Agnėja
Koks mielas
Pasakiškai mielas
toks mielas, kvepiantis nuoširdumu
Įsivaizduoju kiek užtrukai žaisdama su kiekvienu psl... Bet buvo nerealiai gera, a ne???
Aš irgi pavarčiau apžiūrėjau... Dar man labai patiko tavo fonas photobucketo albume. Gražiai rasa nukritusi
Ir turiu vieną klausimą. Ar ten kur užrašyta "ŠVENTOJI" yra viršelis? Jei taip, tai ar netrukdo atverti viršelį ta graži gėlė dešiniame apatiniame kampe????
agneja, oho kiek darbo ideta ir kaip graziai atrodo, saunuole, gal paziurejus ir as savo mini albuma uzbaigsiu, nes tik keli psl liko
Agnėja, fantastika, nerealiai gražu
Agnėja puikus mini albumukas ir toks mielas
QUOTE(Agneja @ 2009 01 12, 12:04)
na va pagaliau pabaigiau savo pirmaji mini albuma
Labai grazu ir miela Man labai patiko tie gintariukai maiselyje priristi, kur nuplestas lapas pati ideja, ir su a la plytom idomiai sugalvojai Tiesiog kiekvienas puslapis yra vertas demesio Ir man patiko tas storas virselis O tu ji tik ant kartono aprengei ar dar dejai kokio paralono? Labai storas atrodo
Agneja nuostabus albumas.As irgi MB musu metiniu draugystes proga darau kazka panasaus, buvau uzmetus, bet paziurejus Tavo - ikvepimas sugryzo Nuostabu...
QUOTE(Sanrita @ 2009 01 12, 11:22)
Agneja, padarei didelį darbą
Varčiau, žiūrėjau - toks jausmas tarsi dienoraštį svetimą skaityčiau.
Labai šiltas ir mielas
Varčiau, žiūrėjau - toks jausmas tarsi dienoraštį svetimą skaityčiau.
Labai šiltas ir mielas
Aciu
QUOTE(relija @ 2009 01 12, 11:36)
Agnėja
1. Įsivaizduoju kiek užtrukai žaisdama su kiekvienu psl... Bet buvo nerealiai gera, a ne???
2. Ir turiu vieną klausimą. Ar ten kur užrašyta "ŠVENTOJI" yra viršelis? Jei taip, tai ar netrukdo atverti viršelį ta graži gėlė dešiniame apatiniame kampe????
1. Įsivaizduoju kiek užtrukai žaisdama su kiekvienu psl... Bet buvo nerealiai gera, a ne???
2. Ir turiu vieną klausimą. Ar ten kur užrašyta "ŠVENTOJI" yra viršelis? Jei taip, tai ar netrukdo atverti viršelį ta graži gėlė dešiniame apatiniame kampe????
1. jetau, kaip gera , sakau, vartau vartau vartau, ir ta kiekviena detale galiu paciupinet
2. pagrindinis virselis - tai juodas, trauktas medziaga, o tas su Sventaja, tai toks kaip titulinis, ta gele netrukdo, kol kas
QUOTE(Miglota @ 2009 01 12, 11:37)
agneja, oho kiek darbo ideta ir kaip graziai atrodo, saunuole, gal paziurejus ir as savo mini albuma uzbaigsiu, nes tik keli psl liko
tai uzbaik, uzbaik
QUOTE(Loriete @ 2009 01 12, 12:17)
Ir man patiko tas storas virselis O tu ji tik ant kartono aprengei ar dar dejai kokio paralono? Labai storas atrodo
kartona apvilkau medziaga tokia kaip barhatas? , net nzn tiksliai kaip vadinasi, biski veliasi, nu bet nieko paralono jokio nedejau, ta medziagyte tokia minksta, tai gal del to taip atrodo, istikruju nera labai storas
QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 12, 12:27)
Agneja nuostabus albumas.As irgi MB musu metiniu draugystes proga darau kazka panasaus, buvau uzmetus, bet paziurejus Tavo - ikvepimas sugryzo Nuostabu...
