Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(relija @ 2009 01 14, 15:54)
va je vaje, kaip būtų įdomu tokius smulkius daiktelius pamatyti  bigsmile.gif  tai tu visko po vieną pasilik arba pasiskolink dar kokį paprastą fotiką, o tai kaip mums įsivaizduot tuos tavo kūrinėlius??? A? O skenerio neturi???

Parodysiu, kai turėsiu fotoaparatą, arba pasiskolinsiu iš ko nors biggrin.gif
Bet, kad daug iš tų smulkmenėlių išdovanota lotuliukas.gif doh.gif Na, kai kokius kitokius darbelius turėsiu, pasistengsiu kaip nors pasiskolinti fotoaparatą ir nufotografuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 13, 22:37)
Ačiū, Scrapuke už info dėl $.

O čia mano šio vakaro greitukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu nieko sau greitukas thumbup.gif super grozis..man labai patinka tavo darbai, o ir nuotrauku kokybe labai "skani"
Atsakyti
QUOTE(Jenny. @ 2009 01 14, 15:02)
Parodysiu, kai turėsiu fotoaparatą, arba pasiskolinsiu iš ko nors  biggrin.gif
Bet, kad daug iš tų smulkmenėlių išdovanota  lotuliukas.gif  doh.gif Na, kai kokius kitokius darbelius turėsiu, pasistengsiu kaip nors pasiskolinti fotoaparatą ir nufotografuoti  thumbup.gif

Turiu ideja bigsmile.gif O tu paprasyk, kad tie, kam dovanojai, nufotkintu ir tau atsiustu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 14, 16:09)
Turiu ideja  bigsmile.gif O tu paprasyk, kad tie, kam dovanojai, nufotkintu ir tau atsiustu ax.gif  biggrin.gif

Na nebent biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
Seniai žaviuosi scrapbookingu, tik pačiai kažkaip dar drąsos neatsirado pamėginti smile.gif.
Norėčiau pasidalinti keleto rastų blogų apie scrap'ą adresais akims paganyti smile.gif. Persiprašau, jei pasikartosiu ax.gif

pirmas

antras

trečias
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 14 sausio 2009 - 19:35
...na ir sparciai cia pas mumi viskas vyksta, savaitele pregyvenau be interneto ir kai tik prisijunngiau kol viska pekaiciau likau naktineti...

super clap.gif nerealiai merginos darbuojates...

relija - saunuole, labai gerai matosi tavo braizas... labai labai grazus darbeliu stilius... jei ne paslaptis gal galetum parasyti pavadinimus leidiniu kuriuos turi apie scrap'a, o o gal dar Scrapuke gali kanors rekomenduoti, noreciau ysigyti kokia viena kita knyga rolleyes.gif

as kolkas rodausi tik su kalediniais atvirukais, turejau ideja pasidaryti advento kalendoriu kitiems metams - kitam kalediniam likotarpiui - bet iki kaledu nespejau o po svenciu kazkaip isgaravo azartas ir uzsidegimas, viska supakavau sudejau y dezute su visais eskizais uzrasais ir popieriukais ir padejau kolkas y saly gal kada prisesiu, ir pabaigsiu, juk iki kitu kaledu laiko dar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal dar Scrapuke gali kanors rekomenduoti, noreciau ysigyti kokia viena kita knyga rolleyes.gif

jau parduotuvese isleistas tas Creating Keepsakes spec. storas leidinys "101 ekspertu patarimai" (kuriame mano darbeliai rolleyes.gif ) cia. Pakolkas pati dar negavau, bet is kitu girdejau kad gavome visa puslapi po 1 darbeli tad visos detales ir viskas labai gerai, pavaizduota. Kada pati ji nusipirksiu tada imesiu info i bloga, ir galbut suorganizuosiu uzsakyma sio leidinio. zn, Sanrita norejo, bet jei atsiras ir kitu, tai palaukite kol info blog'e paliksiu ir komentaruose parasykiot jei jus domina. mirksiukas.gif

off-topic,: jei kas sugeba realiai paciupineti CK Vasario menesio zurnala, p.113 mano LO bigsmile.gif ...visa lapa man vienai skyre mano technika pademonstruoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 15, 22:45)
jau parduotuvese isleistas tas Creating Keepsakes spec. storas leidinys "101 ekspertu patarimai" (kuriame mano darbeliai  rolleyes.gif ) cia. Pakolkas pati dar negavau, bet is kitu girdejau kad gavome visa puslapi po 1 darbeli tad visos detales ir viskas labai gerai, pavaizduota. Kada pati ji nusipirksiu tada imesiu info i bloga, ir galbut suorganizuosiu uzsakyma sio leidinio. zn, Sanrita norejo, bet jei atsiras ir kitu, tai palaukite kol info blog'e paliksiu ir komentaruose parasykiot jei jus domina. mirksiukas.gif

off-topic,: jei kas sugeba realiai paciupineti CK Vasario menesio zurnala, p.113 mano LO bigsmile.gif ...visa lapa man vienai skyre mano technika pademonstruoti bigsmile.gif

Lygtais niekur akis neuzkliuvo uz "101..." kad pardavinetu Norgej. O vasario men zurnaliukas, gal uz kokios savaites pasirodys thumbup.gif Aciu, kad pasakei 4u.gif Nors as visus nusipirktus nuo vasaros isnagrineju, vdrug butu tavo darbeliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 16, 00:45)
Kada pati ji nusipirksiu tada imesiu info i bloga, ir galbut suorganizuosiu uzsakyma sio leidinio. zn, Sanrita norejo, bet jei atsiras ir kitu, tai palaukite kol info blog'e paliksiu ir komentaruose parasykiot jei jus domina. mirksiukas.gif

AS labai labai noresiu, jei neiseis per tave, reiks po kiek laiko amazonej knyst verysad.gif Sveikinu, toki leidini privalu isisgyti, galesiu girtis kada nors, kad zinau sita skrepere clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramama: 16 sausio 2009 - 00:17
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 15, 23:45)
jau parduotuvese isleistas tas Creating Keepsakes spec. storas leidinys "101 ekspertu patarimai" (kuriame mano darbeliai  rolleyes.gif ) cia. Pakolkas pati dar negavau, bet is kitu girdejau kad gavome visa puslapi po 1 darbeli tad visos detales ir viskas labai gerai, pavaizduota. Kada pati ji nusipirksiu tada imesiu info i bloga, ir galbut suorganizuosiu uzsakyma sio leidinio. zn, Sanrita norejo, bet jei atsiras ir kitu, tai palaukite kol info blog'e paliksiu ir komentaruose parasykiot jei jus domina. mirksiukas.gif

Ir as labai noresiu, nes kol kas tik pasyviai viska stebiu.
Dabar su popieriais niekaip neisirenku. Kai buna rinkiniai, tai ten buna ir storu (pagrindui) ir plonu?? ar tik vienokie??
Atsakyti
Scrapuke, aš irgi l.l.norėsiu 4u.gif
Atsakyti
Scrapuke, aš irgi prisidėsiu. bigsmile.gif Dar ir tavo autografo užsiprašysiu, kad pasirašytum žurnale ant savo LO lotuliukas.gif

Lawrute, tavo atvirukai taip pat savotiški ir irgi pasižymi savotišku braižu. wub.gif
Atsakyti