Gerai, Loriete, rudeninį skiriu tau. Scrapukei - pavasarinį, Vasarai - vasarinį, Žiurbučiui - žieminį.
justess22, wow! Tikras scrapiškas kalendorius! Labai gražiai padarytas. Patiko ir idėja su ištraukiamomis mėnesių kortelėmis.
Aš laikrodukus atpažįstu - čia štampukai, ane? Ar visą popierių štampavai, ar dviračiai ir rakteliai buvo?
Aš kitokį darau - su dukrytės nuotrauka. Bet jei nesigaus, liftinsiu tavąjį.
QUOTE(Lawrute @ 2009 01 08, 00:46)
tikrai saunus... vertas demesio... o tas sriftas vienas mano megiamiausiu cia spausdinai is kompiuterio ar kokiu nors prietaisu ar astampukais visas menesiu dienas surinkai?
Dėkui Šriftas kompiuterinis...gaila, bet tokių štampukų dar neturiu QUOTE(aasta @ 2009 01 08, 09:04)
Justess, koks gražus kalendorius o pagrindui sb popierių naudojai?
Ačiukas Pats pagrindas kalendoriaus darytas iš storo kartono, o mėnesiai/kišenėlės lankstytos iš SB popieriaus (MM Noteworthy kolekcija) QUOTE(Sanrita @ 2009 01 08, 09:28)
Justess, kokia super idėja
Labai gražiai žiūrisi. Ir lapeliai užrašiukams
ŠAUNUOLĖ
Smagu, kad patiko Labai gražiai žiūrisi. Ir lapeliai užrašiukams
ŠAUNUOLĖ
Papildyta:
QUOTE(a Lua @ 2009 01 08, 11:46)
justess22, wow! Tikras scrapiškas kalendorius! Labai gražiai padarytas. Patiko ir idėja su ištraukiamomis mėnesių kortelėmis.
Aš laikrodukus atpažįstu - čia štampukai, ane? Ar visą popierių štampavai, ar dviračiai ir rakteliai buvo?
Dėkui Pats pagrindas buvo visai plikas - tiesiog pilko kartono gabalas. Visi piešinukai (laikrodžiai, raktai ir t.t.) yra štampukai
Justess wow... Tikras grozis
Gerai, Loriete, rudeninį skiriu tau.
ACIU
Justess, labai grazu Ir ideja su tais uzrasiukais Ir atrodo graziai Tiesiog super darbelis O kodel tu rasei, kad neturi scrap darbeliu? Taigi cia ir yra tikras scrapo darbelis! Ir dar pasakyciau labai fantastiskai vykes
Gerai, Loriete, rudeninį skiriu tau. Scrapukei - pavasarinį, Vasarai - vasarinį, Žiurbučiui - žieminį.
istirpau dekui
sveikos mergytes..sorriukas, kad jus biski apleidau, bet nelabai turiu laiko kada prisest..MB padovanojo prozektorius fotografavimui..tai reikejo isbandyti dar ir draugams fotosesija suorganizuoti..turejau ka veikti
o jusu darbeliai nuostabus..deja as dabar neturiu kada prisest prie SB niu bet gyvenime juk negali visko iskart daryti..tada nekas gaunasi
o jusu darbeliai nuostabus..deja as dabar neturiu kada prisest prie SB niu bet gyvenime juk negali visko iskart daryti..tada nekas gaunasi
Kaip jau žadėjau - keliu savo dvigubą Kalėdinį LO.
Man jis paprastutis, informacinis ...
Nuotraukose Kalėdiniai atributai, kurie naudojami kasmet.
Didžiausia dauguma žaislų - siūti mano rankomis ...
Nuotraukose tik antytė ir meškutis.
Jų yra ir daugiau
Kritikuokit, pasisakykit ...
Man jis paprastutis, informacinis ...
Nuotraukose Kalėdiniai atributai, kurie naudojami kasmet.
Didžiausia dauguma žaislų - siūti mano rankomis ...
Nuotraukose tik antytė ir meškutis.
Jų yra ir daugiau
Kritikuokit, pasisakykit ...
sanrita, man labai mielas lo ir toks tvarkinguoliskas
ir mergytes foto faina , ir tie visokie daikciukai aplink isdestyti... vieni su istorija, kiti pacios daryti
ir mergytes foto faina , ir tie visokie daikciukai aplink isdestyti... vieni su istorija, kiti pacios daryti
Sanrita, gražus šventinis LO Tik man norėtųsi fono ne balto, o tamsesnio kokio
Sanrita, tavo darbai visada būna labai tvarkingi
Šitas man atrodo mielas ir netgi sakyčiau informatyvus, bet man visgi trūksta kažkokio pasakojimo...teksto...istorijos.... net nežinau... O gal yra kur nors užslėptas koks tekstukas? koks slaptas stalčiukas???
Šitas man atrodo mielas ir netgi sakyčiau informatyvus, bet man visgi trūksta kažkokio pasakojimo...teksto...istorijos.... net nežinau... O gal yra kur nors užslėptas koks tekstukas? koks slaptas stalčiukas???
Justess, jau kalendorius jau toks kruopstumas matosi
Sanrita, man labai siltas, kalediskas toks darbelis
Sanrita, l.mielas darbelis. Man l.gražu, bet iš tikrųjų galbūt trūksta kažkokio pasakojimo. Vietoje tavęs būčiau pavadinimą užrašius šiek tiek aukščiau, o žemiau užrašyčiau apie ką šis darbelis - apie tavo rankų darbo žaisliukus, mažutę pozuotoją ar kad ir apie eglutės puošimą. Bet čia tik mano mintys