Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

LINUTUKĖ labai graziai padaryta thumbup.gif , o jau pasiuvinejimas verciantis is koto.

merginos as vel su kvailu klausimu. Kai spauzdinate ant su printeriu ant lapo, tai labai ir rasalas turi but spec.?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 05, 14:36)
merginos as vel su kvailu klausimu. Kai spauzdinate ant su printeriu ant lapo, tai labai ir rasalas turi but spec.?

lotuliukas.gif Nea, rašalas printeryje standartinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 01 05, 10:56)
Relija tada i savo marsruta ytrauk ir va toky reikaliuka http://www.paperandc...t/ENG_index.htm . Sis renginys populiarus Europoje, rudeny jis vyks Paryziuje 4u.gif

Tosk, o ten gi parašyta, kad Italijoje bus g.gif Suklydai?
Bet žinok mintis nereali, įtariu reiks planuot varyt, ten gi turbūt bus neįsivaizduojami kiekiai priemonių ir šiaip workshopų bigsmile.gif Eina sau bigsmile.gif Napolis... g.gif O čia ne tas miestas kur neišbrendami šiukšlynai??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 05, 12:49)
Tosk, o ten gi parašyta, kad Italijoje bus  g.gif  Suklydai?
Bet žinok mintis nereali, įtariu reiks planuot varyt, ten gi turbūt bus neįsivaizduojami kiekiai priemonių ir šiaip workshopų  bigsmile.gif  Eina sau  bigsmile.gif Napolis... g.gif  O čia ne tas miestas kur neišbrendami šiukšlynai???  blink.gif

Tas renginys kiekviena pavasary vyksta Italijoj, o rudeny Prancuzijoj (bent kaip supratau kalba apie paskutiniuosius 3metus). Ten ne vien parduotuves dalyvauja, vyksta kursai, konkursai. Gal po kokiu 2-3m ir man bus ymanoma keliauti. Labai domina kursai, bet ne visi. Apziurejau sio pavasario kursu vedanciuju blogus, daugiau kaip puse ne mano skonio darbai ax.gif

O va apie siukslynus nieko nezinau... Niekada nesu buvusi Italijoje, bet labai noriu. Vien apie italiskus ledus pagalvojus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 05, 14:49)
Tosk, o ten gi parašyta, kad Italijoje bus  g.gif  Suklydai?
Bet žinok mintis nereali, įtariu reiks planuot varyt, ten gi turbūt bus neįsivaizduojami kiekiai priemonių ir šiaip workshopų  bigsmile.gif  Eina sau  bigsmile.gif Napolis... g.gif  O čia ne tas miestas kur neišbrendami šiukšlynai???  blink.gif

relija, kaip manai...gal čia realesnis variantas nei į JAV scrapturistinti? lotuliukas.gif Aš neatsisakyčiau nei į Italiją, nei į Prancūziją nuvažiuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 05, 13:13)
relija, kaip manai...gal čia realesnis variantas nei į JAV scrapturistinti? lotuliukas.gif Aš neatsisakyčiau nei į Italiją, nei į Prancūziją nuvažiuot ax.gif

taip taip, pakeliui dar i Liuksa uzsuktumet tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 01 05, 02:58)
Kiekvienai scrapas atlieka sava misija. Nenoriu rimtu temu, nenoriu kazkokiu prasmiu ieskojimo ax.gif Man scrapas viso labo papuostos nuotraukos 4u.gif Ir... Skirtumas yra ir kokius vaikus turi mirksiukas.gif Megaiciu mamos labiau linkusios y geletus, romantiskus ir ala angeliukus tongue.gif

Jei ka , netaikau as cia nei vienai mirksiukas.gif Jei mergyte turetume tai ir pas mane butu daug rozines spalvos ir gelyciu smile.gif
As tik garsiai galvoju kas man tas scrapas. Jau greitai bus 5 metu jubiliejus kaip as atradau scrapa, bet neatvykau ten kur noreciau buti, nepasiekiau to ko man reikia....Taigi ieskau prasmes, perziuriu buvusius LO, ivertinu....asmeniskai man savo darbeliuose truksta rimtesniu temu. Bet kiekviena sau, ir kiekvienai SB atstovauja kita prasme mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 01 05, 14:09)
Apziurejau sio pavasario kursu vedanciuju blogus, daugiau kaip puse ne mano skonio darbai ax.gif

Gal gali konkrečias nuorodas įkelti ax.gif Man irgi įdomu būtų apsidairyti bigsmile.gif

QUOTE(justess22 @ 2009 01 05, 14:13)

Žinok, tikrai taip, pagalvokim rimtai apie tokį variantą.... Aš mieliau į Italiją varyčiau... Bet Prncūzijoje įdomu kur būtų...gal netoli Provanco bigsmile.gif Tada į Prancūziją labiau norėčiau....
Tosk, o kur rasti info apie pavasario renginį???

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 05, 14:23)
taip taip, pakeliui dar i Liuksa uzsuktumet  tongue.gif

Tai jau labai pasistengtume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 05, 19:50)
Gal gali konkrečias nuorodas įkelti  ax.gif  Man irgi įdomu būtų apsidairyti  bigsmile.gif

čia nuorodos į blog'us

visai norėčiau savaitės atostogas pasidaryt ir nulėkt į tokį renginį ax.gif Reiks įdėmiau pasiskaityti...
Atsakyti
Relija, rudeninis vyks kazkur apie Paryziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 01 05, 18:53)
čia nuorodos į blog'us
visai norėčiau savaitės atostogas pasidaryt ir nulėkt į tokį renginį ax.gif Reiks įdėmiau pasiskaityti...

Būtinai pasidomėsim bigsmile.gif O tas nuorodas tai radau, aš ten Tosk apie Prancūzijos rudeninį klausinėjau...

QUOTE(Tosk @ 2009 01 05, 19:34)
Relija, rudeninis vyks kazkur apie Paryziu 4u.gif

O kur info apie tai galiu rasti??? Tik atsimink, kad norvegiškai tik pradedu mokytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Relija, tai kad as viska is norvegaiciu forumo iskapstau blush2.gif Jei rasiu apie prancuziskajy ka nors daugiau , parasysiu 4u.gif Tik dabar norvegaites planuoja Italija, ruduo dar toli bigsmile.gif
Atsakyti