Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Na saunuoles merginos, spaciai darbuojates smile.gif tikriausia todel, kad labai norissi visiems kokia nors dovanele sumeistrauti ax.gif

... Scrap8 LO kaip visada - grazus... smagausia tai kad ne tik viskas sudrinta bet ir daug svo rankyciu darbo prideta, siuvinejimas embrosinimas... o gelytes pati karpei ar cia tokias ysigiji ir tik embrosinai krastelius?

aasta knygute ir albumelis tikrai nuostabus, man ypac patiko knygele, subtili... tik gal tas pavadinimas galejo buti ne toks ryskus (ta prasme ne juodas) tada gal vientisiau atrodytu blush2.gif bet siaip ideja super...
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2008 12 18, 17:50)
Prikabinau nauju atviruciu savo bloge!

labai grazu 4u.gif as irgi pastebejau kad naudoji outlinerius..sauniai..niu stampai brangoki..bet tai mums UK dar nieko..o tu isversk tokius pinigelius i LT..tada isvis fantastika blink.gif bet man labiau sirdis linksta ant stampu blush2.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 19, 03:58)

niu nerealus LO..tiesiog super..ziauriai tas fainas veltinio kringelis ir kabantys zaisliukai..juodai nesa kaledom..o tos klaideles net nepastebejau, kol nepasakei lotuliukas.gif ir nuotraukos tokios siltos.. labai patiko thumbup.gif

QUOTE(Loriete @ 2008 12 19, 11:19)

O siaip tai man jie patiko, nes labai daug ivairiu teksturu turi, ir spalvine gama, ir tas kvapas  rolleyes.gif

Cia keli pavyzdeliai, kaip juos panaudoti

niu idomus daiktas..ale man nelabai schmoll.gif ant tu konkoreziu dar nieko visai..tinka..ale ant atviruciu kazkaip nesiziuri..dar gal ziurint kur panaudota..bet man pvz. ta eglute net viso grozio neteko.. schmoll.gif
jus geriau pasakykit kaip naudoti tas "soft Flowers" g.gif
Atsakyti
Scrap8 Labai saunus darbelis! Tiesiog nuostabu! thumbup.gif
O tuos raizgalus kaip pavadinot, tai as tokius stampus turiu, liuks efekta duoda.

P.S. O ka merginos reiskia LO????

Taip, stampai gana brangu pirkt. Man jie irgi labai patinka. Bet koks didesnis stampas gali net 10 ++svaru kainuoti...O kai pagalvoji juk tik medis ir guma, aisku, visa gyvenima tau tarnaus, Nors aisku, pastampavus 3 kartus, gal ir vemt jau vers... bigsmile.gif

outlayer stickers man patinka, jie daug kainuoja, beje greita padaryti,....duoda truputi bling bling taip pat. beje man popieriu ivaru pirkt dar laaabai patinka 4u.gif

Kas klause del sulankstymo, as nuorodos tam neturiu. Cia as uzmaciau vienoj parduotuvej, kur atviruciu demonstratore tai rode. Tai ji padare ir dave man ta pavyzdi namo pasiimt blush2.gif

Na tiek, geros nakties. mirksiukas.gif
Atsakyti
***dekui visom uz toki silta priemima mano Kaledinio konkursinio 4u.gif
P.S. O ka merginos reiskia LO????

LO= Layout=1 ar 2 psl. scrap'o darbelis, taip pat naudojamas zodis "spread", "2 page spread", bet tai visad reiskia kad 2 psl.
Vis norisi man ka lietuviskai parasyti vietoj LO, kad visiem butu aisku, bet tik "scrap-darbelis" vadinu. Aplamai, manau lietuviu k. komisija netgi neturi zodzio "scrapbooking", o gal jau yra vertimas?
O tuos raizgalus kaip pavadinot, tai as tokius stampus turiu, liuks efekta duoda.

as irgi tokius stampus turiu, bet nelygiai stampuoja ties tom vietom kur nelygu ar popieriai sujungti.
o gelytes pati karpei ar cia tokias ysigiji ir tik embrosinai krastelius?

gelytes sudetos is 2 skirtingu firmu, o centras maziausias tai skylamusos deka. Embosinau, nors galejau su akriliniais dazais toki efekta gauti. Labai tiktu isigyti toki snow-tex=sniego grudo fakturos "puffy" dazus, bet bandau apseit su tuo ka turiu mirksiukas.gif
o tuos konkorezius, tai man nuplaut noris biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif O mano pirma mintis buvo kad sukeltu alergija ir ciaudet pradeciau nuo ju...mane konkoreziu puokste irgi nekabino schmoll.gif
kaip nuotraukose tau pavyko isgaut tokias grazias spalvas... Jos sukuria toki jaukuma... wub.gif Bendrai ir viso LO papuosimai prisideda prie to nuostabaus spalvinio derinuko bigsmile.gif

