Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Kol rasiau, dar ir Relija ykele grozy lotuliukas.gif WOW wub.gif wub.gif wub.gif Ydomus dizaino sprendimas wub.gif Ir pati ideja kaip ta 50, ne taip ziauriai ir jautriai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Yra dar kitoje pusėje vokelis padarytas, į kurį rašysiu gražų sveikinimą "iš dūšios" , bet kai fotografavau - dar nebuvo lotuliukas.gif Ir blyn, kol susiruošiau fotografuot saulė jau gerokai užsisukus buvo, o paskui išvis dingo...tai laksčiau su lempom, a le ne kas gavos g.gif Vž, norėjau kaip geriau, o gavosi kaip visada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
relija, fantastiškas rezultatas wub.gif
Atsakyti
relija as apsalau blink.gif blink.gif blink.gif , vaje joki grozi padariai, o ten dar ir mechanizmas toks mandras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 sausio 2009 - 21:52
Visoms ačiū 4u.gif

Mechanizmas nužiūrėtas, bet jei atvirai labai mėgstu visokius patobulinimus, užslėpimus ir pan. Dabar jau sugalvojau dar vieną - tai riks kada įgyvendint smile.gif
Atsakyti
relija, visu pirma tai foto pateikimas auksciausiam lygi, netgi paklode nepriekaistingai islyginta thumbup.gif pats atvirukas labai saunus, spalvos, formos, ideja liux.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir visada - pabaigusi dar susirašiau dvylika punktų, kuriuos kitą kartą darydama turėsiu panaikinti .... Bedarydama visada atrandu ką ir kaip padariau ne taip, ką reiktų daryti kitaip ar apskritai atsisakyti.

Pilna dovana bus šis atvirukas, kurio matmenys 16x22 cm.( sakyčiau avirukynas visas lotuliukas.gif ), tas stovelis, ant kurio demonstruojamas atvirukas ir dar darysiu spec dėžutę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2009 01 12, 21:54)
relija, visu pirma tai foto pateikimas auksciausiam lygi, netgi paklode nepriekaistingai islyginta  thumbup.gif  pats atvirukas labai saunus, spalvos, formos, ideja liux..  mirksiukas.gif

Ačiū
Nepatikėsi, bet kaip tik šiandien iš jau senai atidėto antklodės užvalkalo pasidariau atseit tentą, ant kurio ir fotografuosiu. Ir tikrai visą išlyginau lygintuvu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aiškiaregė lotuliukas.gif
Atsakyti
relija, o ta stovely irgi pati dariai, labai fainas, reikia ir man toki susimeistrauti, o kokie tiksliasni stovelio ismatavimai isduosi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 12 sausio 2009 - 22:06
QUOTE(relija @ 2009 01 12, 21:01)
Aiškiaregė  lotuliukas.gif

pati lyginu fotografavimui, todel zinau mirksiukas.gif zinau ir tai, kaip baisiai atrodo, kai gerai neislygini, bet neturiu tiek kantrybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 12, 22:05)
relija, o ta stovely irgi pati dariai, labai fainas, reikia ir man toki susimeistrauti, o kokie tiksliasni stovelio ismatavimai isduosi?  ax.gif

Aš jū turiu įvairių dydžių. O darau tai jau ne pati tikrai, kam gi man diedas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš daug darbų ant jų darau. Kaip sakant čia kaip yr mūsų prekinis ženklas ar da bala žino kas lotuliukas.gif
Tau didelio reik?
ar mažesnio?
Papildyta:
Prirazgiau va tau su paint'u lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image

Jau dabar galutinai supratau, kad jau pirmas pirkinys bus plančetė, bo negaliu aš kai reikia su pirštais paišyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Agneja grazus labai albumas, as toki popieriaus rinkinuka irgi turiu!!! ax.gif
Atsakyti
Košmaras, įpyliau žinutę ne į tą temą doh.gif doh.gif doh.gif
Pamirškit prieš tai esantį postą doh.gif doh.gif doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 12 sausio 2009 - 23:37