Ačiū merginos
Kadangi nuotraukos labai ryškios, pagrindo norėjosi visiškai neutralaus.
Kas dėl užrašo
Šių metų kalėdos man l. liūdnos. Nekomentuosiu...
Gal todėl ir rašyti nieko nesinorėjo.
Šie žaisliukai bus ir kitais metais, bus jų ir daugiau rankų darbo, tada ir parašysiu.
Sanrita, man labai gražu. Kas dėl liūdnos istorijos, nenusimink, juk liko vietos - ką gali žinoti, gal ateityje užrašysi istoriją. Po kažkiek laiko pažiūrėsi į viską kitu žvilgsniu ir atpasakosi istoriją.
Sanrita Nuotraukos perteikia ta kaledine nuotaika, tad mano poziuriu nera taip jau reikalingas tekstas Man labai grazus, toks paprastutis LO
QUOTE(a Lua @ 2009 01 07, 09:53)
Rodausi su atviručių rinkinuku "Metų laikai". Kiekviena atvirutė skirta pasveikinti su Gimimo diena žmogų, gimusį tam tikru metų laiku: rudenį, žiemą, pavasarį arba vasarą.
Vieną atvirutę daugelis jau matė Rudens konkurse. Pagal ją padariau ir kitas. [/url]
nu kokia fainuoliska mintis, ir as i skoliuku sarasa isirasau, butinai kadanors kopinsiu Vieną atvirutę daugelis jau matė Rudens konkurse. Pagal ją padariau ir kitas. [/url]
QUOTE(justess22 @ 2009 01 07, 19:58)
Kadangi SB darbelių dar neturiu, tai rodausi su dar viena Kalėdine dovanėle (kalendorius tėvams):
nu va, ir kaip dabar man savaji perkalbeti, jis amzinai beleka pakabina ant sienos, jam nereikia grazaus, reikia kad skaiciai toli matytusi labai labai grazu
QUOTE(Sanrita @ 2009 01 08, 20:50)
Kaip jau žadėjau - keliu savo dvigubą Kalėdinį LO.
Man jis paprastutis, informacinis ...
Nuotraukose Kalėdiniai atributai, kurie naudojami kasmet.
Didžiausia dauguma žaislų - siūti mano rankomis ...
Nuotraukose tik antytė ir meškutis.
Jų yra ir daugiau
kad paprastutis tai sutinku, bet man jis labai ziurisi, jau gal trecia ar ketvirta karta tirineju nuotraukas siame LO, grazu, spalvos grazios, man patiko kaip yreminai dukriuko nuotraukyte raudonai, vienu zodziu pasakyk savo B, kad nesikabinetu Man jis paprastutis, informacinis ...
Nuotraukose Kalėdiniai atributai, kurie naudojami kasmet.
Didžiausia dauguma žaislų - siūti mano rankomis ...
Nuotraukose tik antytė ir meškutis.
Jų yra ir daugiau
Kritikuokit, pasisakykit ...
Sanrita:: Dizainas: labiausiai man krenta i akis per mazas Pavadinimas "Kaledos 2008"--buciau pasirinkus didesni alfabeta, ir labiau klasikini srifta ir dejus staciai. Dabar pas tave nesubalansuota: mazas pavadinimas o toki plotai foto abiejuose lapuose.
--dar akvamarino zalia spalva--tie remeliai man nelabai tinka. Tamsesne, labiau tradicine Kaledu zalia butu tikus (nuotraukose butent tokia tamsesne).
--kas del baltos fono spalvos..., sutinku su Sanrita kad labai tinka del to kad jei ziuri i nuotraukas kaip rastuota, t.y marga popieriu, ir dar gausu ju kieki, akim reikia erdves ir neutralios spalvos pailseti. Balta kaip tik. Jei kas ziurejote Ali Edwards (minimalistionio stiliaus meistre), ji pasisake kad naudoja tik tris spalvas beveik visiem savo LO: balta, smeline/ruda "kraft", ir spanguoliu/tamsiai raudona. Jos stilius man klasikinis, ir Sanritos sis LO man labai panasu ka Ali E. daro. Vz, man labai patiko
--kritika: Ziurint i nuotraukas matau sventiskai pasipuosusia mergaite, Kaledines dvasios atmosfera, grazius, neeilinius eglutes zaisliukus...bet sakai kad sios Kaledos buvo nelabai linksmos, taigi be aprasymo...Nepyk, bet pavaizdavai fiktyvinias-idealias Kaledas. Nebuvai tikra siam momentui. Jei nenori rodyti kitiem aprasymo, gali atspausdinti ar siap uzrasyti mintis ir priklijuoti blogoj lapo pusej. Tokiu budu ir i bendra albuma galetum deti ir sveciam rodyti {juk niekas neisims LO is ymautes tikrint kas uzrasyta blogoj pusej } Bet tokiu budu ateity ir tau paciai bus svarbu prisiminti ir dukriukas ivertins tavo atviruma.
