Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

daivuke76, tavo šį darbelį dar nedabaigtą mačiau.
Tagiukai papildė tuštumą, manau teisingas sprendimas.
Atsakyti
Daivuke, l.gražu thumbup.gif O kas svarbiausia, tai nereikia nieko nė skaityti: nuotraukos ir apipavidalinimas puikiai perteikia istoriją, kurią norėjai įamžinti 4u.gif
Atsakyti
daivuke76 sauniai uzbaigei thumbup.gif , labai graziai gavos
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 01 13, 11:14)
kristi13, gražus LO. Iš karto pagalvojau, kad nuotraukoj vėl tu vaikystėje.  smile.gif  Sakyk, ar tyčia padarei j/b dukriuko foto? Derinai prie LO apie savo vaikystės Kalėdas?  ax.gif

Man labai patinka j/b arba sepia spalvos wub.gif ir su jomis gali daug daugiau ką sugalvoti tongue.gif
QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 13, 14:01)
daivuke76 sauniai uzbaigei thumbup.gif , labai graziai gavos

Nesikartosiu. Ir man dabar geriau atrodo nei pirmas variantas. Dabar tikrai gražiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
Relija, tu kaip visuomet nustebini wub.gif Grazu wub.gif

Daivuke, sauniai pabaigei darbeli 4u.gif

Na as irgi pasirodysiu blush2.gif Pabaigiau savo vintage darbeli. Tik atsiprasau uz nuotrauku kokybe, nesu gera fotografe lotuliukas.gif
Dienos sviesoje lauke:
user posted image
Namuose:
user posted image
Atsakyti
Loriete , kaip grazu wub.gif pastelines spalvos thumbup.gif toks spindintis svelnumu darbelis.
Atsakyti
Loriete, labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet kiek darbų bigsmile.gif kiek darbų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip smagu, jog tokia produktyvi metų pradžia, o dar kai Miglota savo keptuvę išsitrauks lotuliukas.gif

Loriete, kaip bebūtų, bet vintage stiliui aš neabejinga wub.gif Labai minkštai senoviškai dailus wub.gif Kompozicija puiki thumbup.gif viskas tiesiog wub.gif
Dėl nuotraukų jau sakiau, kreipkis jei kas mirksiukas.gif
Atsakyti
Loriete, nepaprastai gražu. wub.gif Net širdis apsalo. Vis lendu ir lendu pažiūrėti. Nuostabu wub.gif
Atsakyti
Loriete, tau leidus ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Loriete @ 2009 01 13, 12:23)

Na as irgi pasirodysiu  blush2.gif Pabaigiau savo vintage darbeli. Tik atsiprasau uz nuotrauku kokybe, nesu gera fotografe 

wow..labai grazu wub.gif thumbup.gif super..tokia senove ir svelnumu dvelkia..labai grazu..ir dar man patinka neperkrauti vintage darbai(nes tokiu labai daug)..tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
Loriete puikus darbelis. Tiesiog pasakėlė wub.gif
Atsakyti