Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Agnėja bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Koks mielas wub.gif wub.gif
Pasakiškai mielas wub.gif
toks mielas, kvepiantis nuoširdumu wub.gif wub.gif
Įsivaizduoju kiek užtrukai žaisdama su kiekvienu psl... Bet buvo nerealiai gera, a ne??? bigsmile.gif
Aš irgi pavarčiau apžiūrėjau... Dar man labai patiko tavo fonas photobucketo albume. Gražiai rasa nukritusi wub.gif

Ir turiu vieną klausimą. Ar ten kur užrašyta "ŠVENTOJI" yra viršelis? Jei taip, tai ar netrukdo atverti viršelį ta graži gėlė dešiniame apatiniame kampe????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 12 sausio 2009 - 11:36
agneja, oho kiek darbo ideta ir kaip graziai atrodo, saunuole, gal paziurejus ir as savo mini albuma uzbaigsiu, nes tik keli psl liko blush2.gif
Atsakyti
Agnėja, fantastika, thumbup.gif nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
Agnėja puikus mini albumukas ir toks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 01 12, 12:04)
na va pagaliau pabaigiau savo pirmaji mini albuma

Labai grazu ir miela wub.gif Man labai patiko tie gintariukai maiselyje priristi, kur nuplestas lapas pati ideja, ir su a la plytom idomiai sugalvojai thumbup.gif Tiesiog kiekvienas puslapis yra vertas demesio thumbup.gif Ir man patiko tas storas virselis thumbup.gif O tu ji tik ant kartono aprengei ar dar dejai kokio paralono? Labai storas atrodo ax.gif
Atsakyti
Agneja nuostabus albumas.As irgi MB musu metiniu draugystes proga darau kazka panasaus, buvau uzmetus, bet paziurejus Tavo - ikvepimas sugryzo 4u.gif Nuostabu...
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 01 12, 11:22)
Agneja, padarei didelį darbą  thumbup.gif
Varčiau, žiūrėjau - toks jausmas tarsi dienoraštį svetimą skaityčiau.
Labai šiltas ir mielas  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(relija @ 2009 01 12, 11:36)
Agnėja  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

1. Įsivaizduoju kiek užtrukai žaisdama su kiekvienu psl... Bet buvo nerealiai gera, a ne??? bigsmile.gif

2. Ir turiu vieną klausimą. Ar ten kur užrašyta "ŠVENTOJI" yra viršelis? Jei taip, tai ar netrukdo atverti viršelį ta graži gėlė dešiniame apatiniame kampe????

1. jetau, kaip gera wub.gif , sakau, vartau vartau vartau, ir ta kiekviena detale galiu paciupinet ax.gif
2. pagrindinis virselis - tai juodas, trauktas medziaga, o tas su Sventaja, tai toks kaip titulinis, ta gele netrukdo, kol kas biggrin.gif

QUOTE(Miglota @ 2009 01 12, 11:37)
agneja, oho kiek darbo ideta ir kaip graziai atrodo, saunuole, gal paziurejus ir as savo mini albuma uzbaigsiu, nes tik keli psl liko blush2.gif

tai uzbaik, uzbaik mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Loriete @ 2009 01 12, 12:17)

Ir man patiko tas storas virselis  thumbup.gif O tu ji tik ant kartono aprengei ar dar dejai kokio paralono? Labai storas atrodo  ax.gif

kartona apvilkau medziaga tokia kaip barhatas? g.gif , net nzn tiksliai kaip vadinasi, biski veliasi, nu bet nieko smile.gif paralono jokio nedejau, ta medziagyte tokia minksta, tai gal del to taip atrodo, istikruju nera labai storas ax.gif

QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 12, 12:27)
Agneja nuostabus albumas.As irgi MB musu metiniu draugystes proga darau kazka panasaus, buvau uzmetus, bet paziurejus Tavo - ikvepimas sugryzo  4u.gif  Nuostabu...

saunu, kad sugryzo ikvepimas beziurint mano albumuka, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 01 12, 13:43)
kartona apvilkau medziaga tokia kaip barhatas? g.gif , net nzn tiksliai kaip vadinasi, biski veliasi, nu bet nieko smile.gif  paralono jokio nedejau, ta medziagyte tokia minksta, tai gal del to taip atrodo, istikruju nera labai storas ax.gif