Bet jeigu toks reikalas kad dar su jausmais nesusipratai ir nenori viska isgyventi berasydama...tai suprantama.
laba mergaitems
rodausi sugrizusio ikvepimo rezultata:)
virselis padarytas..liko tik skirtukus padaryti(sriubos, uzkandziai, antri patiekalai,desertai)..
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 09, 20:58)
Ačiū už komentarus
Kas dėl pavadinimo - bandžiau didesnį šriftą, bet nesutalpinau į baltą plotą ir atsisakiau.
Pasakojimą šių Kalėdų tikrai parašysiu ... ačiū už idėją. Priklijuosiu voką ir įdėsiu laiškelį su adresatu - tik dukrytei
Ali Edwards kūrybą stebiu, bet šiu metu tokie minimalistiniai man nelabai ...
Jau savaitę sėdžiu prie vieno LO. Daug įvairių detalių. Detalių sendintų krūva
Šis bus daug mielesnis už "Kalėdų".
Eglu,
Eglu labai saunus virselis Puiki ideja su bradsais ir spalvos priderintos puikiai
Sanrita, del teksto, daryk, kaip jausies dusioje. Labai laukiau savo mazes pirmuju kaledu, bet mb mama jas paverte tikru kosmaru (buvo geda ir pries mano tevus ir davare mane iki asaru). Niekada to neuzmirsiu ir neatleisiu! Bet jokiu budu to nesiruosiu aprasyti Papasakosiu, kai bus suaugusi, nes nenoriu, kad mano patyrimas su mociute ytakotu, jos formuojamus prisiminimus . Ta pati dare mano mama ir as dekinga, kad neaprove mano prisiminu ju nesutarimais.
Sanrita, del teksto, daryk, kaip jausies dusioje. Labai laukiau savo mazes pirmuju kaledu, bet mb mama jas paverte tikru kosmaru (buvo geda ir pries mano tevus ir davare mane iki asaru). Niekada to neuzmirsiu ir neatleisiu! Bet jokiu budu to nesiruosiu aprasyti Papasakosiu, kai bus suaugusi, nes nenoriu, kad mano patyrimas su mociute ytakotu, jos formuojamus prisiminimus . Ta pati dare mano mama ir as dekinga, kad neaprove mano prisiminu ju nesutarimais.
Eglu, labai simpatiška knyga Norėsis ir vidų pamatyt, kai skirtukus pagaminsi Man irgi smalsu, kokiu principu ten rašai receptus: ar tai tiesiog paprasta knygutė, į kurią ranka surašai patikusius, ar klijuoji iškarpas? O kaip susiskirstai, kiek vietos palikti desertam, o kiek karštiems patiekalams? Vat kiek klausimų
Eglu jau plepalų temelėje gyriau tavo knygutę ir šioje temelėje noriu tave pagirti. Ji atrodo nuostabiai
Eglu, puikiai padirbėjai. Nors aš nesu ryškių spalvų gerbėja, gerai kad padarei tokią ryškią. Receptų knygų kartais prireikia labai greitai, o kai ji tokia ryški - visada labai greit pastebėsi . Puiku
a Lua puikios atvirutės Likau sužavėta šia idėja
Juste tavo kalendorius fantastinis. Visuomet man labai patiko tavo darbeliai. Net į savo bloką ysivedžiau tavo darbų galerijos adresiuką, kad galėčiau bet kad ten pašmirinėti ir pasiieškoti gerų idėjų. O ten jų apstu.
Sanrita ir tavo sb darbelilabai gražus. Man patiko,kaip išryškinai svo dukriuko nuotrauką ir aplinkui apdėjai nuotraukytėmis tų kalėdinių dekoracijų kurios buvo pačios įsimintiniausios. Ta idėja tikrai puiki
Juste tavo kalendorius fantastinis. Visuomet man labai patiko tavo darbeliai. Net į savo bloką ysivedžiau tavo darbų galerijos adresiuką, kad galėčiau bet kad ten pašmirinėti ir pasiieškoti gerų idėjų. O ten jų apstu.
Sanrita ir tavo sb darbelilabai gražus. Man patiko,kaip išryškinai svo dukriuko nuotrauką ir aplinkui apdėjai nuotraukytėmis tų kalėdinių dekoracijų kurios buvo pačios įsimintiniausios. Ta idėja tikrai puiki