Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

QUOTE(lotta23 @ 2008 12 18, 19:50)
Prikabinau nauju atviruciu savo bloge!

P.S. Sumazinau, tai lengvai atsidarys!

linkas CIA

mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Labai saunios atvirutes bigsmile.gif o jau ta su katinu wub.gif Beje, gal galetum imesti nuorodele, kaip sulankstyti ta kaip kisene, kur tu naudojai tetos atviruke ax.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 19, 01:07)
dekui kad paklausei 4u.gif
2psl LO jau pabaigiau, bet nespejau skanuoti ir ikelti. Nzn ar man paciai patinka galutinis rezultatas, nors norejau tik pazaisti, isbandyti si ta be jokiu isipareigojimu ka nuostabaus padaryti. Gal vel peledziausiu sianakt ir pasistengsiu mirksiukas.gif

Sekmes 4u.gif Labai lauksiu rezultato bigsmile.gif Man visuomet labai smagu ziureti tavo darbus, detales ax.gif Labai daug galima ismokti ir ideju pasisemti blush2.gif

As dabar zaidziu su Elements Earth Textures bigsmile.gif Ar jau bandei kazka is ju? ax.gif Fantastika, kaip man patiko bigsmile.gif Ir LO kvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loriete: 19 gruodžio 2008 - 01:37
user posted image
nu stai ir antras mano konkursinis rolleyes.gif Neesu 100% patenkinta juo, bet smagu buvo "pazaisti" nors ir pridirbau vienoj vietoj ax.gif Ir dar...pirmam puslapy gavosi kazkoki zaliai pilki seseliai (nuo 3D elementu) ant fono. Kalediniai zaisliukai yra epoksidiniai blizgantys (tai nesimato skanuojant). Nuo ju pasiuvinejau sidabrianias siulais; Geles embosinau baltais milteliais. Pasirinkau netradicinias spalvas Kaledom kadangi geltona spalva turi man asmeniska asociacija su Kaledom ir namu siluma, lemputem smile.gif
LO i blog'a nekelsiu, jei is arciau noresite paziureti i kiekviena psl. padidinta, uzsukite i sisTV (apacioj parase nuoroda) 4u.gif arba cia nuoroda
As dabar zaidziu su Elements Earth Textures bigsmile.gif Ar jau bandei kazka is ju? ax.gif Fantastika, kaip man patiko bigsmile.gif Ir LO kvepia bigsmile.gif

labai mane sudominai, bet...kaip tu juos panaudoji ant LO? Ar klijais priklijuoji noredama sakykim pavaizduot zeme? Ir siaip, g.gif manau jei kvapai dvelkia tai kenks nuotraukom. As juos naudociau labiau namu dekorui ar atvirutem, bet prie foto nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gruodžio 2008 - 05:15
Scrapuke, kaip visada tavo darbas nerealus. wub.gif Nesuprantu, kuo gi tu nepatenkinta. 4u.gif Žaviuosi, kaip tu sugebi perteikti šilumą ir meilę. Man tiesiog tobula ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2008 12 19, 01:02)
Scrapuke, kaip visada tavo darbas nerealus.  wub.gif  Nesuprantu, kuo gi tu nepatenkinta.  4u.gif Žaviuosi, kaip tu sugebi perteikti šilumą ir meilę. Man tiesiog tobula ohmy.gif

laba ryta 4u.gif
as peledziauju...padariau draugei auskarus gimtadieniui ir ikeliau LO...tai siandien daug biggrin.gif
Kodel as nepatenkinta? Antra foto kur suneliai zaidzia masinele- nepamatavau tiksliai ir kringeliai bei popierius uzdenge foto demesio centra--ta masina ir mazylio rankas doh.gif Pastebejau tik kada viska suklijavau ax.gif . Kaip sako matuok 10 kartu o kirpk viena, taip reiketu ir man: matuot 10x o klijuot 1x
Atsakyti
koks fainuoliskas gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu nezinau Scrap8 kur ten ir kokia klaida pridirbai g.gif , bet as jau noriu nusikopijuoti ir sau kaska panasaus pasidaryti ypac tuos kabancius zaisliukus, nu o apie ta raizguliuka tai nesneku, tokio tikriausiai neispjaustysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet manau ten siuvinetais raizguliais galeciau pakeisti blush2.gif o tie raizguliai gatavi pirkti, ar su savo Quckutz Revolution: pati issikirtai? rolleyes.gif vienu zodziu visai sauniai gavosi tau sitas LO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 12 19, 01:16)
koks fainuoliskas gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nu nezinau Scrap8 kur ten ir kokia klaida pridirbai g.gif , bet as jau noriu nusikopijuoti ir sau kaska panasaus pasidaryti ypac tuos kabancius zaisliukus, nu o apie ta raizguliuka tai nesneku, tokio tikriausiai neispjaustysiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet manau ten siuvinetais raizguliais galeciau pakeisti  blush2.gif o tie raizguliai gatavi pirkti, ar su savo Quckutz Revolution: pati issikirtai?  rolleyes.gif  vienu zodziu visai sauniai gavosi tau sitas LO mirksiukas.gif

