Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Loriete, ir aš turiu dar kelis klausimus.

* Kas ten per tokie apvalūs kringeliai? Jie lyg ir metaliniai atrodo?

** IŠ KUR TOKIAS GRAŽIAS GĖLES GAVAI???? Nerealiai gražios, ieškosiu tokių, kurios labai primena tikrus žiedus....Čia kaip tikri obelies žiedai man atrodo wub.gif

*** Ir kaip užrašyta "aš stoviu"????
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 01 13, 14:28)
Loriete , kaip grazu

QUOTE(relija @ 2009 01 13, 14:45)
Loriete, kaip bebūtų, bet vintage stiliui aš neabejinga 

QUOTE(aasta @ 2009 01 13, 14:56)
Loriete, nepaprastai gražu.

Aciu labai mergaites 4u.gif

QUOTE(relija @ 2009 01 13, 15:19)
Loriete, tau leidus

Kur gi cia neleisi bigsmile.gif Fantastika wub.gif Nu as niekaip to neisgavau blush2.gif Tu saunuole 4u.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 01 13, 15:19)
wow..labai grazu

QUOTE(kristi13 @ 2009 01 13, 15:22)
Loriete puikus darbelis. Tiesiog pasakėlė

Aciu labai mergaites 4u.gif

QUOTE(relija @ 2009 01 13, 15:25)
Loriete, ir aš turiu dar kelis klausimus.

*      Kas ten per tokie apvalūs kringeliai? Jie lyg ir metaliniai atrodo?

**    IŠ KUR TOKIAS GRAŽIAS GĖLES GAVAI???? Nerealiai gražios, ieškosiu tokių, kurios labai primena tikrus žiedus....Čia kaip tikri obelies žiedai man atrodo  wub.gif

***  Ir kaip užrašyta "aš stoviu"????

Ten metalines/zalvarines savarzeles 4u.gif Gavau dovanu is Tosk wub.gif

Tokias grazias geles pirkau wub.gif Mulberry gelytes is Papirloftet

'Stoviu' uzrasyta su stampukais, deta ant sendinto popieriuko, ir dar po to krasteliai aptaisyti 4u.gif
Atsakyti
Loriete, tas tavo LO nuostabus wub.gif wub.gif wub.gif Puikus apiplesymas, paraitymas, pasendinai super - ne perdaug, tip top thumbup.gif Dziaugiuos, kad perfotagrafavai lauke - geriau matosi thumbup.gif Bet vistiek reiks man jy isciupineti lotuliukas.gif Vis galvoju... O is kur tu tuos paukstukus pirkai?

Relija, tos Lorietes gelytes nuostabios wub.gif Kadangi jos popierines, tai jas galima formuoti, dazyti ir pan. Vienu zodziu nuostabus reikaliukas. Man Loriete ju irgi parupino. Aciu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 01 13, 16:10)
Loriete, tas tavo LO nuostabus wub.gif  wub.gif  wub.gif Puikus apiplesymas, paraitymas, pasendinai super - ne perdaug, tip top thumbup.gif  Dziaugiuos, kad perfotagrafavai lauke - geriau matosi thumbup.gif Bet vistiek reiks man jy isciupineti lotuliukas.gif Vis galvoju... O is kur tu tuos paukstukus pirkai?

Relija, tos Lorietes gelytes nuostabios wub.gif Kadangi jos popierines, tai jas galima formuoti, dazyti ir pan. Vienu zodziu nuostabus reikaliukas. Man Loriete ju irgi parupino. Aciu notworthy.gif

Aciu labai 4u.gif wub.gif

Cia tos pacios serijos, tik kitokios formeles ir spalva. Dabar jau ispirkti tie su pauksteliais 4u.gif Jie chipboard'ai su limpancia apacia, emboss'inti ir su jais galima viska daryti, ka tik nori 4u.gif

