Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(Eglu @ 2008 12 10, 18:23)
priklijavau raides.tada visas atspaudziau su kempinele skirta anspauduku embosinimui..tada uzbarsciau miltelius sidabrinius ir su heat gun..smile.gif

aga as taip ir supratau thumbup.gif

QUOTE(Agneja @ 2008 12 10, 18:50)
rodau ir as avo siandienos, nieko blatno, labai paprasta biggrin.gif kalendorius

dariau pagal sita
tutorial

o kox fainas thumbup.gif as irgi vis pagalvoju kad butu fainiai kalendoriuka koki sumeistraut..ale tai tas tai anas... doh.gif blush2.gif

! 
Necituoti nuotraukų !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 gruodžio 2008 - 02:50
Eglu, Josephn, Agneja.... thumbup.gif darbuojates, kokiu grozybiu pridaret bigsmile.gif ...as vis neprisedu prie scrapo nors tiek ideju galvoj ir reikia man tos scrap-terapijos pastaruoju metu
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2008 12 10, 17:38)
niu pradejau ir as kaledines atvirutes daryti..tai atejau pasirodyt ka pridirbau blush2.gif
QUOTE(Eglu @ 2008 12 10, 18:00)
as ir pasirodysiu koki vakar atviruka draugei padariau
QUOTE(Agneja @ 2008 12 10, 19:50)
rodau ir as avo siandienos, nieko blatno, labai paprasta biggrin.gif kalendorius
jatau bigsmile.gif , kaip smagu, nauja tema ir tiek darbu uzderejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 11 gruodžio 2008 - 15:20
Agneja, labai gražus kalendorius thumbup.gif Aš kaip tik dabar gaminu namiškiams kalendorius Kalėdoms - sakiau, kad reikia kokią praktišką dovaną tėvams padovanot hihihi.gif

O atviručių kad užderėjo thumbup.gif Ir visos man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Agnėja, tavo "nieko blatno" kalendorius puikus mirksiukas.gif . Paprastas konkretus, bet bet kur atsidūręs pagyvins nuotaiką bei privers nusišypsoti smile.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos smile.gif Labai grazus atvirukai thumbup.gif ir kalendorius thumbup.gif
Rodau ir as savo, sukonstravau mociutei gimtadienio proga.Nuotraukoje ji jaunysteje.Tik atviruko nuotrauka prasta, bet jau vakar isigijau fotoaparata, tai dabar pleskinsiu bigsmile.gif
Atvirukas
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 12 11, 15:24)
Aš kaip tik dabar gaminu namiškiams kalendorius Kalėdoms - sakiau, kad reikia kokią praktišką dovaną tėvams padovanot hihihi.gif

tai va as irgi galvoju, kad reikia padovanot, tik dar neapsisprendziau kam hihihi.gif

Aciu, merginos 4u.gif

daivuke76 , grazi atvirute, tokia dvelkianti senove thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 11 gruodžio 2008 - 18:31
user posted image
mano konkursinis. Daugiau info ir didesne LO foto ir technikos aprasymas blog'e (apacioj parase scrapmanija)
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Skrapuke, pats nuostabiausias LO, koki tik esu maciusi.Kaip skaniausias pasaulyje saldainis wub.gif suzaveta iki begalybes...ech...kada as taip graziai darysiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuke76 @ 2008 12 11, 12:48)
Skrapuke, pats nuostabiausias LO, koki tik esu maciusi.Kaip skaniausias pasaulyje saldainis  wub.gif suzaveta iki begalybes...ech...kada as taip graziai darysiu.... blush2.gif

dekui 4u.gif
Tavo pradzia-atvirukas irgi labai labai thumbup.gif . Sudomino mane kas ten do rastuotas popierius kur matosi arklys ir bulius? Labai butu tikes sis atvirukas buvusiai "vintage" konkursinio temai 4u.gif
Atsakyti
[QUOTE]Tavo pradzia-atvirukas irgi labai labai . Sudomino mane kas ten do rastuotas popierius kur matosi arklys ir bulius? Labai butu tikes sis atvirukas buvusiai "vintage" konkursinio temai

Aciu blush2.gif Tas popierius tai plonytis popieriukas, i kuri dazniausiai geliu parduotuveje vynioja geles.Man jis labai patiko, nezinau ar acid free.Ji klijavau ant kieto kartono ir tada jau dariau darbeli.Gaila, kad nufotografavau prastai, nelabai matosi tikrove, siaip visumoj neblogai gavosi.Mociute net susigraudino.

O kas liecia konkursini, tai noreciau ir as siame dalyvauti, isbandyti savo jegas.Jau isigijau kazkiek priemoniu,truputi drasiau jauciuos blush2.gif
Atsakyti
Scrapuke, darbas fantastinis, labai grazus remelis nuotraukos wub.gif idomus raudons spalvos pasirinkimas, ne tradicine tamsi, o blankesne ir visai graziai ziurisi smile.gif
Atsakyti