Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(Tosk @ 2009 01 12, 16:19)
Agneja na merguzele ir pasidarbavai thumbup.gif Kiek uztrukai prie sio albumo? Labai siltas ir asmeniskas darbas wub.gif

biggrin.gif savaite, kasdien po kokias tris valandas prie jo sedejau ax.gif
Atsakyti
Agneja, tavo mini albumiukas tiesiog fantastiškas thumbup.gif Puikiai suprantu, kiek valandų prie jo praleidai, bet rezultatas tikrai to vertas wub.gif

O čia mano pasižaidimai su Slice aparačiuku blush2.gif (nors ir Cuttlebug čia pasitarnavo)

user posted image
Atvirukas "Žirafa pievoje"
Atsakyti
kokia fainuoliska zirafa wub.gif ir kokia pieva biggrin.gif
bet iskarto matosi, kad su aparaciuku daryta, jau paprastai rankiniu budu taip graziai tikriausiai neiseitu ispjaustyt... wub.gif
ech, geris tie aparaciukai, tik man dar iki ju toli doh.gif
Atsakyti
Agneja, ooooo, kaip man patiko tavo albumas... wub.gif wub.gif wub.gif
Beveik ikvepimas ir mane aplanke kazka daryt... rolleyes.gif Bet nieko, tuoj praeis irnesakyk.gif lotuliukas.gif

Justess, labai selmiskai smagus atvirukas thumbup.gif wub.gif
Dar keleta tokiu groziu pamatysiu ir pradesiu mastyt ir as apie koki aparaciuka doh.gif

Jenny, taigi junkis prie musu, gi zinai, kad mes nesikandziojam hihihi.gif

Daivuke, su darbeliais ir ikvepimu, tai man rodos, svarbiausia nenuleisti ranku... Kartais darbelis tiesiog turi islaukti savo laiko... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 12, 15:27)
Agneja, tavo mini albumiukas tiesiog fantastiškas thumbup.gif Puikiai suprantu, kiek valandų prie jo praleidai, bet rezultatas tikrai to vertas wub.gif

O čia mano pasižaidimai su Slice aparačiuku blush2.gif (nors ir Cuttlebug čia pasitarnavo)

user posted image
Atvirukas "Žirafa pievoje"

super super atvirukas..nerealiai fainiai..ailini kart isitikinu, kad man reikia slice blush2.gif lotuliukas.gif
Agneja super albumas..man ziauriai patiko..o as irgi sukuriua LO per savaitgali..pirmas Emmutes puslapis knygoj:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jenny. @ 2009 01 12, 16:15)
Sveikos  4u.gif

Sveika sugrįžusi mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Justess, fainuoliska zirafa, labai faini sraigciukai.. thumbup.gif

Josephin, labai mielas darbas, man su echo nuotraukom grynas vargas doh.gif o tau puikiai pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 12, 17:45)
Justess, fainuoliska zirafa, labai faini sraigciukai..  thumbup.gif

Josephin, labai mielas darbas, man su echo nuotraukom grynas vargas  doh.gif  o tau puikiai pavyko  mirksiukas.gif

aciu ir as vargau.. nu man nei vienas popieriu netiko..bet kazkaip va su drugeliais suzaidziau wub.gif
Atsakyti
Juste puikus atvirukas thumbup.gif Kaip suprantu su tuo Slice iškirpai žirafą. Jei gali pakomentuok. Šiaip trupučiuką jaučiuosi atslikusi su šiais reikaliukais ax.gif
Josephin man patiko ir tavasis LO. Paskutiniu metu mano akį labiau patraukia tie darbukai, kuriuose būna nemažai įvairių detalių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 01 12, 17:55)
Juste puikus atvirukas thumbup.gif Kaip suprantu su tuo Slice iškirpai žirafą. Jei gali pakomentuok. Šiaip trupučiuką jaučiuosi atslikusi su šiais reikaliukais ax.gif
Josephin man patiko ir tavasis LO. Paskutiniu metu mano akį labiau patraukia tie darbukai, kuriuose būna nemažai įvairių detalių wub.gif

o man jau pasirode, kad gal biski perdaug prikroviau tu detaliu ax.gif bet siaip gera tokiu daryti..daug prisiminimu laksto.. net B patiko..sako kazkaip idomiau, nei tik i ta scano nuotrauka ziureti lotuliukas.gif
o del slice, tai ilisk i utube zinok labai daug ten filmuku kas ir kaip darosi ir kaip tai atrodo..as jau gimsei uzsisakiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 12, 16:27)

Puikūs puikūs pasižaidimai thumbup.gif Kaip gerai žiūrisi tas gana intensyvus popierius ant tamsios bigsmile.gif Puikiai puikiai wub.gif Koks tai vaikutis bus laimingas...o gal ir ne vaikutis mirksiukas.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 01 12, 17:34)
pirmas Emmutes puslapis knygoj

Josephin, kaip smagu, kad ir tu, kaip daugelis merginų išsaugojai tokias svarbias, pirmąsias kūdikio nuotraukas smile.gif
bet darbelyje man žinok labai per daug detalių.... Ir kai kurios tiesiog sau... Žinai gal todėl, kad labai daug įvairių spalvų ir atspalvių... g.gif Kažkaip jų tiek daug, kad nėra visumos vaizdo, o tik daug gražių atskirų detalių detalyčių... Ir labai didelis kontrastas tarp tamsiojo ir šviesiojo popieriaus...
Kitą kartą pabandyk prieš dėliodama darbą išsirinkti pora ar tris spalvas ir tada viską prie jų ir jomis derinti. Ir detales, ir popierius, ir viską...

Vž, sėkmės ir džiaugsmo kuriant scrapukus, nes malonumo juos daryti niekas neatims drinks_cheers.gif

Atsakyti
Na ir darbelių priderėjo tad ta proga įdėsiu paskutinįjį savo darbelį
user posted image
user posted image
Gaila, kad nuotrauka gavosi tokia neryžki unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi13: 12 sausio 2009 - 20:48