Nuotraukos apsviestos su blykste nukreipta i lubas--tai netiesioginis apsvietimas bet tas kuris nuo lubu atsoka. Prof. fotografai sakytu kad per daug geltonumo yra mano foto, ir tai buna kadangi aparato "white balance" nustatytas ant "auto", tai kadangi kambariu sienos "siltu" spalvu (geltonos ir raudonos) ir apsvietimas naminem lempom, kurios dar labiau skleidzia geltona sviesa. Bandziau white balance nustatyt ant "incandescant"=lemputes simbolis, tai kompensuoja ta geltona sviesa ir ja numusa, bet nors turetu atrodyti "naturaliau" tokia kompensacija, man nuotraukos atrodo per saltos, labiau melynumo matosi. Tas geltonumas man "silciau" ir mieliau atrodo seimos nuotraukom.
Pyk nepyk - darysiu scrap-lift'ingą

kam man cia pykt--tai man didelis komplimentas kad nori scrap-lift'int 4u.gif
Tuos kabancius zaisliukus dar kitam LO panaudosiu, bet pakabinsiu nuo juosteliu su bantuku salia zaisliuko...bet siam LO netiko kadangi juosteles per daug pasireiske ir ateme erdve kurios labai reikejo siame LO.
Atsakyti
Labai tiktu isigyti toki snow-tex=sniego grudo fakturos "puffy" dazus, bet bandau apseit su tuo ka turiu 

mirksiukas.gif man taip pat atrodo, kad jeigu tik yra isradingumo kaip issisukti su tuo ka tu turi, tai taip ir reikia daryti mirksiukas.gif nebutina gi kiekvienam dalykui pirkti priemones, tuo labiau kad neaisku kaip daznai tau to sniegelio reikes bigsmile.gif
Atsakyti
Scrapuke paskutiniai tavo darbeliai tiesiog nuostabūs. O labiausiai tavyje man patinka kaip tu juos moki profesionaliai aprašyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2008 12 20, 01:27)

Taip, stampai gana brangu pirkt. Man jie irgi labai patinka. Bet koks didesnis stampas gali net 10 ++svaru kainuoti...O kai pagalvoji juk tik medis ir guma, aisku, visa gyvenima tau tarnaus, Nors aisku, pastampavus 3 kartus, gal ir vemt jau vers...
outlayer stickers man patinka, jie daug kainuoja, beje greita padaryti,....duoda truputi bling bling taip pat. beje man popieriu ivaru pirkt dar laaabai patinka

niu jo jei perki medinius..tada laaabai brangu blink.gif bet as perejau ant akriliniu..tai tereikia vieno stiklinio blokelio ir fsio..o uz ta pati 10£ gauni koki 5 stampus ar net daugiau..ir jie permatomi tai matai kur stampuoji mirksiukas.gif man skirtingi popieriai irgi patinka drinks_cheers.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 20, 05:28)

Nuotraukos apsviestos su blykste nukreipta i lubas--tai netiesioginis apsvietimas bet tas kuris nuo lubu atsoka. Prof. fotografai sakytu kad per daug geltonumo yra mano foto, ir tai buna kadangi aparato "white balance" nustatytas ant "auto", tai kadangi kambariu sienos "siltu" spalvu (geltonos ir raudonos) ir apsvietimas naminem lempom, kurios dar labiau skleidzia geltona sviesa. Bandziau white balance nustatyt ant "incandescant"=lemputes simbolis, tai kompensuoja ta geltona sviesa ir ja numusa, bet nors turetu atrodyti "naturaliau" tokia kompensacija, man nuotraukos atrodo per saltos, labiau melynumo matosi. Tas geltonumas man "silciau" ir mieliau atrodo seimos nuotraukom.

ui aciu uz pamokele..dabar zinosiu thumbup.gif
Atsakyti
Man taip gėda - per kalėdinę dovanėlių ruošą visai apleidau mūsų SB temelę. doh.gif blush2.gif O čia tiek darbelių prikepta! drinks_cheers.gif wub.gif Šaunuolės. Vieną iš dovanų yra scrapinė. Parodysiu jums. rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Teko nufotografuoti truputį šonu, nes kitaip labai atsispindėjo. Scrapinau savo dukterėčią. Dabar ji didesnė, bet kai buvo tokio amžiaus, kaip nuotraukoj, buvo tikra "rožinė mergaitė", turėjo tris mėgstamiausias spalvas: rožinę, šviesiai rožinę ir tamsiai rožinę. biggrin.gif Norėjau įamžinti ją tokią atminimui. wub.gif Katinėlis - mylimiausias jos draugas. smile.gif LO dariau blizgų, "glamūrinį" (tik nuotraukoje to blizgesio mažai matyti), apsiuvinėjau sidabriniais siūlais. smile.gif Tai bus dovana jos mamai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 24 gruodžio 2008 - 12:56
Įdėsiu detales iš arčiau, kad matytųsi 3D, nes nuotraukoj LO atrodo kaip blynas. smile.gif

user posted image
Atsakyti
bus labai miela dovana wub.gif
Atsakyti
a Lua labai grazu thumbup.gif
Atsakyti