Tosk, vienaip ar kitaip ačiū O jei dar gausi kokios info apie Italiją irgi duok žinot... Kas ten žino, gal dar ir į šitą nulėksiu
A Lua, koks grožis Man ypač ta pavasarinė labai graži atvirutė.
A Lua, grazu o kaip sriftas ? atsispausdinai?
Dėkui, merginos. Man pačiai šie minimalistiniai visai nieko.
Šriftas nespausdintas - tai rub'onai (nutrinami lipdukai).
O metų laikų elementai (lapai, snaigės, gėlės ir drugeliai) ant vokų tiesiog priklijuoti, o ant pačių atvirukų pritvirtinti su 3D pagalvėlėm.
Šriftas nespausdintas - tai rub'onai (nutrinami lipdukai).
O metų laikų elementai (lapai, snaigės, gėlės ir drugeliai) ant vokų tiesiog priklijuoti, o ant pačių atvirukų pritvirtinti su 3D pagalvėlėm.
A Lua, man labai patiko atvirukai... ir ypač žieminis dėl visoms suprantamų priežasčių
a Lua, elegantiški tavo atvirukai
Man žieminis ir rudeninis labai labai
Man žieminis ir rudeninis labai labai
Man kaip ir Sanritai irgi labiausiai patinka rudeninis ir žieminis. Prisiminus, kiek vargau su snaigėm...
Žiurbuti, jeigu tu nieko prieš, žieminį atviruką skiriu tau... Ir kaip aš iš karto nesusiprotėjau tai padaryti laiku
Žiurbuti, jeigu tu nieko prieš, žieminį atviruką skiriu tau... Ir kaip aš iš karto nesusiprotėjau tai padaryti laiku
Labai aciu
a Lua Mintis labai puiki , tau leidus darysiu liftingą, ir pasidarysiu tokį rinkinuką savu stiliuku
Puiki mintis, dailūs darbeliai, a Luatiški sakyčiau
Puiki mintis, dailūs darbeliai, a Luatiški sakyčiau
QUOTE(a Lua @ 2009 01 07, 10:53)
Rodausi su atviručių rinkinuku "Metų laikai". Kiekviena atvirutė skirta pasveikinti su Gimimo diena žmogų, gimusį tam tikru metų laiku: rudenį, žiemą, pavasarį arba vasarą.
Puikus sumanymas ir gražus išpildymas Man labai labai patiko QUOTE(relija @ 2009 01 07, 14:47)
Mintis labai puiki , tau leidus darysiu liftingą, ir pasidarysiu tokį rinkinuką savu stiliuku
Aš kaip tik irgi norėjau prašyt A Lua leidimo pasiskolint pačią rinkinuko idėją A Lua, išrašysi leidimą abiems?
Sauni ideja... Labai grazus tie ornamentai, kairiame virsutiniame kampe... ten rub-on'ai?