Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Gerai, Loriete, rudeninį skiriu tau. Scrapukei - pavasarinį, Vasarai - vasarinį, Žiurbučiui - žieminį. lotuliukas.gif

justess22, wow! Tikras scrapiškas kalendorius! wub.gif thumbup.gif Labai gražiai padarytas. Patiko ir idėja su ištraukiamomis mėnesių kortelėmis. thumbup.gif

Aš laikrodukus atpažįstu - čia štampukai, ane? Ar visą popierių štampavai, ar dviračiai ir rakteliai buvo?

Aš kitokį darau - su dukrytės nuotrauka. Bet jei nesigaus, liftinsiu tavąjį. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 01 08, 00:46)
tikrai saunus... vertas demesio... o tas sriftas vienas mano megiamiausiu smile.gif cia spausdinai is kompiuterio ar kokiu nors prietaisu ar astampukais visas menesiu dienas surinkai?
Dėkui 4u.gif Šriftas kompiuterinis...gaila, bet tokių štampukų dar neturiu lotuliukas.gif

QUOTE(aasta @ 2009 01 08, 09:04)
Justess, koks gražus kalendorius  wub.gif o pagrindui sb popierių naudojai?
Ačiukas aciuks.gif Pats pagrindas kalendoriaus darytas iš storo kartono, o mėnesiai/kišenėlės lankstytos iš SB popieriaus (MM Noteworthy kolekcija) mirksiukas.gif

QUOTE(Sanrita @ 2009 01 08, 09:28)
Justess, kokia super idėja  thumbup.gif
Labai gražiai žiūrisi. Ir lapeliai užrašiukams  thumbup.gif
ŠAUNUOLĖ  4u.gif
Smagu, kad patiko 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2009 01 08, 11:46)
justess22, wow! Tikras scrapiškas kalendorius!  wub.gif  thumbup.gif  Labai gražiai padarytas. Patiko ir idėja su ištraukiamomis mėnesių kortelėmis.  thumbup.gif

Aš laikrodukus atpažįstu - čia štampukai, ane? Ar visą popierių štampavai, ar dviračiai ir rakteliai buvo?

Aš kitokį darau - su dukrytės nuotrauka. Bet jei nesigaus, liftinsiu tavąjį.  blush2.gif

Dėkui 4u.gif Pats pagrindas buvo visai plikas - tiesiog pilko kartono gabalas. Visi piešinukai (laikrodžiai, raktai ir t.t.) yra štampukai 4u.gif
Atsakyti
Justess wow... wub.gif wub.gif wub.gif Tikras grozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gerai, Loriete, rudeninį skiriu tau.

yahoo.gif yahoo.gif ACIU aciuks.gif

Justess, labai grazu wub.gif Ir ideja su tais uzrasiukais thumbup.gif Ir atrodo graziai wub.gif Tiesiog super darbelis 4u.gif O kodel tu rasei, kad neturi scrap darbeliu? Taigi cia ir yra tikras scrapo darbelis! Ir dar pasakyciau labai fantastiskai vykes 4u.gif

Atsakyti
Gerai, Loriete, rudeninį skiriu tau. Scrapukei - pavasarinį, Vasarai - vasarinį, Žiurbučiui - žieminį. lotuliukas.gif

istirpau blush2.gif lotuliukas.gif dekui
Atsakyti
sveikos mergytes..sorriukas, kad jus biski apleidau, bet nelabai turiu laiko kada prisest..MB padovanojo prozektorius fotografavimui..tai reikejo isbandyti bigsmile.gif dar ir draugams fotosesija suorganizuoti..turejau ka veikti karsta.gif

o jusu darbeliai nuostabus..deja as dabar neturiu kada prisest prie SB verysad.gif niu bet gyvenime juk negali visko iskart daryti..tada nekas gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jau žadėjau - keliu savo dvigubą Kalėdinį LO.
Man jis paprastutis, informacinis ...
Nuotraukose Kalėdiniai atributai, kurie naudojami kasmet.
Didžiausia dauguma žaislų - siūti mano rankomis ...
Nuotraukose tik antytė ir meškutis.
Jų yra ir daugiau ax.gif

Kritikuokit, pasisakykit ...

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
sanrita, man labai mielas lo wub.gif ir toks tvarkinguoliskas biggrin.gif
ir mergytes foto faina thumbup.gif , ir tie visokie daikciukai aplink isdestyti... wub.gif vieni su istorija, kiti pacios daryti wub.gif
Atsakyti
Sanrita, gražus šventinis LO 4u.gif Tik man norėtųsi fono ne balto, o tamsesnio kokio ax.gif
Atsakyti
Sanrita, tavo darbai visada būna labai tvarkingi bigsmile.gif
Šitas man atrodo mielas ir netgi sakyčiau informatyvus, bet man visgi trūksta kažkokio pasakojimo...teksto...istorijos.... net nežinau... O gal yra kur nors užslėptas koks tekstukas? koks slaptas stalčiukas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relija: 08 sausio 2009 - 22:11

Justess, jau kalendorius wub.gif jau toks kruopstumas matosi bigsmile.gif

Sanrita, man labai siltas, kalediskas toks darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneja: 09 sausio 2009 - 06:36
Sanrita, l.mielas darbelis. wub.gif Man l.gražu, bet iš tikrųjų galbūt trūksta kažkokio pasakojimo. Vietoje tavęs būčiau pavadinimą užrašius šiek tiek aukščiau, o žemiau užrašyčiau apie ką šis darbelis - apie tavo rankų darbo žaisliukus, mažutę pozuotoją ar kad ir apie eglutės puošimą. Bet čia tik mano mintys 4u.gif
Atsakyti