QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 14, 10:00)
, jatau koks grazus greitukas
, ale ot mergina su fantazija
LINUTUK, fantazija aš nesiskundžiu, tačiau vadovaujuosi viena taisykle: jei darbas nėra LO su asmeninėmis nuotraukomis, kur nori nenori jau kuri savo istoriją, naudoji atitinkamus elementus, popierius ir t.t., tai aš turiu įsigijusi kelias scrap knygutes-žurnalus, kurie ir yra mano atviruku-belekokiuku įkvepėjai.
Nežinau kaip kitoms, bet man laaabai gaila savų gražiųjų scrap popierių
, taigi ilgą laiką gailėjau ir niekaip nedariau jokių darbų.... o norėjau juodai
Tai susiradau sau vaistą. Nusprendžiau pirmiausia su mažiausio formato popieriumi pridaryti daug va visokių tokių smulkmenų, o tada gal jau lengviau ir didžiuosius popierius panaudot pavyks
Jau kaupiuosi keliems dideliems LO
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 14, 10:32)
Žiurbuti, taigi puiku, kad prie širdies
Labai smagu, kai mano darbai kam nors prie širdies
QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 14, 11:07)
Klausimukas: su kokia programele tvarkai nuotraukas? Labai graziai sutvarkei
Lorietes darbelio nuotrauka. To ismokti praverstu mums visoms, juk taip smagu ziureti graziai nufotografuota ir pateikta darbeli...
daivuke, mano pagrindinė programa su kuria dirbu yra photoshop'as. Dirbu su ja jau kokie aštuoni metai, bet dar toli gražu nemoku visko ką gali pasiūlyti ši programa. Jei atsitinka taip, kad reikia kažką padaryti ko dar nemoku lendu į pačios programos
Help'us, knisuosi ten, tada susiradusi esminę info dar pasiknisu inete ir pasiieškau
Tutorial'su... Jokių nuorodų nesisaugau, ir gerų vietų kur galima pasimokyti dirbti su photoshopu negaliu nurodyti, nes vietoj to, kad kelis kartus žiūrėti pavyzdžius aš sau susikuriu užduotis ir panaudoju surastą naują gudrybę.... Ir, manau, kad nereikia lankyti ten kažkokių nerealių kursų, užtenka didelio noro, karts nuo karto patarėjo prie kompo ir didelio noro
Yra dar krūvos kitų programų, kuriomis galima nors elementarius nuotraukų pataisymus pasidaryti, galbūt kitos merginos patars, nes aš nežinau jų pavadinimų. O gerai fotografuojančių ir puikiai pateikiančių savo darbus SM yra nemažai
Esu jau rašiusi, bet ir su paprasčiausia
Microsoft siūloma foto peržiūrėjimo programa galima šiek tiek pakoreguoti foto. Dar yra
ACDSee Quick View
Bet svarbiausia foto tvarkymo programa - mokytis fotografuoti
Atsakiau?
:lotuliukas: