Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 13, 22:22)
P.S. o tie štampukai, čia man matyti? mirksiukas.gif Kaip tik tinka mergytėm kadangi šriftas toks raitytas lyg garbanos.

Taip taip 4u.gif Cia tie patys tavo dovanoti stampukai thumbup.gif Man jie patiko is pirmo zvilgsnio wub.gif
Atsakyti
[QUOTE]Pirmiausia su klausimu: kokios firmos medaus korio raštuotas popierius? Man aktualu kad darysiu LO apie savo tėvą bitininką ir man labai prireiktų būtent tokio.
Patiko kad pasirinkai įvairių dydžių foto--vien tik nuotraukom puikiausiai papasakoji visą istoriją. Kontrastinės spalvos:mėlyna-geltona labai tinka. O pagyrus visa tai, dabar patarimai: Nesižiūri man kad bitė užlipdyta tiesiogiai ant foto--nuvertina ir nupigina foto mano akimi (dar labiau kad bitė tokia karikatūra). Jei ir kitur būtum bitę klijavus, taip pat būtų suprantama kad akis ištinus nuo bitės įkandimo, o ne dėl to kad su broliuku susimušė.
Draugei sendintas pasveikinimas (tavo???). Graži kompozicija, bet man netiko toks grubus pasendinimas--ypač kad vintage foto nublukus ir švelni...pasendinimą pastebiu pirma nuotraukos, o visad nuotraukos turi būti pastebimos pirma.

Scrapuke labai didelis aciu uz Tavo komentarus ir pastebejimus 4u.gif Jie tikrai man reiksmingi ir vertingi.
Del korio popieriaus, tai tiesiog radau internete ir atsispausdinau.
Atsakyti
Ačiū, Scrapuke už info dėl $.

O čia mano šio vakaro greitukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 13, 21:22)
LINUTUKAI: nors kitoj temoj rodei savo krepšiukus, pavariau čia įvertinimais tad ir tu pakliuvai 4u.gif . žn, manlabai patinka tavo tokie rankdarbiai namam padarant kažką iš buitinių priemonių. Vis norėjau kurti knygą šia tema, tai imsiu tave į partneres jei kada taps aktualu.
sutarta mirksiukas.gif

QUOTE(relija @ 2009 01 13, 23:37)
O čia mano šio vakaro greitukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
, jatau koks grazus greitukas bigsmile.gif , ale ot mergina su fantazija thumbup.gif
Atsakyti
Relija, greitukas ar ne greitukas, bet labai fainas dalykutis wub.gif thumbup.gif
Prie sirdies man tavo stilius, nors tu ka doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 13, 20:22)
patiko senis besmegenis popierius (kokia firma?)

gal ir klystu, bet atrodo kaip is my mind's eye be merry serijos..
Atsakyti
Relija jau tavo darbeliu grozis ....super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif Fantazijos ir kruopstumo tikrai netruksta, galetum pasidalint blush2.gif
Klausimukas: su kokia programele tvarkai nuotraukas? Labai graziai sutvarkei Lorietes darbelio nuotrauka. To ismokti praverstu mums visoms, juk taip smagu ziureti graziai nufotografuota ir pateikta darbeli...
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 14, 10:00)
, jatau koks grazus greitukas bigsmile.gif , ale ot mergina su fantazija thumbup.gif

LINUTUK, fantazija aš nesiskundžiu, tačiau vadovaujuosi viena taisykle: jei darbas nėra LO su asmeninėmis nuotraukomis, kur nori nenori jau kuri savo istoriją, naudoji atitinkamus elementus, popierius ir t.t., tai aš turiu įsigijusi kelias scrap knygutes-žurnalus, kurie ir yra mano atviruku-belekokiuku įkvepėjai.
Nežinau kaip kitoms, bet man laaabai gaila savų gražiųjų scrap popierių lotuliukas.gif , taigi ilgą laiką gailėjau ir niekaip nedariau jokių darbų.... o norėjau juodai doh.gif Tai susiradau sau vaistą. Nusprendžiau pirmiausia su mažiausio formato popieriumi pridaryti daug va visokių tokių smulkmenų, o tada gal jau lengviau ir didžiuosius popierius panaudot pavyks lotuliukas.gif

Jau kaupiuosi keliems dideliems LO lotuliukas.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 14, 10:32)
Prie sirdies man tavo stilius, nors tu ka  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Žiurbuti, taigi puiku, kad prie širdies bigsmile.gif Labai smagu, kai mano darbai kam nors prie širdies ax.gif

QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 14, 11:07)
Klausimukas: su kokia programele tvarkai nuotraukas? Labai graziai sutvarkei Lorietes darbelio nuotrauka. To ismokti praverstu mums visoms, juk taip smagu ziureti graziai nufotografuota ir pateikta darbeli...

