Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Gal gali pameteti daugiau linku norvegaiciu, scrapinanciu tokiu stiliumi?  Man taip grazu...noreciau ismokti taip... 

Nuejus i mano SIS TV galerija, sone yra mano favorit'ai...tenai dar kelios Norveges ir kitos moteriskes tokio pacio stiliaus. Dabar esu darbe tai neturui laiko atrinkti, bet gal pati nuejus ten (mano parase SIS tv) pasikapstyk ir atrasi mirksiukas.gif
Man toks perkrautas dekoratyvinis stilius akim grazu ziureti: daug detaliu, daug ranku darbo, minciu, technikos...greitai nesumesta tai matosi ,bet bet...kad visad tik siuo vienu stiliu scrapint reiketu tai nenoreciau schmoll.gif Pabandziau ta su Adomuku ir uzuolaida, bet negaleciau--nenoreciau vien tik tokius daryti, a la tipo "tu mano graziausias angeliukas".
Tikrai, toki LO atima demesi nuo nuotraukos. Ir labai daznai pastebiu kad tokiuose nuotrauka prastos kokybes, bet kompensuoja per gausiu papuosimu ir dekoracijom. Taip pat dazniausiai nebuna aprasymo...Sukurta tokia fantazija idealaus gyvenimo o ne realybes. Kada pradedu per daznai scrapint tik dekoratyvinius LO, perskaitau Ali Edwards knygas ir gryztu atgal i vezias scrapint kasdienybes momentus ir gausiau aprasyti...butent tokius momentus noresiu prisiminti ateity.
Atsakyti
...na saunumelis kiek darbeliu yvairiausiu pridarete....
...gaila kad konursiniu tiek mazai palyginus su paskutiniu kartu...

o NABO darbeliai tikrai labai sudetingi, mane tokie labai zavi, noreciau ir as kadanors toky pabandyti... bet ccia ytariu kad eikia tureti labai daug scrapinimo patirties.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 04, 20:40)
Nuejus i mano SIS TV galerija, sone yra mano favorit'ai...tenai dar kelios Norveges ir kitos moteriskes tokio pacio stiliaus. Dabar esu darbe tai neturui laiko atrinkti, bet gal pati nuejus ten (mano parase SIS tv) pasikapstyk ir atrasi mirksiukas.gif
Man toks perkrautas dekoratyvinis stilius akim grazu ziureti: daug detaliu, daug ranku darbo, minciu, technikos...greitai nesumesta tai matosi ,bet bet...kad visad tik siuo vienu stiliu scrapint reiketu tai nenoreciau schmoll.gif Pabandziau ta su Adomuku ir uzuolaida, bet negaleciau--nenoreciau vien tik tokius daryti, a la tipo "tu mano graziausias angeliukas".
Tikrai, toki LO atima demesi nuo nuotraukos. Ir labai daznai pastebiu kad tokiuose nuotrauka prastos kokybes, bet kompensuoja per gausiu papuosimu ir dekoracijom. Taip pat dazniausiai nebuna aprasymo...Sukurta tokia fantazija idealaus gyvenimo o ne realybes. Kada pradedu per daznai scrapint tik dekoratyvinius LO, perskaitau Ali Edwards knygas ir gryztu atgal i vezias scrapint kasdienybes momentus ir gausiau aprasyti...butent tokius momentus noresiu prisiminti ateity.

Aciu, butinai pasidairysiu 4u.gif

Bet nesutinku su tavimi, kad tokie darbeliai tik a la graziausias angeliukas unsure.gif (Nors butent tokie darbeliukai man patinka, kai scrapinta mergyte ar kudikis wub.gif) Nes tikrai yra darbeliu, kurie tokiu stiliumi padaryti ir turi ir aprasyma, ir nuotaikas kitas. Neseniai ziurinejau vienos merginos tokiu stiliumi daryta mirusios motinos LO. Buvo tikrai grazu ir nepaprasta wub.gif As i tai ziuriu kaip i mena... I LO is kuriu galima nepaprastai daug ismokti ir ideju pasisemti rolleyes.gif Ir manau, kad fantazijos gyvenime taip pat buna ir ji yra reikalinga rolleyes.gif , nors sutinku kad visu darbu tokiu nenoreciau smile.gif

