Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

a Lua: wub.gif smagiai man ziurisi, bet duok kaskai kamuoliuka raudonu siulu --letena jau net paruosus smile.gif (Ir tokiu budu padarytum raudonu elementu trikampi: dvieju gelyciu raudonais viduriukais ir busimu raudonu siulu kamiuoliuku)mirksiukas.gif
Atsakyti
A lua, labai grazus LO..niu tas pablizginimas man labaipatiko tox ne perdaug..tik krasteliai..liux atroto thumbup.gif ir spalvos suderintos labai.. ale del kaziuko sutinku su scrapuke..jam liudna vienam..duok tikrai siulu kamuoliuka lotuliukas.gif

o as niekaip negaliu prisest prie scrapo..nu siaubas doh.gif blush2.gif tai tas tai anas..siandien B gimdtadienis..tai dar galim ir sveciu sulaukt..vel reikia ruostis..ex... rolleyes.gif

scrapuke..super tavo kaledops smeletam pajury thumbup.gif
Atsakyti
Na va nusprendžiau atgaivinti šią temelę tad įdedu savo naujausią darbuką, kurį nespėjau išsiūsti konkursui biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 01 02, 14:16)
Na va nusprendžiau atgaivinti šią temelę tad įdedu savo naujausią darbuką, kurį nespėjau išsiūsti konkursui biggrin.gif

labai grazu, o kaip elnia iskirpai bigsmile.gif buciau ji dariu sne marga, o vienspalvi, nes dabar nelabai matosi smile.gif
Atsakyti
Elnias tai chipboardas (pirkau Creativos parduotuvėje)Gal ir būtų gražesnis vienspalvis elnias tačiau man labai patiko tas popieriukas su besmegeniais ir taip knietėjo jį panaudoti biggrin.gif Tad kaip dėjau tai ir pridėjau iš tos meilės tam popieriukui tad dabar turiu va tokį mielą rezultatą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2008 12 10, 18:00)
user posted image

QUOTE(Josephin @ 2008 12 10, 18:08)
labai grazus thumbup.gif ..ar tas raides su stampu atspaudei ir paskui su ta biria emale darei?

labai gražu thumbup.gif o gal galima "žmonių kalba" paaiškinti- t.y paprasčiau...nes mane irgi domina, kaip čia padaryti taip- iš pradžių aš maniau, kad čia pirktos ir priklijuotos blush2.gif
mane irgi domina toks krapšinėjimasis, tačiau ieškau, kur būtų bent kažkoks pradžiamokslis, gal mesteltumėt kokią nuorodą g.gif 4u.gif iš anskto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
kristi13, tau reiktų LO kraštus padaryti panašiai kaip Miglotos konkursiniame (kalėdiniame). Tada bus absoliučiai thumbup.gif
Atsakyti
Kristi13: gaila kad nespejai i konkursa verysad.gif , bet thumbup.gif grazu.
Konstruktyvi kritika: LABAI dizaina patobulinus butum jeigu viska butum dejus link desinio apatinio kampo kad diagnole virsutiniam kairiam kampe ir toj pusej lapo butu erdves--labai centruoji ir nesiziuri kad apacioj desinej tiek tuscios vietos--atrodo kad viskas "plaukioja" be pagrindo.
labai grazu, o kaip elnia iskirpai bigsmile.gif buciau ji dariu sne marga, o vienspalvi, nes dabar nelabai matosi smile.gif

nebutinai vienspalvi...sis parinktas labai tiktu jeigu riebiau butum pasendinus raudonu rasalu ar dazais mirksiukas.gif
labai gražu thumbup.gif o gal galima "žmonių kalba" paaiškinti- t.y paprasčiau...nes mane irgi domina, kaip čia padaryti taip- iš pradžių aš maniau, kad čia pirktos ir priklijuotos blush2.gif mane irgi domina toks krapšinėjimasis, tačiau ieškau, kur būtų bent kažkoks pradžiamokslis, gal mesteltumėt kokią nuorodą g.gif 4u.gif iš anskto dėkoju 4u.gif

yra spec embossing rasalas (skaidrus-atstovauja lyg klijai), biriem milteliam kurios uzbarstai ant emboss rasalu pateptom raidem. Po to su fenu lydai miltelius kol istirpsta.
cia truputeli parasiau apie embosinimo technika mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 02 sausio 2009 - 18:49
laba diena, su praejusiom sventem visas! linkiu kurybingu metu, o taip pat, kad finansiniu istekliu scrapo priemonems isigyti uztektu biggrin.gif 4u.gif

as siandien atviruka pagaminau, tai rodausi ir laukiu kritikos ax.gif
http://public.fotki....2012009172.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 02 sausio 2009 - 21:54
QUOTE(nezaidziu @ 2009 01 02, 14:47)
laba diena, su praejusiom sventem visas! linkiu kurybingu metu, o taip pat, kad finansiniu istekliu scrapo priemonems isigyti uztektu  biggrin.gif  4u.gif

as siandien atviruka pagaminau, tai rodausi ir laukiu kritikos  ax.gif
http://public.fotki....2012009172.html

Grazus...man labai patiko tie 3D drugeliai thumbup.gif , o atviruku as nekritikuoju ax.gif , bet yra kitu labai ismintingu ir patyrusiu atviruku gamyboj
Atsakyti
atrodo dar nerodziau sio pernykscio mano darbelio..
user posted image
Papildyta:
aplink yra baltas remelis, kuris del nenureguliuoto WB, pakeite spalva doh.gif
Atsakyti
atrodo dar nerodziau sio pernykscio mano darbelio..

Neatpazinau taves su tamsiais plaukais biggrin.gif
LO labai Norgisko stiliaus--kaip tik nacionaliai sventei 4u.gif
Nepriekaistingas toks, tik dar buciau iskirpus smulku zydra remeli irgi, del kontrasto.
Atsakyti