daivuke, mano pagrindinė programa su kuria dirbu yra photoshop'as. Dirbu su ja jau kokie aštuoni metai, bet dar toli gražu nemoku visko ką gali pasiūlyti ši programa. Jei atsitinka taip, kad reikia kažką padaryti ko dar nemoku lendu į pačios programos Help'us, knisuosi ten, tada susiradusi esminę info dar pasiknisu inete ir pasiieškau Tutorial'su... Jokių nuorodų nesisaugau, ir gerų vietų kur galima pasimokyti dirbti su photoshopu negaliu nurodyti, nes vietoj to, kad kelis kartus žiūrėti pavyzdžius aš sau susikuriu užduotis ir panaudoju surastą naują gudrybę.... Ir, manau, kad nereikia lankyti ten kažkokių nerealių kursų, užtenka didelio noro, karts nuo karto patarėjo prie kompo ir didelio noro smile.gif

Yra dar krūvos kitų programų, kuriomis galima nors elementarius nuotraukų pataisymus pasidaryti, galbūt kitos merginos patars, nes aš nežinau jų pavadinimų. O gerai fotografuojančių ir puikiai pateikiančių savo darbus SM yra nemažai mirksiukas.gif

Esu jau rašiusi, bet ir su paprasčiausia Microsoft siūloma foto peržiūrėjimo programa galima šiek tiek pakoreguoti foto. Dar yra ACDSee Quick View
Bet svarbiausia foto tvarkymo programa - mokytis fotografuoti mirksiukas.gif

Atsakiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 14 sausio 2009 - 11:32
Aciu Relija 4u.gif
Atsakyti
relija: WOW! nuostabu. Ar cia kaip ornamentas eglutei ar tag'iukas? Kaip panaudosi?. Man irgi patinka tavo stilius ir spalvu pasirinkimas. thumbup.gif
O del baimes karpyti grazu popieriu, tai amerikieciu SB forumuose pastoviai atsiranda tokia tema: "Kaupiu grazu SB popieriu ir baugu man ji karpyti....HELP!" ...bet, tai visad buna pradinukiu sindromas- baime sugadinti grazu popieriu (ir man taip buvo). Bet juk tu nepradinuke, ir nujauciu kad tau taip nebuna kad "sugadini" koki rankdarbi. Ir siaip, daznai ir jei LO nukrypsta nuo originalaus plano, tai gaunasi net graziau, toks "kurybinis nukrypimas" mirksiukas.gif

Gali naudotis ir suvalkieciu metodu kaip as: jei dedi popierius viena ant kito sluoksniais, ir palieki tik remeli popieriaus, ispjauk vidu ir klijuok ant pigesnio vienspalvio.
gal ir klystu, bet atrodo kaip is my mind's eye be merry serijos..

dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 sausio 2009 - 14:41
Scrap8, aš gi suprantu tai, bet telefonu NIEKAIP neatkartosi tų spalvų, tų detalių ir t.t. unsure.gif Ir nesižiūri tada niekas. doh.gif Aš juk fotografuoju, telefonu fotografuoti man pražūtis lotuliukas.gif blush2.gif O darbelius aš dėlioju, bandau kažką daryt, bet neklijuoju kol kas. Piešiu ant lapo, kaip maždaug visa tai atrodys ax.gif Kuriu atvriukus (ir daug jų esu padovanojusi) segtukus dekoruotus SB (kad ir medinius), korteles ir t.t. mirksiukas.gif Be to, juk ir priemonių dar ne per daugiausiai turiu biggrin.gif 4u.gif

Relija, nuostabu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 14, 14:38)
relija: WOW! nuostabu. Ar cia kaip ornamentas eglutei ar tag'iukas? Kaip panaudosi?. Man irgi patinka tavo stilius ir spalvu pasirinkimas.  thumbup.gif

ax.gif Ačiū 4u.gif . Perkūnas žino kas čia... jos skersmuo apie 20 cm., tai toks nemažas tag'iukas būtų biggrin.gif Dabar pakabės kur "ant akių", o vėliau į albumą atguls lotuliukas.gif
O su popierium tai man žinai kaip? Aš nebijau sugadint, MAN GAILA !!!!!!!!!!! lotuliukas.gif Įtariu suvalkietiško kraujo tikrai turiu lotuliukas.gif

QUOTE(Jenny. @ 2009 01 14, 15:36)
Kuriu atvriukus (ir daug jų esu padovanojusi) segtukus dekoruotus SB (kad ir medinius), korteles ir t.t.  mirksiukas.gif Be to, juk ir priemonių dar ne per daugiausiai turiu  biggrin.gif  4u.gif

va je vaje, kaip būtų įdomu tokius smulkius daiktelius pamatyti bigsmile.gif tai tu visko po vieną pasilik arba pasiskolink dar kokį paprastą fotiką, o tai kaip mums įsivaizduot tuos tavo kūrinėlius??? A? O skenerio neturi???
Atsakyti