a Lua labai zavus: paprasti ir elegantiski
Merginos, dėkui. Malonu, kad jums patiko.
O dėl idėjos "pasiskolinimo" - prašau! Juk čia rodausi būtent su ta mintimi, kad kam nors pravers mano idėja.
Lawrute, taip, ornamentai irgi rub'onai.
Atvirukai turi pavadinimus (juos užrašiau voko nugarėlėse, bet gražiau žiūrėtųsi priekyje ir jei būtų štampuoti): "Gimusiam rudenį", "Gimusiam žiemą", "Gimusiam pavasarį" ir "Gimusiam vasarą".
O dėl idėjos "pasiskolinimo" - prašau! Juk čia rodausi būtent su ta mintimi, kad kam nors pravers mano idėja.
Lawrute, taip, ornamentai irgi rub'onai.
Atvirukai turi pavadinimus (juos užrašiau voko nugarėlėse, bet gražiau žiūrėtųsi priekyje ir jei būtų štampuoti): "Gimusiam rudenį", "Gimusiam žiemą", "Gimusiam pavasarį" ir "Gimusiam vasarą".
a Lua ka cia ir bepridursi. mna,kaip ir miniai kitu mergicku,labai patiko.Ir ideja originali ir atlikimas puikus kazi,o pavadinimu ideja ar tik ne mano nikas tau pametejo butu malonu
a Lua: rezervuoju pavasario atviruka (irgi del zinomu priezasciu, nu dar kad ir zalias )
Pati ideja man labai patiko
Pati ideja man labai patiko
Nu žodžiu, kaip suprantu, atvirukai praktiškai jau išdalinti.
Vasara gimusi, nu tikrai. Tau su drugeliais liko.
Vasara gimusi, nu tikrai. Tau su drugeliais liko.
A Lua, grazu Ir ideja sauni O rudeninis atvirukas dar laisvas?
Kadangi SB darbelių dar neturiu, tai rodausi su dar viena Kalėdine dovanėle (kalendorius tėvams):
OOOO, mielas O kokio jis dydžio???
tikrai saunus... vertas demesio... o tas sriftas vienas mano megiamiausiu cia spausdinai is kompiuterio ar kokiu nors prietaisu ar astampukais visas menesiu dienas surinkai?
Justess, koks gražus kalendorius o pagrindui sb popierių naudojai?
Justess, kokia super idėja
Labai gražiai žiūrisi. Ir lapeliai užrašiukams
ŠAUNUOLĖ
Labai gražiai žiūrisi. Ir lapeliai užrašiukams
ŠAUNUOLĖ