dekui 4u.gif
Raizgaliukai yra veltiniai toki jau gatavi su viena lipnia puse. Bet tiek sulamdyti ypakuotej buvo ir susisuke kad rankom turejau juos atraityt ir atsargiai forminti--manau tiek pat laiko su jais uztruko susidoroti kiek visa LO pagaminti doh.gif .
QK turiu 12" tokiu panasiu raizgaliuku, bet veltinis Kaledom maniau graziau atrodys.
Tik skanavus daug kas prarasta--vz realiai sis darbelis BLIZGA visom Kaledu spalvom.
papildyta
o ideja zaisliukam gavai nuo seses kirpyklos kur ji lange taip pakabinus zaislus biggrin.gif SB ideju randu visur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gruodžio 2008 - 08:23
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 19, 08:21)
o ideja zaisliukam gavai nuo seses kirpyklos kur ji lange taip pakabinus zaislus biggrin.gif  SB ideju randu visur
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SB idejos kabo visur

dabar kaip pasakiai, tai prisiminiau, as vienais metais irgi buvai pasipuosus taip namuose langus, bet musu uzuolaidos labai nedekingos (tokios be rysio su trikampiais doh.gif , ir kodel as jas pirkau blink.gif lotuliukas.gif ), tai lnelabai graziai atrode ir daugiau taip nepuosiau ax.gif

truputi off topic pavariau flirt.gif blush2.gif
Atsakyti
Scrapuke, aš apakus swoon.gif
Kaip prikausto žvilgsnį, kad norisi žiūrėt, analizuot ir kiekvieną detalę patyrinėt iš arčiau ...
Raizgaliukas thumbup.gif
Man labai labai patinka tavo LO clap.gif
Pyk nepyk - darysiu scrap-lift'ingą blush2.gif
Atsakyti
Scrapuke, tavo darbelis swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Toks kalediskas ir foto bei papuosimu pagalba tarsi pasakojantis istorija thumbup.gif
Man dar tokia paslaptis g.gif , kaip nuotraukose tau pavyko isgaut tokias grazias spalvas... Jos sukuria toki jaukuma... wub.gif Bendrai ir viso LO papuosimai prisideda prie to nuostabaus spalvinio derinuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 19, 05:58)
nu stai ir antras mano konkursinis

labai mane sudominai, bet...kaip tu juos panaudoji ant LO? Ar klijais priklijuoji noredama sakykim pavaizduot zeme? Ir siaip,  g.gif manau jei kvapai dvelkia tai kenks nuotraukom. As juos naudociau labiau namu dekorui ar atvirutem, bet prie foto nzn g.gif

Fantastika bigsmile.gif Labai nuostabus darbelis bigsmile.gif Man labai patinka tokie kringeliai thumbup.gif O spalvos ir isdestymas wub.gif Super thumbup.gif

Taip, tu teisi...net ir ju aprasyme parasyta, kad naudoti LO galima, bet neturi liestis su nuotrauka cool.gif O siaip paskutiniam LO bandau daryti eglute rolleyes.gif Tik nespesiu pabaigti, tai nelabai yra ka parodyti. Klijuoju su klijais, nors siaip juos reiketu klijuoti su spec klijais, bet naudoju paprastus skystus. O siaip tai man jie patiko, nes labai daug ivairiu teksturu turi, ir spalvine gama, ir tas kvapas rolleyes.gif

Cia keli pavyzdeliai, kaip juos panaudoti 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o man tie teksturiniai milteliai nepatinka schmoll.gif eglute paveikslely gal ir visai nieko, bet ten lypdyta ant piesinio jau, o tuos konkorezius, tai man nuplaut noris biggrin.gif
Atsakyti
Scrap8,atidarau temuke,ziuriu ir galvoju - o,geras,nuotraukos sukabintos ant sienos lotuliukas.gif (man taip pasirode,uz tai ,kad tie zaisliukai ant"siuliuku" prie nuotrauku nusileidzia lotuliukas.gif ) Bet geras darbeliukas,nuotraukos atrodo taip laisvai"pabertos" rolleyes.gif
Atsakyti