ir as si bei ta sumeistravau, o tiksliau skrepliftinau , bet niekaip nerandu nuo ko , jai rasiu parodysiu labai paprastutis, per kokias 3 val vakar sumeistravau
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 03, 20:50)
Ar pastebejot pastaruoju laiku uzejo maija tokiem 3D plastikiniam American Crafts alfabetu lipdukam...man jie tokie fe "FE"-- is didziosios raides, bet visur pasirodo...man ju plastika taip netinka vintage stiliaus darbeliuose bet visos juos naudoja... cia apie ka kalbu
o man tie thickersai visai patinka, tokius baltus kaip tik norejau savo kalediniam konkursiniui naudot, bet uzdejus nulupau, nes netiko
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 03, 21:18)
ir as si bei ta sumeistravau, o tiksliau skrepliftinau , bet niekaip nerandu nuo ko , jai rasiu parodysiu labai paprastutis, per kokias 3 val vakar sumeistravau
nuo issiuvinetu raidziu nugrut galima.. neisivaiduoju kaip tu taip sugebi.. pagarba auksinem rankom ir juosteles labai sauniai atrodo
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 03, 22:50)
Taip Loriete atseke, autore yra NABON (irgi is Norges), kurios stilius labai panasus i Ingvild.
Cia jos galerija
Ar pastebejot pastaruoju laiku uzejo maija tokiem 3D plastikiniam American Crafts alfabetu lipdukam...man jie tokie fe "FE"-- is didziosios raides, bet visur pasirodo...man ju plastika taip netinka vintage stiliaus darbeliuose bet visos juos naudoja... cia apie ka kalbu
Cia jos galerija
Maciau vienam dabelyje (dabar nepamenu kuriam ir niekaip nerandu ) Tas raideles nutepliotas tokiu storu dazu sluoksniu ir dar visaip israizytas. Nu man labai patiko. Tokias 'plikas' baltas pirma karta maciau, bet i aki nekrito (ta prasme nei patiko, nei nepatiko)
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 03, 23:18)
paprastas ir bet ne prastas man patiko
QUOTE(Miglota @ 2009 01 03, 22:22)
nuo issiuvinetu raidziu nugrut galima.. neisivaiduoju kaip tu taip sugebi.. pagarba auksinem rankom ir juosteles labai sauniai atrodo
aciu, bet zinok lengva , atsispauzdini teksta, padedi ten kur yra noras ka pasiuvineti pribadai daug skyluciu pagal konturus ir varai su adata ir siuvinejimo siulais , sy karta nebuvau kvaila ir atsispauzdinau didesni pavadinima, nes ta "auganti asmenybe" tai buvo sunkoka siuvineti, del mazoku raidziu Loriete aciu
Man patinka, kad čia yra tempas. Jeigu iš karto neparašysiu komentaro, tai vėliau bus šaukštai po pietų.
nezaidziu atvirukas su drugeliu labai patiko. Man gal tik spalvos ne mano, bet čia jau skonio reikalas. O pats atvirukas nepriekaištingas.
Miglotos patriotinis darbelis irgi puikus. Aš tokį lapą su širdutėm irgi turiu, tik baltą, vis galvojau, kaip jį panaudot - puiki idėja. Labai patiko nepilnas "rėmelis", tie balti taškeliai - norėčiau "pasiskolinti".
Linutuk, aš irgi kokius 100 kartų susigundydavau tokiomis juostelėmis. Turiu mintyse planą bent vieną LO padaryti su daugybe juostelių.
Man labai patiko, kad ant jų išmėtei dukriuko vardą.
Scrapuke, ačiū už Nabon. Pamačiau ir mirtinai susižavėjau jos darbais. Man labai patiko, kaip viename LO ji panaudojo karoliukus - ne tradiciškai kur nors viduryje, centre ar pan., o lapo apačioje - šis su natom man ypač patiko:
Nabon
O dėl 3D plastikinių American Crafts raidelių-lipdukų.... mergos, galit mane pasmerkti, bet man.... patiko. Nemačiau šių raidelių gyvai, gal tikrai visiškas šlamštas, bet Nabon darbeliuose jos man taip gražiai žiūrisi....
nezaidziu atvirukas su drugeliu labai patiko. Man gal tik spalvos ne mano, bet čia jau skonio reikalas. O pats atvirukas nepriekaištingas.
