Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(justess22 @ 2009 01 11, 15:46)
Eglu, labai simpatiška knyga thumbup.gif Norėsis ir vidų pamatyt, kai skirtukus pagaminsi mirksiukas.gif Man irgi smalsu, kokiu principu ten rašai receptus: ar tai tiesiog paprasta knygutė, į kurią ranka surašai patikusius, ar klijuoji iškarpas? O kaip susiskirstai, kiek vietos palikti desertam, o kiek karštiems patiekalams? lotuliukas.gif Vat kiek klausimų ax.gif

..receptukus ir ranka rasau..ir iskarpas klijuoju...visaip..aisku daug rasant ranka,tai ikvepimas gangreitai pradingstair ranka iskausta, bet jis karts nuo karto grista..tai knyga pildoma biggrin.gif ..o vietos tai mazdaug visiems patiekalams po lygiai paskirsciau..kai tik skirtukus padarysiu, parodysiu knygele dar karta 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Kol kas esu tik pasyvi stebetoja, vis paskaitineju cia ir groziuosi Jusu darbais.Mano ikvepimas kazkur isgaravo verysad.gif Bet po truputi sugryzta (tikiuosi blush2.gif ) Labai grazus Jusu visu darbeliai.Saunuoles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rodau savo darbeli.Istorija jo tokia: sese trumpam po darbo uzbego pas mane arbatos.Ziurejom Naujuju metu sutikimo nuotraukas kompe ir kazkaip parodziau jai ta nuotrauku sendinimo programele.Sese paprase viena jos nuotrauka pasendint, paskui atspausdint.Kai atspausdinau, tai kazkaip staiga sove mintis, kad negrazu atiduoti paprasta nuotrauka, juolab, kad ja reikejo apkarpyti.Tai labai skubedama ir sukurpiau jai si darbeli.Zinoma, labai truksta kruopstumo, bet tiesiog nebuvo kada.Svarbu, kad jai patiko bigsmile.gif
darbelis cia
Atsakyti
Sanrita, labai grazu 4u.gif Tikras Kalediskas darbelis wub.gif

Eglu, liuksiska receptu knyga bigsmile.gif Graziai padaryta wub.gif

Daivuke, saunus darbelis, mielas toks wub.gif
Atsakyti
Loriete aciu, malonu, kad patiko. ax.gif

Va, o sis darbelis ir pradangino mano upa dirbti.Jau seniai as prie jo sedziu, teisingiau pradejaudaryti seniai ir numeciau, nes niekaip nesugalvojau kaip pabaigti.Ir dar su tuo embosingu sugadinau.Atrode tikrai su sepeteliu svariai nuvaliau miltelius ir se tau..... blink.gif Popierius netinkamas embosinti schmoll.gif Taip ir liko nebaigtas ir guli ant sazines....Gal pametesit ideju blush2.gif
Atsakyti
daivuke76 ..grazus darbeliai thumbup.gif saunuole thumbup.gif ..o del ikvepimo..tai manau cia visiems taip buna...tai ateina...tai iseina...svarbiausia, kad ateina ir speji laiku juo pasinaudoti:)..beje ten kur darbelis su bitute, tai is ko tas korys yra?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif nu man taip gražu.. Jūsų visų darbai gražūs, skirtingi, bet visi tokie įpatingi pilni asmeniškumo, nu fantastika. Bet man čia mistika. Kadangi dekupažinu, mėgstu padeginti, tai daigteliais ir taip jau apsikrovusi, o dar ir viskas kainuoja netaip jau pigiai. Tad atsispiriu šiam grožiui, nors mane labai vilioja. Tad kreipiuosiu į jus su klausimu ar kuri daro tokį meną už pinigėlius? Norėčiau vestuvių metinių progą padovanoti taip apipavidalintą nuotrauką. Jei kas tuo užsiima gal galit parašyti į až.
Atsakyti
QUOTE(shrekiuke @ 2009 01 11, 20:07)
Tad kreipiuosiu į jus su klausimu ar kuri daro tokį meną už pinigėlius? Norėčiau vestuvių metinių progą padovanoti taip apipavidalintą nuotrauką. Jei kas tuo užsiima gal galit parašyti į až.

yra vienas zmogutis, kuriam tikrai patikeciau ir savo nuotraukas, nes be galo kuribingai, tvarkingai ir graziai visus darbus daro, tai lauramama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 01 11, 23:23)
yra vienas zmogutis, kuriam tikrai patikeciau ir savo nuotraukas, nes be galo kuribingai, tvarkingai ir graziai visus darbus daro, tai lauramama  mirksiukas.gif

Tikra tiesa lauramama puikiai ir profesionaliai atlieką šį darbą thumbup.gif ir priemonių tam labai daug turi lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik man klausimas kyla, kaip įkainoti tokią paslaugą? Nes, pvz, su mano tempais, tai man labai ilgai užtrunka, kol gimsta kokia mintis ir kol ji susidėlioja į galutinį rezultatą g.gif Tai šiaip vat įdomu, kokios tokių paslaugų kainos svetur ax.gif Scrap8, gal ką žinai? 4u.gif
Atsakyti
..grazus darbeliai  saunuole  ..o del ikvepimo..tai manau cia visiems taip buna...tai ateina...tai iseina...svarbiausia, kad ateina ir speji laiku juo pasinaudoti:)..beje ten kur darbelis su bitute, tai is ko tas korys yra?

Aciu Eglu uz palaikyma.Tas korys, tai paprasciausiai is interneto atspausdintas smile.gif
Atsakyti
na va pagaliau pabaigiau savo pirmaji mini albuma yahoo.gif
na pagal apimti ne toks jau jis ir mini, net 14 lapu gavosi blink.gif lotuliukas.gif
zinokit, nenusakomas jausmas vartyt lapus, ir ziuret i savo papuostas nuotraukas, kol kas negaliu patiket, kad cia mano biggrin.gif siugzdantys nuo kliju lapai ir issikise kaspineliai mane veza blush2.gif
viskas ranku darbo, tiek albumo virselius, tiek vidinius lapus dariau, klijavau pati ax.gif

user posted image

na gavosi kiek margokas blush2.gif , bet labai norejau viena popieriaus rinkini apmazint blush2.gif Cia idedu tik virseli parodyt ir pirma lapa, nes, kaip jau sakiau, gavosi beprotiskai daug puslapiu (na man kaip pradedanciai tai cia labai daug) mastau.gif is to daugumo, pabaigoj jau pritrukau minciu, ka ir kaip daryt, tai yra tokiu puslapiu, kurie man nelabai blush2.gif beto buvo tokiu lapu, kuriuos perdarinejau gal po tris kartus ax.gif na krapstymosi tikrai daug, nzn ar greitu laiku prisiruosiu panasiam projektui biggrin.gif
jei kam idomu, cia galite daugiau pamatyt ax.gif

MINI albumas

daivuke76 , man tavo paskutinysis, pasendinimai tie patiko thumbup.gif
Atsakyti
Agneja, padarei didelį darbą thumbup.gif
Varčiau, žiūrėjau - toks jausmas tarsi dienoraštį svetimą skaityčiau.
Labai šiltas ir mielas wub.gif

Atsakyti