Ten ne Loriete, ten senelis saltis tau atnese lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man patinka, kad tas gelytes perkant, dar ir aukoji pinigelius atograzu misku issaugojimui thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Taigi nėra kaip parodyt savo atvirukų (taip, jie daryti SB priemonėm smile.gif ), fotoaparato neturiu biggrin.gif Turėjau labai gerą, bet jis ne mano. Visą vasarą buvo su manimi, o vėliau teko jį gražint,tiems iš kurių pasiskolinau biggrin.gif
Bet pažadu, stengsiuos kuo greičiau tą fotoaparatą turėt rolleyes.gif (nes aš tokia keista, užsispyriau būtent savo meniniu darbu jį užsidirbti... lotuliukas.gif kuriu svetainėms dizainus. smile.gif Dabar netgi logotipą esu sukūrusi, labai mielą kačiuką, bet jį dar "apšlifuot" reikia biggrin.gif Galėsiu parodyt, kad ir ne scrap'o darbelis, bet visgi su menu susijęs biggrin.gif Galėsit maždaug mano ir stilių nuspėti biggrin.gif O fotoaparatui jau dalį sumos turiu thumbup.gif ) ir parodyt savo darbelius, ir pagaliau kruti LO wub.gif
Loriete, puikus darbelis wub.gif Labai gražios detalės bigsmile.gif

O kaip jūs siunčiatės priemones iš užsienio? doh.gif Na aš tundra, bet niekaip negali įsivaizduot kaip viską vykdyt ten reik lotuliukas.gif Ar jūs per pažįstamus kažkaip? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny.: 13 sausio 2009 - 15:17
Aciu visom merginoms uz komentarus ir pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai ikvepia toliau dirbti ir tobuleti.
Loriete Tavo darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai grazus, romantiskas wub.gif Gerai Jums, kas dukruzes turit, su suneliais tokiu mergaitisku grozybiu nepridarysi, ypac vyresnio amziaus smile.gif (Bet tam yra ateinantis konkursinis, su svetimom mergaitem pasireikst)
Atsakyti
Loriete, gražu ... labai gražu. 100 proc mano skonio.
blush2.gif Panašų darbelį ir aš baigiau ... sendintas, su paukštukais
Atsakyti
QUOTE(Jenny. @ 2009 01 13, 16:15)
Loriete, puikus darbelis  wub.gif Labai gražios detalės  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif As perkuosi viska NO arba SE, tai man siustis nereikia tongue.gif Bandyk e-bay arba susirask mergaiciu SM, kurios uzsiima tuo 4u.gif

QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 13, 16:21)
Loriete  Tavo darbelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai grazus, romantiskas  wub.gif  Gerai Jums, kas dukruzes turit, su suneliais tokiu mergaitisku grozybiu nepridarysi, ypac vyresnio amziaus  smile.gif (Bet tam yra ateinantis konkursinis, su svetimom mergaitem pasireikst)

Aciu 4u.gif Na tikra tiesa, su mergaitem tik ir norisi tokius romantiskus, mielus, siltus darbelius daryti 4u.gif Tai darysi mergaitiska bigsmile.gif

QUOTE(Sanrita @ 2009 01 13, 16:35)
Loriete, gražu ... labai gražu. 100 proc mano skonio.
blush2.gif Panašų darbelį ir aš baigiau ... sendintas, su paukštukais

Aciu 4u.gif O kurgi tavo darbelis? bigsmile.gif Ar cia konkursui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2009 01 13, 15:02)
Kur gi cia neleisi  bigsmile.gif Fantastika  wub.gif Nu as niekaip to neisgavau  blush2.gif Tu saunuole  4u.gif

'Stoviu' uzrasyta su stampukais, deta ant sendinto popieriuko, ir dar po to krasteliai aptaisyti  4u.gif

Niu tai džiaugiuosi ax.gif

O štampukai gražūs bigsmile.gif

QUOTE(Tosk @ 2009 01 13, 15:10)
Relija, tos Lorietes gelytes nuostabios wub.gif Kadangi jos popierines, tai jas galima formuoti, dazyti ir pan.  Man Loriete ju irgi parupino.