Miglotos patriotinis darbelis irgi puikus. Aš tokį lapą su širdutėm irgi turiu, tik baltą, vis galvojau, kaip jį panaudot - puiki idėja. Labai patiko nepilnas "rėmelis", tie balti taškeliai - norėčiau "pasiskolinti".
Linutuk, aš irgi kokius 100 kartų susigundydavau tokiomis juostelėmis. Turiu mintyse planą bent vieną LO padaryti su daugybe juostelių.
Man labai patiko, kad ant jų išmėtei dukriuko vardą.
Scrapuke, ačiū už Nabon. Pamačiau ir mirtinai susižavėjau jos darbais. Man labai patiko, kaip viename LO ji panaudojo karoliukus - ne tradiciškai kur nors viduryje, centre ar pan., o lapo apačioje - šis su natom man ypač patiko:
Nabon
O dėl 3D plastikinių American Crafts raidelių-lipdukų.... mergos, galit mane pasmerkti, bet man.... patiko. Nemačiau šių raidelių gyvai, gal tikrai visiškas šlamštas, bet Nabon darbeliuose jos man taip gražiai žiūrisi....
o man tie thickersai visai patinka,
as turiu Tickers'u adikcija, bet kazks su siais plastiniais:....ar sriftas ar plastika kaip "Made in China", nepersilauziu saves ir idedu i sarasa
Dar vienas SB reisinys kurio nesuprantu ir nemegstu matyt tai kaip pavadinimas buna padalintas taip:
is
skir
sty
tai
......man nesiskaito nors visi SB zurnalai tokius "madingus" zodzio padalinimus demonstruoja, man
LINUTUK: man labai labai patinka--ypac siuvinejimas.
As irgi labai minimalistiska dabar darau.
QUOTE(Loriete @ 2009 01 03, 20:33)
Ana autore, kurios nepameni ir man rodos turi galvoje, yra Ingvil Bolme O sita jau ir as radau, is Scrap in Style nick'u NABON
Ačiū Lekiu pasižvalgyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 01 03, 21:53)
Padariau dvigubą Kalėdinį LO.
MB pažiūrėjo ir pakomentavo ... koks paprastas
Ryt žadėjo nuskanuot ...
Bet kaži ar beverta rodytis
MB pažiūrėjo ir pakomentavo ... koks paprastas
Ryt žadėjo nuskanuot ...
Bet kaži ar beverta rodytis
Nesuk galvos, ne viską jie ten supranta Rodyk būtinai, juk taip smagu, kai tema taip juda
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 03, 22:18)
ir as si bei ta sumeistravau, o tiksliau skrepliftinau
Ėėė, pavarei Nu žinok tikrai tie tavo siuvinėti pavadinimai O po nuotrauka (beje kaip vadinti šitą kūdikio pilve atvaizdą ? Nuotrauka?) nesinorėjo ko nors padėti, paklijuoti? Man kažkaip ji šiek tiek ore atrodo... O kaip tau?
Uzderejo sauniu darbeliu, saunuoles merginos, taip ir toliau
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 02, 19:12)
Konstruktyvi kritika: LABAI dizaina patobulinus butum jeigu viska butum dejus link desinio apatinio kampo kad diagnole virsutiniam kairiam kampe ir toj pusej lapo butu erdves--labai centruoji ir nesiziuri kad apacioj desinej tiek tuscios vietos--atrodo kad viskas "plaukioja" be pagrindo.
nebutinai vienspalvi...sis parinktas labai tiktu jeigu riebiau butum pasendinus raudonu rasalu ar dazais
nebutinai vienspalvi...sis parinktas labai tiktu jeigu riebiau butum pasendinus raudonu rasalu ar dazais
Kritika gerai ačių už visus patarimus, nes aš dizaino visiškai neišmanau o tie visi pamokymai manę tik verčia tobulėti
QUOTE(nezaidziu @ 2009 01 02, 22:47)
Visai mielas atvirukas ir visai neblogai žiūrisi
QUOTE(Miglota @ 2009 01 03, 02:44)
atrodo dar nerodziau sio pernykscio mano darbelio..
