daivuke76, tavo šį darbelį dar nedabaigtą mačiau.
Tagiukai papildė tuštumą, manau teisingas sprendimas.
Daivuke, l.gražu O kas svarbiausia, tai nereikia nieko nė skaityti: nuotraukos ir apipavidalinimas puikiai perteikia istoriją, kurią norėjai įamžinti
daivuke76 sauniai uzbaigei , labai graziai gavos
QUOTE(a Lua @ 2009 01 13, 11:14)
kristi13, gražus LO. Iš karto pagalvojau, kad nuotraukoj vėl tu vaikystėje. Sakyk, ar tyčia padarei j/b dukriuko foto? Derinai prie LO apie savo vaikystės Kalėdas?
Man labai patinka j/b arba sepia spalvos ir su jomis gali daug daugiau ką sugalvoti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 13, 14:01)
daivuke76 sauniai uzbaigei , labai graziai gavos
Nesikartosiu. Ir man dabar geriau atrodo nei pirmas variantas. Dabar tikrai gražiai žiūrisi
Relija, tu kaip visuomet nustebini Grazu
Daivuke, sauniai pabaigei darbeli
Na as irgi pasirodysiu Pabaigiau savo vintage darbeli. Tik atsiprasau uz nuotrauku kokybe, nesu gera fotografe
Dienos sviesoje lauke:
Namuose:
Daivuke, sauniai pabaigei darbeli
Na as irgi pasirodysiu Pabaigiau savo vintage darbeli. Tik atsiprasau uz nuotrauku kokybe, nesu gera fotografe
Dienos sviesoje lauke:
Namuose:
Loriete , kaip grazu pastelines spalvos toks spindintis svelnumu darbelis.
Loriete, labai grazu
Bet kiek darbų kiek darbų
Kaip smagu, jog tokia produktyvi metų pradžia, o dar kai Miglota savo keptuvę išsitrauks
Loriete, kaip bebūtų, bet vintage stiliui aš neabejinga Labai minkštai senoviškai dailus Kompozicija puiki viskas tiesiog
Dėl nuotraukų jau sakiau, kreipkis jei kas
Kaip smagu, jog tokia produktyvi metų pradžia, o dar kai Miglota savo keptuvę išsitrauks
Loriete, kaip bebūtų, bet vintage stiliui aš neabejinga Labai minkštai senoviškai dailus Kompozicija puiki viskas tiesiog
Dėl nuotraukų jau sakiau, kreipkis jei kas
Loriete, nepaprastai gražu. Net širdis apsalo. Vis lendu ir lendu pažiūrėti. Nuostabu
Loriete, tau leidus
QUOTE(Loriete @ 2009 01 13, 12:23)
wow..labai grazu super..tokia senove ir svelnumu dvelkia..labai grazu..ir dar man patinka neperkrauti vintage darbai(nes tokiu labai daug)..tiesiog super
Loriete puikus darbelis. Tiesiog pasakėlė