QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 09, 21:04)
Josephin: paprasciausiai su pirstais pasuk, paraityk. Pirma pabraukyciau su tuo edge distress'eriu, zirklem ar svitriniu popierium, po to kad "suminkstinti" popieriu, gali padrekinti su rasalu arba vandeniu ir juros kempine ir tada pirstais uzraityk, iplesk kai kuriuose vietose.
niu aciu.. as va paskui irgi pagalvojau, kad ji dar reikia rankomis matyt pasukinet..ir gal vandeniu sumirkint... nu kazkaip maniau..gal kox spec popierius yra, kuris kaip nors veikiamas taip raitosi..nes kazkur esu maciusi darbu kur buvo dar rimciau paraityta..atrode lyg pats butu susiraites..nu bet bandysiu dabar sita lygi pasiekt..o del to edge distress'erio..tai reik man nete pasiziuret..bo su zirklem netas visai..o siaip as visada su sandpaper'iu sendinau..(nuo MB nuknisau gera gabala )..aciu uz pagalba
QUOTE(justess22 @ 2008 12 09, 21:15)
Aš tai užsiprenumeruoju, kad praneštu apie naujus atsakymus el.paštu "nedelsiant" Gi priklausomybė
tai jau tikrai, kad priklausomybe..o man B leido si vakar craftintis..darau atvirutes....nu bet kaip nesirisa tai siaubas vis kazkaip nesiderina man viskas nu bet kaip nors