Siaip as manau, kad viskam turi buti islaikytas balansas 4u.gif . Reikia visokiu stiliu pabandyti. Ypac gerai manau stiliu padiktuoja nuotrauka ir jos nuotaika. Kad ir ta pati NABON - ji daro labai skirtingus LO (cia pagal tai ka maciau) vieni jos darbeliai super dekoratyvus, o yra ir super minimalistiniu... As kazkaip nesamoningai atkreipiu demesi i darbelius mazoms mergaitems, o ji dukrai daro tikrai grazius darbelius wub.gif
Atsakyti
Man vintage bei apskritai visi gausiai dekoruoti darbai patinka... Žinoma, ne visų autorių toli gražu....
Bet pritariu Scrapukei, visada net nepavyktų daryti tik vieno vienintelio stiliaus darbus, juk ir temų yra pačių įvairiausių ir nuotraukoms ne visoms tinka tas pats stilius... O tai jog jei darbas gausiai dekoruotas, tai foto būna prastoka, pastebėjau... Matyt pats dekoravimo stilius padiktuoja ką rinktis, nes jei būtų gausu detalių, spalvų ir formų fotografija bei taip pat gausiai dekoruotas visas LO... matyt vaizdą suvaldytų tik vienetai...

Vž, man šiuo metu toks stilius labai gražus, tačiau nemanau, kad tik juo seksiu visada - naujovės visada labai vilioja, plius gali pasikeisti mados scrap pasaulyje ir bus pateikiama kitokie popieriai bei visos dekoravimo priemonės...
Atsakyti
O as busiu nemadinga ir pasakysiu, kad man nelabai tokie darbeliai, kaip tie pastarieji pavyzdziai.Man jie sunkus, perkrauti ir visiskai ne vintage. Kas juose labai grazu - geros nuotraukos, kurios, atrodo, specialiai isspaustos konkreciai LO minciai.Kartu tai atrodo ir dirbtina. Bet cia mano skonio suvokimas. Man labai grazus tokie:
http://bp0.blogger.c...00-h/vallmo.jpg
http://bp0.blogger.c...00-h/snurra.jpg
http://bp2.blogger.c...1600-h/ogon.jpg
blush2.gif
Atsakyti
Bet nesutinku su tavimi, kad tokie darbeliai tik a la graziausias angeliukas

suprantama kad ne visi tokie, bet daugumoj kuriuos man teko matyti yra tik pavirsutiniu temu---vien tik dekoratyviniai...
Jei vien tik tokiu super-dekoruotu stilium scrapinti, tai atvertus albuma sukelia vaizda kad lyg musu gyvenimas pasaku knyga--fantazijos gyvenimas--jutopija....
Mano pacios SB kelias traukia mane i realistini gyvenimo ir kasdienybes pateikima...scrapint ne vien tik vaikucius lakstancius po pieva gaudancius saules spindulius ar angeliskus veidukus. Bandau parodyt ir apsiverkencius sunelius ir ju fobijas ir gyvenimo nemalonumus su kuriais kovoju....o tokiom rimtesnem temom toks super-saldus geliu pribarstymas netinka.
Patinka man tokie dekoratyviniai stiliai--tai tikrai menas, bet kam save apribot vien tokiu scrapindama?
lauramamos pateikti LO man LABAI thumbup.gif --ypac pirmas su aguona liftinsiu tikrai. Man vis labiau patinka minimalistinis stilius. Paziurejus i savo pirmus scrapus, as tiek visko pridejau--tiek produktu prikrauta kad kartais neaisku apie ka cia--perdaryta tiesiog doh.gif . Ir dabar, ko labiausiai truksta tokiuose mano LO, tai issamesnio aprasymo.
Dabar bandau scrapinti naudodama tik butiniausius produktus kad perteikti minti--jei neaisku ar supras kiti mano LO, tai duodu MB ir klausiu: koks pavadinimas ir apie ka cia, jei jam neaisku tai bandau ka keisti.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 05, 03:07)
jei neaisku ar supras kiti mano LO, tai duodu MB ir klausiu: koks pavadinimas ir apie ka cia, jei jam neaisku tai bandau ka keisti.