Aha, suprantu apie kokia medziaga kalbi bigsmile.gif Tikrai ji pati storoka ir minkstute rolleyes.gif Labai gera ideja thumbup.gif Man primena kaip budavo tarybiniais laikais tokie superiniai barhatiniai albumai...mano tevai tokius turi thumbup.gif Man jie tokie kvepiantis senove ir prabanga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2009 01 12, 12:43)
pagrindinis virselis - tai juodas, trauktas medziaga,

blink.gif nu žinai, einu dar kartą žiūrėt kaip čia man taip susivaideno blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 11, 20:02)
Rodau savo darbeli.Istorija jo tokia: sese trumpam po darbo uzbego pas mane arbatos.Ziurejom Naujuju metu sutikimo nuotraukas kompe ir kazkaip parodziau jai ta nuotrauku sendinimo programele.Sese paprase viena jos nuotrauka pasendint, paskui atspausdint.Kai atspausdinau, tai kazkaip staiga sove mintis, kad negrazu atiduoti paprasta nuotrauka, juolab, kad ja reikejo apkarpyti.Tai labai skubedama ir sukurpiau jai si darbeli.Zinoma, labai truksta kruopstumo, bet tiesiog nebuvo kada.Svarbu, kad jai patiko  bigsmile.gif
nu gi simpatiskas bigsmile.gif , netgi labai thumbup.gif , o del to kito nepergyvenk, padek i sali kuriam laikui, pamatysi, atsiras ykvepimas ir sugalvosi kaip ten pataisyti ta embosinima mirksiukas.gif
QUOTE(Agneja @ 2009 01 12, 11:04)
na va pagaliau pabaigiau savo pirmaji mini albuma yahoo.gif 
nu kokia saunuole, pasidarbavai is sirdies, laaabbbaaaiii thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , net uzsinorejau prie juros pasiziurejus ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Tai va čia tokia pražuvėlė Dženė 'suanglinusi' nick'ą, ir jūsų temoje parašiusi kelias žinutes, ta kuri laukė siuntinuko (ir sulaukė gan senai) vėl beldžiasi pas jus smile.gif
Tik negalvokit, kad pamiršau jus. Ne. smile.gif Tema guli Favourites sąraše, ir įdėmiai jus skaitau ax.gif
Kodėl gi nekuriu Scrapbooking darbelių su nuotraukomis? doh.gif blush2.gif Bėda ta, kad NETURIU fotoaparato, o jis man gyvybiškai svarbus daiktas doh.gif Patikėkit, taip sunku be jo, ypač todėl, kad fotografavau (tai buvo daugiau nei hobis unsure.gif tiesiog įsimylėjau fotografiją doh.gif ) rolleyes.gif Kas dien vis svaigstu apie fotoaparatą ir nusižiūrėjusi modelį, kurį žadu pirkti, apžiūrinėju jam objektyvus. Bet čia ne fotografijos tema...
Tad logiška, kad be fotoaparato - nėra nuotraukų. Aišku, turiu ir senų nuotraukų... Bet.
Prižadu jums, kad jei pavyks, per šiuos 2009 metus įsigysiu fotoaparatą (veidrodinį). Tuomet pradėsiu savo scrapbooking darbelius su fotografijomis thumbup.gif
Kol kas tikrai nesėdžiu vietoje. Kuriu atvirukus, ar kitas SB smulkmenėles, su viltimi, kad greitai galėsiu kurti ir LO.
Kol kas, kol neturiu fotoaparato ir negaliu įamžinti gyvenimo akimirkų, kaupiu savo Scrapbooking žinių bagažą ir po truputį perkuosi priemones ax.gif ir jau turiu daug idėjų...

Tai pat žiūrinėju jūsų darbelius smile.gif Jie iš ties dailūs thumbup.gif

Ir tikiuosi nesupyksit, kad braunuos į jūsų temą? Nes dažnai iškyla klausimų susijusių su Scrapbooking. smile.gif ir šiaip norėčiau tapti jūsų temos nare smile.gif Visgi ir Scrapbooking man tampa ne tik hobiu... bet ir gyvenimo dalele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny.: 12 sausio 2009 - 16:16
Agneja na merguzele ir pasidarbavai thumbup.gif Kiek uztrukai prie sio albumo? Labai siltas ir asmeniskas darbas wub.gif

Atsakyti