Miglota tu kaip visada svo darbeliais mane stebini
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 03, 14:19)
kristi13 gaila kad nespejai konkursui priduoti, labai grazus darbelis , bet kaip jus su dukriuku panasios
Na me panašios tik plaukų ilgiu ir akimis. Ji kaip ir aš tikra kukulakė
Ir aš Apžiūrėjau Nabon darbus ir jie man labai patiko, o tos raidelės man net neužkliuvo kol skrapukė apie jas neprabilo. Nuotraukoje jos neblogai atrodo. Tačiau natūraliai trupučiuką turėtų pjautis su darbo sendintu stiliumi (turėtų būti biskiuką ne į temą). Juk jos plastikinės.Na tai tik mano nuomonė. Jau anksčiau pastebėjau, kad nufotografuoti darbeliai ir ydėti į internetą kitaip žiūrisi nei juos pamačius natūraliai.
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 03, 23:18)
Pasikartosiu ir aš. Tas išsiuvinėjimas tiesiog pasaka
Vaje, kiek darbu
Kristi13 super LO O briedy gali isriskinti arba apvedziok su kokiu piestuku ar kreidele, arba distress uztepk ant ausu krapstuko ir atsargiai apvedziok.
Miglota grazus neperkrautas darbas Bet uz zydra gelyte Padazyk ja melynai
Linutukai, oi kaip man patinka toks minimalistinis Ir tavo sugebejimas issiuvineti tekstus
Tokiame stiliuje screpinanciu norvegaiciu yra ir daugiau Ingvil Bolme norvegaiciu forume darbu nesirodo, yra parasiusi labai nedaug zinuciu. O va Nabon aktyvesne, tad jos darbeliu jau esu maciusi. Nabon darbas susijes su geliu dekoracija.
Kristi13 super LO O briedy gali isriskinti arba apvedziok su kokiu piestuku ar kreidele, arba distress uztepk ant ausu krapstuko ir atsargiai apvedziok.
Miglota grazus neperkrautas darbas Bet uz zydra gelyte Padazyk ja melynai
Linutukai, oi kaip man patinka toks minimalistinis Ir tavo sugebejimas issiuvineti tekstus
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 03, 16:46)
Tokiame stiliuje screpinanciu norvegaiciu yra ir daugiau Ingvil Bolme norvegaiciu forume darbu nesirodo, yra parasiusi labai nedaug zinuciu. O va Nabon aktyvesne, tad jos darbeliu jau esu maciusi. Nabon darbas susijes su geliu dekoracija.
QUOTE(Tosk @ 2009 01 04, 16:54)
Gal gali pameteti daugiau linku norvegaiciu, scrapinanciu tokiu stiliumi? Man taip grazu...noreciau ismokti taip...
QUOTE(Loriete @ 2009 01 04, 15:15)
Gal gali pameteti daugiau linku norvegaiciu, scrapinanciu tokiu stiliumi? Man taip grazu...noreciau ismokti taip...
Va va... Ir as taip noriu Turbut nekrauciau tiek daug detaliu, nes nuotraukos dazniausiai pasiklysta tarp tokios gausybes papuosimu. Turiu vilty, kad kada nors, kokiam nors scrapo meete uzmatysiu kaip toks grozis daromas Sy menesy gaila nesudalyvausiu meete, nes busiu isvaziavus, bet vat vasario men jau savo sugyventiniui daviau susiprasti, kad tas reikalas nesvarstytinas
O tu esi uzsiregistravusi tame forume, nes dazniausiai norvegaites turi susikurusios albumus forume, tad neprisiregistravus - darbu nepamatysi