As darau ta pati. Bet labai daznai gaunu pylos nuo MB, kad perkraunu savo darbus. Jam perkrauti darbai, jauciu, kaip ir bet kuriam kitam diedui sleep.gif , ypac nemegsta visokiu gelyciu, zvambaliuku ir pan unsure.gif
Atsakyti
Kiekvienai scrapas atlieka sava misija. Nenoriu rimtu temu, nenoriu kazkokiu prasmiu ieskojimo ax.gif Man scrapas viso labo papuostos nuotraukos 4u.gif Ir... Skirtumas yra ir kokius vaikus turi mirksiukas.gif Megaiciu mamos labiau linkusios y geletus, romantiskus ir ala angeliukus tongue.gif
Atsakyti
Vakar dukrytei rodžiau visus LO.
Bandau pripratint ...

Man pačiai mieliausi tie, prie kurių kuičiuos ne 1 ir ne 2 dienas mirksiukas.gif
Nors darau visokius blush2.gif
Norėčiau kad tai būtų dukrytės tarsi dienoraštis, tačiau labai lėti mano tempai.
Kol kas tai tik terapija man.
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 01 05, 10:58)
Megaiciu mamos labiau linkusios y geletus, romantiskus ir ala angeliukus tongue.gif

thumbup.gif Pilnai sutinku drinks_cheers.gif Berniukai jie ir gyvenime kitokie, tai ir ju LO nelabai gelyciu pridesi daug lotuliukas.gif Man net ir apsiverkusi ar pikta mano mazyle atrodo tokia trapi ir grazute... net ir kai skausmo suriesta ji pas mane tokia kantri, tik tas toks labai jau liudnas zvilgsnis... Negaliu jos nerodyti graziomis ruzavomis spalvomis ar gelytemis, ar kaip angeliuka... gal kai paaugs bus kitaip, ir mano poziuris pasikeis, gal ji pasidarys kokia velniukste ir panasiai lotuliukas.gif Bet kol kas matau ja kiekviena diena kaip maza angeliuka, musu stebukleli, nusviecianti musu gyvenimo buiti wub.gif Ir negaliu jos parodyti kitaip... wub.gif

Be to, kas yra pamates ir pazines musu mazute gyvai, sutiktu, kad ji is esmes nera pikta ar susierzinusi ar verkslenanti - ji visuomet pas mumis toks spindulelis, visuomet su sypsena, visuomet tokia pozityvi... wub.gif Net kartais pagalvojam ir is kur pas ja tiek pozityvumo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriete: 05 sausio 2009 - 10:47
Lauramamos pateikti pvz fantastiški. Augalai, grafika, lengvi švelnūs piešinukai - fantastiškai gražūs motyvai....
Kiekviena fotografija, kiekvienas jausmas, didėjanti patirtis, ragauti patys įvairiausi stiliai ir atlikimo technikos - visa tai ir dar daugiau padiktuoja mūzai, ką šnibždėti į ausį...

Man patinka ne tik sendinti, perkrauti ir pan darbai. Aš bent jau nevertinu darbų tik pagal stilių ar autorių. Labai svarbu kompozicija, koncepsija, medžiagų bei spalvų parinkimas ir t.t.
Aš kol kas dar tik žaidžiu su scrapu ir tuo pačiu vis labiau gryninu mintį kaip galėčiau transformuoti savo darbuose... žinoma, būtinai darysiu LO, atvirukus ir visus kitus gėrius...
Ir dar supratau viena dalykėlį per visą scrapbooking'o pažinimo laiką.
Iki šiol pirkau visas priemones, kurias tik pavykdavo gauti LT arba padėdavo įsigyti gerosios padėjėjos iš užsienio šalių, tačiau dabar, kai praėjo pirmasis nevaldomas džiaugsmas, žinau ko tikrai nebe panaudosiu, ir ką tikrai dar būtinai turiu įsigyti biggrin.gif
Taigi neišvengiamai artėja scrapturizmo laikas lotuliukas.gif Varysiu į šalis, kuriose bus didžiulės scrapo pardės lotuliukas.gif
Atsakyti
Loriete lotuliukas.gif Kaip as tave suprantu 4u.gif Man mano maze ir pats graziausias angeliukas (nors kartais ir su islindusiais ragiukais lotuliukas.gif ) wub.gif

Relija tada i savo marsruta ytrauk ir va toky reikaliuka http://www.paperandc...t/ENG_index.htm . Sis renginys populiarus Europoje, rudeny jis vyks Paryziuje 4u.gif
Atsakyti