Kol rasiau, dar ir Relija ykele grozy WOW Ydomus dizaino sprendimas Ir pati ideja kaip ta 50, ne taip ziauriai ir jautriai atrodo
Yra dar kitoje pusėje vokelis padarytas, į kurį rašysiu gražų sveikinimą "iš dūšios" , bet kai fotografavau - dar nebuvo Ir blyn, kol susiruošiau fotografuot saulė jau gerokai užsisukus buvo, o paskui išvis dingo...tai laksčiau su lempom, a le ne kas gavos Vž, norėjau kaip geriau, o gavosi kaip visada
relija, fantastiškas rezultatas
relija as apsalau , vaje joki grozi padariai, o ten dar ir mechanizmas toks mandras
Visoms ačiū
Mechanizmas nužiūrėtas, bet jei atvirai labai mėgstu visokius patobulinimus, užslėpimus ir pan. Dabar jau sugalvojau dar vieną - tai riks kada įgyvendint
Mechanizmas nužiūrėtas, bet jei atvirai labai mėgstu visokius patobulinimus, užslėpimus ir pan. Dabar jau sugalvojau dar vieną - tai riks kada įgyvendint
relija, visu pirma tai foto pateikimas auksciausiam lygi, netgi paklode nepriekaistingai islyginta pats atvirukas labai saunus, spalvos, formos, ideja liux..
Kaip ir visada - pabaigusi dar susirašiau dvylika punktų, kuriuos kitą kartą darydama turėsiu panaikinti .... Bedarydama visada atrandu ką ir kaip padariau ne taip, ką reiktų daryti kitaip ar apskritai atsisakyti.
Pilna dovana bus šis atvirukas, kurio matmenys 16x22 cm.( sakyčiau avirukynas visas ), tas stovelis, ant kurio demonstruojamas atvirukas ir dar darysiu spec dėžutę
Papildyta:
Ačiū
Nepatikėsi, bet kaip tik šiandien iš jau senai atidėto antklodės užvalkalo pasidariau atseit tentą, ant kurio ir fotografuosiu. Ir tikrai visą išlyginau lygintuvu Aiškiaregė
Pilna dovana bus šis atvirukas, kurio matmenys 16x22 cm.( sakyčiau avirukynas visas ), tas stovelis, ant kurio demonstruojamas atvirukas ir dar darysiu spec dėžutę
Papildyta:
QUOTE(Miglota @ 2009 01 12, 21:54)
relija, visu pirma tai foto pateikimas auksciausiam lygi, netgi paklode nepriekaistingai islyginta pats atvirukas labai saunus, spalvos, formos, ideja liux..
Ačiū
Nepatikėsi, bet kaip tik šiandien iš jau senai atidėto antklodės užvalkalo pasidariau atseit tentą, ant kurio ir fotografuosiu. Ir tikrai visą išlyginau lygintuvu Aiškiaregė
relija, o ta stovely irgi pati dariai, labai fainas, reikia ir man toki susimeistrauti, o kokie tiksliasni stovelio ismatavimai isduosi?
QUOTE(relija @ 2009 01 12, 21:01)
Aiškiaregė
pati lyginu fotografavimui, todel zinau zinau ir tai, kaip baisiai atrodo, kai gerai neislygini, bet neturiu tiek kantrybes
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 12, 22:05)
relija, o ta stovely irgi pati dariai, labai fainas, reikia ir man toki susimeistrauti, o kokie tiksliasni stovelio ismatavimai isduosi?
Aš jū turiu įvairių dydžių. O darau tai jau ne pati tikrai, kam gi man diedas Aš daug darbų ant jų darau. Kaip sakant čia kaip yr mūsų prekinis ženklas ar da bala žino kas
Tau didelio reik?
ar mažesnio?
Papildyta:
Prirazgiau va tau su paint'u
Jau dabar galutinai supratau, kad jau pirmas pirkinys bus plančetė, bo negaliu aš kai reikia su pirštais paišyt
Agneja grazus labai albumas, as toki popieriaus rinkinuka irgi turiu!!!
Košmaras, įpyliau žinutę ne į tą temą
Pamirškit prieš tai esantį postą
Pamirškit prieš tai esantį postą