Gal gali pameteti daugiau linku norvegaiciu, scrapinanciu tokiu stiliumi? Man taip grazu...noreciau ismokti taip...
Nuejus i mano SIS TV galerija, sone yra mano favorit'ai...tenai dar kelios Norveges ir kitos moteriskes tokio pacio stiliaus. Dabar esu darbe tai neturui laiko atrinkti, bet gal pati nuejus ten (mano parase SIS tv) pasikapstyk ir atrasi
Man toks perkrautas dekoratyvinis stilius akim grazu ziureti: daug detaliu, daug ranku darbo, minciu, technikos...greitai nesumesta tai matosi ,bet bet...kad visad tik siuo vienu stiliu scrapint reiketu tai nenoreciau Pabandziau ta su Adomuku ir uzuolaida, bet negaleciau--nenoreciau vien tik tokius daryti, a la tipo "tu mano graziausias angeliukas".
Tikrai, toki LO atima demesi nuo nuotraukos. Ir labai daznai pastebiu kad tokiuose nuotrauka prastos kokybes, bet kompensuoja per gausiu papuosimu ir dekoracijom. Taip pat dazniausiai nebuna aprasymo...Sukurta tokia fantazija idealaus gyvenimo o ne realybes. Kada pradedu per daznai scrapint tik dekoratyvinius LO, perskaitau Ali Edwards knygas ir gryztu atgal i vezias scrapint kasdienybes momentus ir gausiau aprasyti...butent tokius momentus noresiu prisiminti ateity.