Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

ir visu kitu merginu labai superiniai darbai!!! 4u.gif
Atsakyti
relija-piccaso lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
relija kai pamaciau net zandikaulis atvipo, saunus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 12, 22:56)
Aš jū turiu įvairių dydžių. O darau tai jau ne pati tikrai, kam gi man diedas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš daug darbų ant jų darau. Kaip sakant čia kaip yr mūsų prekinis ženklas ar da bala žino kas  lotuliukas.gif
Tau didelio reik?
ar mažesnio?
Papildyta:
Prirazgiau va tau su paint'u  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

Jau dabar galutinai supratau, kad jau pirmas pirkinys bus plančetė, bo negaliu aš kai reikia su pirštais paišyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aciuks relija 4u.gif , paveiksliuka jau issisaugojau mirksiukas.gif

Atsakyti
justess22, orginalus atvirukas thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
Josephin, savo dukrytės echo nuotraukos ir pas mane jau eilės scrapinti laukia.
Bet .... visiškai sutinku su Relija, man kai kurios detalės krinta į akis, gal todėl kad plaukioja po lapą ... Kažkas ne taip ... bet gal tiksliau pakomentuos Scrapukė.
Kristi, man tavo LO - labai patinka. O tas popierius su seniais besmegeniais ypač thumbup.gif Tokio ir aš norėčiau.
Relija, Wow. Kai pliurpalų temoje paskaičiau kad darbuojies ... neabejojau kad kažką tokio ... ir pamatytas vaizdelis nenuvylė. Pats atviruko pateikimas: geras, kokybiškos nuotraukos, atviruko pristatymas ... labai profesionaliai. Atvirukas pritrenkiantis: užslėptos detalės, idėja 25x2, sendinimas.
Žodžiu - tikras menas 4u.gif
Papildyta:

Beja, kur Scrapukė dingus g.gif Tikiuosi parodys savo naują LO po tokios tylos mirksiukas.gif
Atsakyti
Neužsuk čia kelias dienas, tai užbombins temą nuostabiais darbeliais! thumbup.gif wub.gif Iš pradžių bandžiau cituoti kiekvieną scrapą, bet žiūriu, kad visas romanas gaunasi. doh.gif Tai nuo galo pradėsiu ir tik iš esmės:

relija, buvo be galo įdomu nagrinėti tavo šedevrą. wub.gif Atidžiai ir kruopščia tyrinėjau kiekvieną detalę, o tavo iš eilės pateiktos nuotraukos tarsi tyčia sudėtos taip, kad paeiliui atsakinėtų į mano galvoje kylančius klausimus. thumbup.gif Klausimų nebeturiu - viskas aišku, atvirukas pasakiškas. Labiausiai sužavėjo "paslaptėlė" po skaičiukais 25x2! wub.gif

Josephin, kritikos pažerti negaliu, man labai patiko pirmasis puslapis. thumbup.gif Su drugeliais parinktas popierius žavingas ir mergaitiškas. wub.gif Labai patiko sprendimas klijuoti echo nuotrauką ne tiesiogiai ant lapo, o padaryti jai rėmelius. Puikiai žiūrisi! drinks_cheers.gif Lauksim kitų puslapių!

justess22, labai nuotaikingas atvirukas thumbup.gif Šauni variacija su šiuo margu gėlėtu popieriumi!!! Bet į pievą aš paleisčiau ganytis stirną, o ne žirafą. biggrin.gif

Jenny. - nagi sveikutė 4u.gif gera, kad nepamiršti mūsų. Junkis ir tu su darbeliais - jei tavo atvirukai daryti su scrap priemonėm, tuomet drąsiai rodykis!

Agneja, wow, tai bent padirbėjai! Popieriaus rinkinys iš tų, kurie sunkiai "prisijaukinami", sunkiai pritaikomi (turiu tokį), tad sveikinu su sėkmingu realizavimu! drinks_cheers.gif Labai patiko tavo sukurtos detalės, akcentai. wub.gif

Eglu, super, kad scrap įlvėpimas sugrįžo! thumbup.gif Man labiausiai patiko spalvoti bradsai - kaip tu sugalvojai juos panaudot ant viršelio. wub.gif

kristi13, gražus LO. Iš karto pagalvojau, kad nuotraukoj vėl tu vaikystėje. smile.gif Sakyk, ar tyčia padarei j/b dukriuko foto? Derinai prie LO apie savo vaikystės Kalėdas? ax.gif

Sanrita, aš tau irgi vieną klausimą turiu - kokio dydžio nuotraukas naudojai kalėdiniam LO?
Papildyta:
Pamiršau daivuke76. doh.gif Nu labai labai patiko tavo LO, kurį padarei savo draugei!!! wub.gif Va tokie, greitai iškepti darbeliai, būna labiausiai vykę, nes daromi su Įkvėpimu. thumbup.gif
O tą su koriuku kol kas belieka atidėt ir palaukt "geresnių laikų" - gal kur netyčia pamatysi kokią reikalingą detalę, iš pasąmonės išplauks sprendimas - tada prisėsi ir pabaigsi. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 13 sausio 2009 - 10:09
oj Relija , nerealus grozis, taip isradingai, paslaptingai viskas thumbup.gif
Mano mamos 50 metu irgi jau labai greitai, tai jauciu jau liftinsiu tavo sita grozi blush2.gif na kad tuos 25*2 tai tikrai panaudosiu, super ideja thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif ax.gif

ačiū visoms už labai gražius, neeilinius pagiriamuosius žodžius blush2.gif

Liftint galite bet kas, svarbu ne tikslią kopiją, nes nepatirsite kūrybinio džiaugsmo.
Aš pavz darau taip. Kaip ir sakiau, mechanizmas nužiūrėtas, tačiau padariusi šitą jau sugalvojau savąją variaciją, bet aš pasižiūriu atidžiai vieną kartą ir tada jau paslepiu pvz, kad mano galvelė ten kur jau neatsimena sugalvotų sprendimą pati ir taip sukurtų savąjį variantą smile.gif

dar kartą ačiū už įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 13 sausio 2009 - 10:37
Relija nuostabus atvirukas.Merginos prisake daug komplimentu, taigi, nesikartosiu, pritariu viskas - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man labai labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu va, baigiau ta pastrigusi darbeli.Jau kaip gavosi, taip gavosi, neverta sustot, reikia kitus daryt.

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
daivuke, na puikus darbelis biggrin.gif Vargšas sūnelis, bet spalvos šviesios, tai tas veidelis neatrodo jau visai visai nuliūdęs biggrin.gif
Tik ar tu žinai, kad bitės geluonis ne vietoj nosies, o kitame gale? lotuliukas.gif

Mano galva, dar yra ką galima taisyti, bet turbūt ir pati nujauti biggrin.gif ir kaip sakei, "kaip gavosi taip", gerai, kad baigei pastrigusi darbą, dabar galėsi judėti tolyn ir tobulėti thumbup.gif drinks_cheers.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 13 sausio 2009 - 12:24
daivuke76 fainas darbelis..skaudziai suneliui atsiejo.. rolleyes.gif man patinka kai sagutes naudoja..labi grazu 4u.gif
Atsakyti