Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Tosk, vienaip ar kitaip ačiū 4u.gif O jei dar gausi kokios info apie Italiją irgi duok žinot... ax.gif Kas ten žino, gal dar ir į šitą nulėksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Rodausi su atviručių rinkinuku "Metų laikai". ax.gif Kiekviena atvirutė skirta pasveikinti su Gimimo diena žmogų, gimusį tam tikru metų laiku: rudenį, žiemą, pavasarį arba vasarą.

Vieną atvirutę daugelis jau matė Rudens konkurse. Pagal ją padariau ir kitas. Paspaudus padidėja.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Taip supakavau:

user posted image
Atsakyti
A Lua, koks grožis wub.gif Man ypač ta pavasarinė labai graži atvirutė.
Atsakyti
A Lua, grazu smile.gif o kaip sriftas ? atsispausdinai?
Atsakyti
Dėkui, merginos. blush2.gif Man pačiai šie minimalistiniai visai nieko.
Šriftas nespausdintas - tai rub'onai (nutrinami lipdukai).
O metų laikų elementai (lapai, snaigės, gėlės ir drugeliai) ant vokų tiesiog priklijuoti, o ant pačių atvirukų pritvirtinti su 3D pagalvėlėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 07 sausio 2009 - 12:34
A Lua, man labai patiko atvirukai... wub.gif ir ypač žieminis wub.gif dėl visoms suprantamų priežasčių hihihi.gif
Atsakyti
a Lua, elegantiški tavo atvirukai thumbup.gif
Man žieminis ir rudeninis labai labai mirksiukas.gif

Atsakyti
Man kaip ir Sanritai irgi labiausiai patinka rudeninis ir žieminis. Prisiminus, kiek vargau su snaigėm... biggrin.gif

Žiurbuti, jeigu tu nieko prieš, žieminį atviruką skiriu tau... blush2.gif Ir kaip aš iš karto nesusiprotėjau tai padaryti laiku doh.gif
Atsakyti
Labai aciu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiurbutis: 07 sausio 2009 - 13:40
a Lua Mintis labai puiki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , tau leidus darysiu liftingą, ir pasidarysiu tokį rinkinuką savu stiliuku mirksiukas.gif
Puiki mintis, dailūs darbeliai, a Luatiški sakyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(a Lua @ 2009 01 07, 10:53)
Rodausi su atviručių rinkinuku "Metų laikai".  ax.gif  Kiekviena atvirutė skirta pasveikinti su Gimimo diena žmogų, gimusį tam tikru metų laiku: rudenį, žiemą, pavasarį arba vasarą.
Puikus sumanymas ir gražus išpildymas wub.gif Man labai labai patiko thumbup.gif

QUOTE(relija @ 2009 01 07, 14:47)
Mintis labai puiki thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , tau leidus darysiu liftingą, ir pasidarysiu tokį rinkinuką savu stiliuku  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif Aš kaip tik irgi norėjau prašyt A Lua leidimo pasiskolint pačią rinkinuko idėją blush2.gif A Lua, išrašysi leidimą abiems? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sauni ideja... Labai grazus tie ornamentai, kairiame virsutiniame kampe... ten rub-on'ai?
Atsakyti