16, 11:35)
niu sauni atvirute..ir labai graziai sugalvojai ant CD..super prajuokinai del trintuko
Agnėja: atvirukas
Kviečiu apsilankyti į mano Blog'a...aprašiau man naujai išbandytą techniką ir neblogai man gavosi.
*Smagu kad tiek yra norinciu spec leidinio. Kada gausiu išsamiau aprašysiu
Kviečiu apsilankyti į mano Blog'a...aprašiau man naujai išbandytą techniką ir neblogai man gavosi.
*Smagu kad tiek yra norinciu spec leidinio. Kada gausiu išsamiau aprašysiu
QUOTE(Agneja @ 2009 01 16, 11:35)
tikrai sauniai painterpretavai
o man dar labai grazi ta melyna popieriuko spalva
tikrai super Scrap8 isbandyta ir pristatyta technika... manau toky principa galima pritaikyti ir mini albumu virseliams
...na as pagaliau y savo bloga ykeliau dar keleta scrapo darbeliu - mini albumair sokolado nauja drabuzely - zinoma ci aklaidu yra be proto daug ilgai dvejojau ar verta besirodyti su tokiais ne iki galo iskeptais darbais, bet... taip jau kartais nutinka kai skubi zinoma ne visiems, vat puikus pavyzdys relija , kuri kepa saunius greitukus
...na as pagaliau y savo bloga ykeliau dar keleta scrapo darbeliu - mini albumair sokolado nauja drabuzely - zinoma ci aklaidu yra be proto daug ilgai dvejojau ar verta besirodyti su tokiais ne iki galo iskeptais darbais, bet... taip jau kartais nutinka kai skubi zinoma ne visiems, vat puikus pavyzdys relija , kuri kepa saunius greitukus
oj Lawrute , man grazu ir mini albumas ir sokoladas.
o albumo nuotraukos tai is viso tokios netradicines nu man labai fainiai ziurisi
o albumo nuotraukos tai is viso tokios netradicines nu man labai fainiai ziurisi
Lawrute, toks gotiškas gavosi tavo mini albumas Noriu pagirti už fantastišką sprendimą - sužavėjo kaip tu panaudojai štampuką kampui, labai patiko toks kamputis, įrėminantis nuotrauką.
Lawrute Labai grazu Netradiciska...
Lawrute, prijauti Gotam ?