Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Josephin, kaip smagu, kad ir tu, kaip daugelis merginų išsaugojai tokias svarbias, pirmąsias kūdikio nuotraukas smile.gif
bet darbelyje man žinok labai per daug detalių.... Ir kai kurios tiesiog sau... Žinai gal todėl, kad labai daug įvairių spalvų ir atspalvių... g.gif Kažkaip jų tiek daug, kad nėra visumos vaizdo, o tik daug gražių atskirų detalių detalyčių... Ir labai didelis kontrastas tarp tamsiojo ir šviesiojo popieriaus...
Kitą kartą pabandyk prieš dėliodama darbą išsirinkti pora ar tris spalvas ir tada viską prie jų ir jomis derinti. Ir detales, ir popierius, ir viską...

Vž, sėkmės ir džiaugsmo kuriant scrapukus, nes malonumo juos daryti niekas neatims drinks_cheers.gif
[/quote]
aciu uz pastabas..vat ir man galu gale pasirode, kad gal biski perdaug..bet nuimt jau nebegalejau doh.gif blush2.gif

QUOTE(kristi13 @ 2009 01 12, 19:46)
Na ir darbelių priderėjo tad  ta proga įdėsiu paskutinįjį savo darbelį

super thumbup.gif labai patinka ta gele ruda..ar cia kartonas ar cia veltinis..ir apskritai darbas liux 4u.gif
Atsakyti
paveluotai dauguma su konkursiniais biggrin.gif
Kristi, tvarkingas ir grazus darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 01 12, 22:06)
super thumbup.gif  labai patinka ta gele ruda..ar cia kartonas ar cia veltinis..ir apskritai darbas liux 4u.gif

Ta gėlė tai chiboardas, nudažiau raudonai ir vsio mirksiukas.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 01 12, 22:08)
paveluotai dauguma su konkursiniais  biggrin.gif
Kristi, tvarkingas ir grazus darbelis  mirksiukas.gif

Kaip visada vėluoju visur ir visada lotuliukas.gif Šiaip du paskutiniai darbukai ir buvo skirti praėjusiam konkursui bet kaip visada aš esu aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 12, 16:27)
O čia mano pasižaidimai su Slice aparačiuku blush2.gif (nors ir Cuttlebug čia pasitarnavo)
nugi baisiai grazus tie tavo pazaidimai wub.gif thumbup.gif
QUOTE(Josephin @ 2009 01 12, 17:34)
super super atvirukas..nerealiai fainiai..ailini kart isitikinu, kad man reikia slice blush2.gif  lotuliukas.gif
Agneja super albumas..man ziauriai patiko..o as irgi sukuriua LO per savaitgali..pirmas Emmutes puslapis knygoj:
nu toks margokas rolleyes.gif , truputi ne man ax.gif , bet is esmes grazu kaip yra kur akis paganyti thumbup.gif
QUOTE(kristi13 @ 2009 01 12, 20:46)
thumbup.gif fainuoliskas wub.gif o ten ta eglutes kita puse siuvinejai bigsmile.gif , gele tai profiskai padaryta, labai liuksiskai ziurisi, vienu zodziu LO gavosi thumbup.gif , gaila kad nesudalyvavai konkurse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 12, 22:27)
thumbup.gif  thumbup.gif fainuoliskas  wub.gif  o ten ta eglutes kita puse siuvinejai bigsmile.gif ,  gele tai profiskai padaryta, labai liuksiskai ziurisi, vienu zodziu  LO gavosi  thumbup.gif , gaila kad nesudalyvavai konkurse 4u.gif

Eglutės dalį pasiuvinėjau blush2.gif O dėl konkursų ne karo metas bus dar jų ir dabar ne už kalnų vienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 12, 16:27)

Dailus atvirukas bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 12, 16:47)
Jenny, taigi junkis prie musu, gi zinai, kad mes nesikandziojam  hihihi.gif

hihihi.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 01 12, 17:34)

Kaip Relija minėjo, kai kurios detalės "kiekviena sau" blush-anim-cl.gif Šiek tiek margokas. smile.gif Nors šiaip mielas LO bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(relija @ 2009 01 12, 18:28)
Sveika sugrįžusi  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

aciuks.gif
Atsakyti
tai ką, pagaliau sukėliau foto į inetą savo paskutinio darbo.... Paprakaitavau kaip sakant lotuliukas.gif Oi tas mano inetas lotuliukas.gif

Vž, čia yra sveikinimas - atvirukas vienai gerb. moterai, kuriai jau 50 metų, bet realiai dar nepanašu tikrai...Tai va sugalvojau tokį variantą, kurį ir išdėstau apačioje mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Nu geras RELIJA puikus atvirukas. Tiesiog fantastika. Likau sužavėta wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Beja o kokio jis dydžio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 12 sausio 2009 - 21:43
user posted image

user posted image

Psio, sukėliau karsta.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 01 12, 20:46)
Gaila, kad nuotrauka gavosi tokia neryžki unsure.gif

Dailus thumbup.gif patinka labai tos snaigutės wub.gif (man atrodo panašias ir aš mačiau, viliojausi pirkti biggrin.gif rolleyes.gif )
Relija, fantastiškas darbelis! thumbup.gif wub.gif Puiki idėja su metų užrašymu biggrin.gif
Atsakyti
Koks vakaras 4u.gif Miela dusiai - sitiek darbeliu 4u.gif

Justess22 nuostabus rezultatas to pazaidimo thumbup.gif
Josephin puikiai papuosei pirmasias dukrytes nuotraukas 4u.gif
Kristi13 grazus kaledinis LO thumbup.gif
Atsakyti
Relija wow blink.gif thumbup.gif super darbelis..niu jau tikrai, kad privargai..labai grazu ir taip idomiai..nerealiai 4u.gif
Atsakyti