saunu, kad sugryzo ikvepimas beziurint mano albumuka, aciu
QUOTE(Agneja @ 2009 01 12, 13:43)
kartona apvilkau medziaga tokia kaip barhatas? , net nzn tiksliai kaip vadinasi, biski veliasi, nu bet nieko paralono jokio nedejau, ta medziagyte tokia minksta, tai gal del to taip atrodo, istikruju nera labai storas
Aha, suprantu apie kokia medziaga kalbi Tikrai ji pati storoka ir minkstute Labai gera ideja Man primena kaip budavo tarybiniais laikais tokie superiniai barhatiniai albumai...mano tevai tokius turi Man jie tokie kvepiantis senove ir prabanga
QUOTE(Agneja @ 2009 01 12, 12:43)
pagrindinis virselis - tai juodas, trauktas medziaga,
nu žinai, einu dar kartą žiūrėt kaip čia man taip susivaideno
QUOTE(daivuke76 @ 2009 01 11, 20:02)
Rodau savo darbeli.Istorija jo tokia: sese trumpam po darbo uzbego pas mane arbatos.Ziurejom Naujuju metu sutikimo nuotraukas kompe ir kazkaip parodziau jai ta nuotrauku sendinimo programele.Sese paprase viena jos nuotrauka pasendint, paskui atspausdint.Kai atspausdinau, tai kazkaip staiga sove mintis, kad negrazu atiduoti paprasta nuotrauka, juolab, kad ja reikejo apkarpyti.Tai labai skubedama ir sukurpiau jai si darbeli.Zinoma, labai truksta kruopstumo, bet tiesiog nebuvo kada.Svarbu, kad jai patiko
nu gi simpatiskas , netgi labai , o del to kito nepergyvenk, padek i sali kuriam laikui, pamatysi, atsiras ykvepimas ir sugalvosi kaip ten pataisyti ta embosinima QUOTE(Agneja @ 2009 01 12, 11:04)
na va pagaliau pabaigiau savo pirmaji mini albuma
nu kokia saunuole, pasidarbavai is sirdies, laaabbbaaaiii , net uzsinorejau prie juros pasiziurejus
Sveikos
Tai va čia tokia pražuvėlė Dženė 'suanglinusi' nick'ą, ir jūsų temoje parašiusi kelias žinutes, ta kuri laukė siuntinuko (ir sulaukė gan senai) vėl beldžiasi pas jus
Tik negalvokit, kad pamiršau jus. Ne. Tema guli Favourites sąraše, ir įdėmiai jus skaitau
Kodėl gi nekuriu Scrapbooking darbelių su nuotraukomis? Bėda ta, kad NETURIU fotoaparato, o jis man gyvybiškai svarbus daiktas Patikėkit, taip sunku be jo, ypač todėl, kad fotografavau (tai buvo daugiau nei hobis tiesiog įsimylėjau fotografiją ) Kas dien vis svaigstu apie fotoaparatą ir nusižiūrėjusi modelį, kurį žadu pirkti, apžiūrinėju jam objektyvus. Bet čia ne fotografijos tema...
Tad logiška, kad be fotoaparato - nėra nuotraukų. Aišku, turiu ir senų nuotraukų... Bet.
Prižadu jums, kad jei pavyks, per šiuos 2009 metus įsigysiu fotoaparatą (veidrodinį). Tuomet pradėsiu savo scrapbooking darbelius su fotografijomis
Kol kas tikrai nesėdžiu vietoje. Kuriu atvirukus, ar kitas SB smulkmenėles, su viltimi, kad greitai galėsiu kurti ir LO.
Kol kas, kol neturiu fotoaparato ir negaliu įamžinti gyvenimo akimirkų, kaupiu savo Scrapbooking žinių bagažą ir po truputį perkuosi priemones ir jau turiu daug idėjų...
Tai pat žiūrinėju jūsų darbelius Jie iš ties dailūs
Ir tikiuosi nesupyksit, kad braunuos į jūsų temą? Nes dažnai iškyla klausimų susijusių su Scrapbooking. ir šiaip norėčiau tapti jūsų temos nare Visgi ir Scrapbooking man tampa ne tik hobiu... bet ir gyvenimo dalele
Tai va čia tokia pražuvėlė Dženė 'suanglinusi' nick'ą, ir jūsų temoje parašiusi kelias žinutes, ta kuri laukė siuntinuko (ir sulaukė gan senai) vėl beldžiasi pas jus
Tik negalvokit, kad pamiršau jus. Ne. Tema guli Favourites sąraše, ir įdėmiai jus skaitau
Kodėl gi nekuriu Scrapbooking darbelių su nuotraukomis? Bėda ta, kad NETURIU fotoaparato, o jis man gyvybiškai svarbus daiktas Patikėkit, taip sunku be jo, ypač todėl, kad fotografavau (tai buvo daugiau nei hobis tiesiog įsimylėjau fotografiją ) Kas dien vis svaigstu apie fotoaparatą ir nusižiūrėjusi modelį, kurį žadu pirkti, apžiūrinėju jam objektyvus. Bet čia ne fotografijos tema...
Tad logiška, kad be fotoaparato - nėra nuotraukų. Aišku, turiu ir senų nuotraukų... Bet.
Prižadu jums, kad jei pavyks, per šiuos 2009 metus įsigysiu fotoaparatą (veidrodinį). Tuomet pradėsiu savo scrapbooking darbelius su fotografijomis
Kol kas tikrai nesėdžiu vietoje. Kuriu atvirukus, ar kitas SB smulkmenėles, su viltimi, kad greitai galėsiu kurti ir LO.
Kol kas, kol neturiu fotoaparato ir negaliu įamžinti gyvenimo akimirkų, kaupiu savo Scrapbooking žinių bagažą ir po truputį perkuosi priemones ir jau turiu daug idėjų...
Tai pat žiūrinėju jūsų darbelius Jie iš ties dailūs
Ir tikiuosi nesupyksit, kad braunuos į jūsų temą? Nes dažnai iškyla klausimų susijusių su Scrapbooking. ir šiaip norėčiau tapti jūsų temos nare Visgi ir Scrapbooking man tampa ne tik hobiu... bet ir gyvenimo dalele
Agneja na merguzele ir pasidarbavai Kiek uztrukai prie sio albumo? Labai siltas ir asmeniskas darbas