A le ot, tai pasisekė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
oho, kelios dienos ir tiek grožių pridėta:
* Sanrita ir relija: malonu kad mane prisiminėt ir pasigedot oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Nuo naujų metų įvedžiau naują tvarką-keičiau rėžimą, mažiau laiko prie PC prisiekiau praleisti, daugiau laiko šeimai, namams, ir darbam bei scrapui. Pridariau naujo scrapo, bet...pakolkas negaliu rodyt rolleyes.gif

Agneja: Mini albumas mmmm thumbup.gif : kiek kartų jau vartei? Savo LO aš padarius iškart padedu kur priklauso, o mini albumus palieku ant lentynos ir dažnai pavartinėju. Labai patiko kad naudojai popierių iš tos pačios serijos--viskas taip dera atrodo. Sveikinu su pirmo mini-albumo baigimu 4u.gif

Jenny:
Sudalyvauk šiame konkurse pasiskolinus iš kitų nuotraukas scrapinti, ir nufotografuok rezultatą nors mobiliu mirksiukas.gif Vien stebėdama kitų scrap'ą neišmoksti pati tol kol neįkirsi savo pačios kauptų priemonių 4u.gif

justess: nebūna to kas tavo rankų daryta kad man nepatiktų--ir atvirukas neišimtis. Man netgi patinka kad žirafa gėlių pievoj--labai neįprastas toks variantas, tad pamačius iškart sudomina :"Ką čia ta paklydelė žirafa daro pievoj?" g.gif Smagu kad popierius už baksą naudojamas ir pritaikomas thumbup.gif

Josephin: Spalvų parinkimas man labai patinka: toks gyvybiškas lyg pavasaris, viskas auga, klesti--kaip ir augantis kleckas pilvuky. Pastelines spalvas + juoda foną man labai dažnai teko matyt SB spaudoj, tai tuo atžvilgiu tinka. Kas labiausiai kliūna, tai toks pribarstymas detalių visur...toks vaizdinis chaosas gaunasi...nėra jokios erdvės akim pailsėti. Jei man duotum pastumdyti šį LO, tai palikčiau apatinį lapo 1/4 kairėj, be jokių pagražinimų; Nuimčiau užraša nuo viršaus foto ir sutalpinčiau viską ant apvalaus ružavo teksto kvitelio; Gėlę ir mažą drugelio kvadratą apgyvendinčiau ant didelio žalio drugelio ir visą tai klijuočiau arčiau nuotraukos...kairėj viršuj detalės liux--įžanga akim į LO. Tavo darbeliuose man labai patinka detalės ir spalvos, bet visuomen atsiranda dizaino (-) 4u.gif

kristi13:: thumbup.gif Daug kas cia man patiko...matosi kad jau įsisavinai tam tikras dizaino taisykles. Patiko tas eglės pratęsimas siuvinėjimu, patiko nuotraukos pasendinimas (ar dažais ar švitriniu popierium??); patiko senis besmegenis popierius (kokia firma?)
Ką patobulinčiau: nelabai man žiūrisi rožinis popierius (gėlė ir raudoni akcentai besmegenio popieriuj diktuoja raudoną spalvą). Taip pat labai daug kvadratinių popieriaus plotų: raštuoti popieriai ir foto--norisi kokio apskritimio, ypač kad besmegeniai popieriuj yra apvalūs, būtent tą popierių būčiau kirpus apskritimu....svarbu turėti kontrastą tarp kvadratų ir apskritimų.

relija
: menas aukščiausio lygio thumbup.gif Labai mane žavi kad pateiki savo darbelius neįprastai=tas stovis tai geniali idėja tikrai thumbup.gif Ir reikės pasiskolinti idėją kaip atvirai rašyti metus "opaus amžiaus" moterim.
Labai žaviuosi tavo fotografija ir darbelių pateikimu. Aš vis prisimenu tavo žodžius kad nevykęs pateikimas gali sugadinti net tobuliausią meną. Šlubuoju šioj srity ax.gif jei nesiseka man skanuoti, tingiu fotografuoti (dažniausiai scrapinu iki paryčių tai nesinori lempų tempti). Kžkp, baigus LO nagus niežti iškart naują projektą pradėt o negaišti laiko prie to ką jau padariau...bet stengiuosi--seku tavo pavyz. 4u.gif

daivuke76
Pirmiausia su klausimu: kokios firmos medaus korio raštuotas popierius? Man aktualu kad darysiu LO apie savo tėvą bitininką ir man labai prireiktų būtent tokio.
Patiko kad pasirinkai įvairių dydžių foto--vien tik nuotraukom puikiausiai papasakoji visą istoriją. Kontrastinės spalvos:mėlyna-geltona labai tinka. O pagyrus visa tai, dabar patarimai: Nesižiūri man kad bitė užlipdyta tiesiogiai ant foto--nuvertina ir nupigina foto mano akimi (dar labiau kad bitė tokia karikatūra). Jei ir kitur būtum bitę klijavus, taip pat būtų suprantama kad akis ištinus nuo bitės įkandimo, o ne dėl to kad su broliuku susimušė. biggrin.gif
Draugei sendintas pasveikinimas (tavo???). Graži kompozicija, bet man netiko toks grubus pasendinimas--ypač kad vintage foto nublukus ir švelni...pasendinimą pastebiu pirma nuotraukos, o visad nuotraukos turi būti pastebimos pirma.

