Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 03, 02:52)
Neatpazinau taves su tamsiais plaukais biggrin.gif
LO labai Norgisko stiliaus--kaip tik nacionaliai sventei 4u.gif
Nepriekaistingas toks, tik dar buciau iskirpus smulku zydra remeli irgi, del kontrasto.

aciu 4u.gif
ideja ir buvo tokia, padaryti taip, kad butu panaudotos veliavos spalvos, bet neperspausti su stilium.. tik gavau velniu nuo MB, kad emiau zydra, o ne melyna biggrin.gif
Atsakyti
susekiau save, kad jau seniai cia uzsukus buvau blush2.gif , o cia pasirodo groziu kad uzdereja bigsmile.gif yra kur akytes paganyti

a Lua laaaabaaai mergaitiskas ir grazus bigsmile.gif

kristi13 gaila kad nespejai konkursui priduoti, labai grazus darbelis thumbup.gif , bet kaip jus su dukriuku panasios bigsmile.gif

nezaidziu paprastutis ir labai simpatiskas, mano skoniui atvirukas thumbup.gif

Miglota labai patrijotiskas thumbup.gif , o ten krastus su ta speciale liniuote nuplesiai, ar ka gudriau naudojai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 03 sausio 2009 - 13:20
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 01 03, 12:19)
o ten krastus su ta speciale liniuote nuplesiai, ar ka gudriau naudojai  g.gif

su liniuote mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip jum sitas? tiek detaliu ir sendinimo ir darbo ideta doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 03, 18:46)
kaip jum sitas? tiek detaliu ir sendinimo ir darbo ideta doh.gif  wub.gif

Koks grazutis darbelis wub.gif Man stilius i Ingvil Bolme primena, o kas cia autorius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 03, 17:46)
nu grazus, bet man tai per daug visko prikrauta, sunkiai nuotrauka matosi ax.gif , man tokie LO tik paziurejimui grazu, bet pati kol kas nedaryciau rolleyes.gif jauciu vien tik todel, kad nesugebeciau tokiu padaryti blush2.gif
Atsakyti
Aš kaip ir LINUTUKĖ, suvokiau kad tik skaitau, o niekaip neparašau.
Žaviuosi visomis, kurios švenčių metu sugeba daryti LO ar kitus scrap gėrius bigsmile.gif
Šaunuolės, o man tai dar vienas planas šiems metams - pramažinti scrap gėrius ir padaryti ką nors gražaus ax.gif

Scrapuke
, čia ta pati autorė, nuo kurios darbų man silpna??? bigsmile.gif Šakės neberandu jos vardo, bet gi tu žinai apie ką aš? Ir darbas nerealus - man tokie žiauriai patinka, o tai, kad dar apskritimas doh.gif šakės, koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 01 03, 21:28)
Scrapuke[/size][/color], čia ta pati autorė, nuo kurios darbų man silpna???  bigsmile.gif  Šakės neberandu jos vardo, bet gi tu žinai apie ką aš? Ir darbas nerealus - man tokie žiauriai patinka, o tai, kad dar apskritimas  doh.gif šakės, koks grožis  wub.gif

Ana autore, kurios nepameni ir man rodos turi galvoje, yra Ingvil Bolme 4u.gif O sita jau ir as radau, is Scrap in Style nick'u NABON bigsmile.gif Dabar darbus ziurineju jos ir negaliu atsigereti bigsmile.gif Vat pavyzdziui sitas koks wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Taip Loriete atseke, autore yra NABON (irgi is Norges), kurios stilius labai panasus i Ingvild.
Cia jos galerija
Ar pastebejot pastaruoju laiku uzejo maija tokiem 3D plastikiniam American Crafts alfabetu lipdukam...man jie tokie fe "FE"-- is didziosios raides, bet visur pasirodo...man ju plastika taip netinka vintage stiliaus darbeliuose bet visos juos naudoja... schmoll.gif cia apie ka kalbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 sausio 2009 - 21:54
QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 03, 17:46)

Labai gražu pažiūrėt ir pasimokyt ...
Žaviuosi tokiais meniniais sugebėjimais.

Padariau dvigubą Kalėdinį LO.
MB pažiūrėjo ir pakomentavo ... koks paprastas verysad.gif
Ryt žadėjo nuskanuot ...
Bet kaži ar beverta rodytis blush2.gif g.gif

Einu pradėsiu kitą, bet šį darysiu labai rimtą ir kruopštų mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 01 03, 14:53)
Labai gražu pažiūrėt ir pasimokyt ...
Žaviuosi tokiais meniniais sugebėjimais.

Padariau dvigubą Kalėdinį LO.
MB pažiūrėjo ir pakomentavo ... koks paprastas  verysad.gif
Ryt žadėjo nuskanuot ...
Bet kaži ar beverta rodytis  blush2.gif  g.gif

Einu pradėsiu kitą, bet šį darysiu labai rimtą ir kruopštų  mad.gif

Verta ir kuo greiciau rodyk!!! Jei mes visad klausytume musu B's ivertinimu tai ta dviguba LO su vezliuko "saules kariu" niekad nebuciau ikelus kadangi jis ta LO gerokai islazdavojo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 03 sausio 2009 - 21:56

QUOTE(Scrap8 @ 2009 01 03, 21:50)
Ar pastebejot pastaruoju laiku uzejo maija tokiem 3D plastikiniam American Crafts alfabetu lipdukam...

Į juos dėmesį atkreipiau ir pirmas įspūdis - nekoks schmoll.gif
Atsakyti