Loriete: Labai patiko: spalvos, tas visas "shabby chick" stilius čia lyg pasivaikščiojimas po Anglijos rožių sodus, netgi atrodo gėles galiu užuosti. Vienintelis (-) mano akimi, jei rankoj laikyčiau šį LO tai užlenkčiau popierių nuo rankyčių ir pėdužių kad daugiau nuotraukos matytūsi. Fotografijoj yra tokia taisyklė kad kadruojant nenukirsti žmogaus ties sanarių, o tie nerinukai kaip tik uždengia link riešų. Žiūrovui smalsu: ar mergytė stovi viena, ar ją palaiko už rankyčių?...per daug foto uždengei 4u.gif
P.S. o tie štampukai, čia man matyti? mirksiukas.gif Kaip tik tinka mergytėm kadangi šriftas toks raitytas lyg garbanos.

LINUTUKAI:
nors kitoj temoj rodei savo krepšiukus, pavariau čia įvertinimais tad ir tu pakliuvai 4u.gif . žn, manlabai patinka tavo tokie rankdarbiai namam padarant kažką iš buitinių priemonių. Vis norėjau kurti knygą šia tema, tai imsiu tave į partneres jei kada taps aktualu.

uffff...lygtai nieko nepraleidau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 sausio 2009 - 21:33
Scrapuke, smagu tave matyti, jau tikrai buvau pasigedus ir pasiilgus wub.gif
Ačiū už visų darbų aptarimą, tavo patarimai tikrai labai vertingi, ar jie susiję teisiogiai su darbais, ar šiaip mirksiukas.gif

Ir dar, Scrapuke, vienas klausimėlis.
Buvo čia tokia trumpa diskusija apie scrapinimą už pinigus, ir kažkuri mergina klausė kaip Amerikoje sprendžiami tokie klausimai. Ar daroma kitiems už pinigus scrapas, kokie įkainiai ar tiesiog kokia kainos apskaičiavimo sistema???
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 13, 14:40)
Scrapuke, smagu tave matyti, jau tikrai buvau pasigedus ir pasiilgus  wub.gif
Ačiū už visų darbų aptarimą, tavo patarimai tikrai labai vertingi, ar jie susiję teisiogiai su darbais, ar šiaip  mirksiukas.gif

Ir dar, Scrapuke, vienas klausimėlis.
Buvo čia tokia trumpa diskusija apie scrapinimą už pinigus, ir kažkuri mergina klausė kaip Amerikoje sprendžiami tokie klausimai. Ar daroma kitiems už pinigus scrapas, kokie įkainiai ar tiesiog kokia kainos apskaičiavimo sistema???

4u.gif
pasirodo pamiršau darašyt...
Sunku konkrečiai atrašyti. Priklauso nuo patirties, kiek detalių pridėta, SB medžiagų kaina (firminės prekės ar paprastos); Vidurkis sakyčiau kad apie 10-15 USD už vieno lapo LO, už dvigubo tai 15-40 USD. Nueik į ebay ir pasižiūrėk pavyz. cia įvedus fraze " Scrapbooking layouts" arba "scrapbooking paper piecing layouts"
Bet...yra labai daug išimčių. Pavyz. prie porą metų ebay akcijone buvo toks mini albumas "the bitch book"= joje buvo moterų išmintis. Pati koncepcija, detališkumas, rankų darbo kruopštumas...iš kojų išvirtau pamačius tiesiog...tiek dėmesio gavo minialbumas akcijoj kad parsidavė virš 300 USD blink.gif , bet kadangi eBay labai daug tokių piratų kurie vogia idėjas, po šio albumo labai daug "copy-cat" imitacijų atsirado. Išvis jei prekiauji per ten tai tavo idėjos vogiamos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 13 sausio 2009 - 22:00