Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 13 tema

Linutuk, atvirutės prie šokoladų thumbup.gif l. gražiai žiūrisi.
aasta, knygutės labai mielos. Ten sesers nuotraukos jau įklijuotos ?

Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 12 17, 23:13)
Na bet ir jus ir saunuoles visos, kiekviena kart stebiuosi skaitydama sia tema. Neisivaizduoju kaip man pazadint savo apkerpejusia muza  lotuliukas.gif
Bandysiu daryt atvirukus. Tai iskilo klausimas - kaip jus graziai sulenkiat popieriu? Nes as tik paprastai perlenkiu, tai ne visad graziai gaunas.

niu galima su kokiu kietu plonu daiktu ibresti pirma..su zirklem ar su liniuotes kampu..o siaip as tai perku "plikas" atvirutes.. blush2.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 18, 01:43)
Atviruku gamyba irgi skaitosi scrap'as mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tai jau tikrai..man tiek pat vargo ir kurybos nueina kaip ir prie SB biggrin.gif
Atsakyti
Asta,jamk 4u.gif Albumuko virselis labai patiko ir surisimas juostele rolleyes.gif
Linutuk,atvirukai geruliai.man tai viskas su jais gerai ir tos egles labai fainai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2008 12 18, 14:35)
aasta, knygutės labai mielos. Ten sesers nuotraukos jau įklijuotos ?

Jo, iš karto suklijavau.

QUOTE(Vasara gimusi @ 2008 12 18, 15:33)
Asta,jamk 4u.gif Albumuko virselis labai patiko ir surisimas juostele rolleyes.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Astaa, LABAI GRAZU wub.gif wub.gif pasiskolinsiu ideja su citatu knygele blush2.gif
Atsakyti
Aasta tikrai labai grazu ir gera ideja. Manau sesei tikrai patiks!

O popieriu as ta zinau All dressed up. Maciau as cia. Kur pirkai? Lietuvoj?
O ten seses nuotraukos idetos i albumeli taip pat?

thumbup.gif
Atsakyti
Prikabinau nauju atviruciu savo bloge!

P.S. Sumazinau, tai lengvai atsidarys!

linkas CIA

mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2008 12 18, 17:50)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu merginos, labai pamaloninot ax.gif 4u.gif blush2.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2008 12 17, 22:38)
*o as bandau speti su antru Kalediniu konkursiniu, tik sugadinau viena foto tai teko keisti plana
kaip sekasi darbuotis prie naujojo LO ax.gif
QUOTE(dilditele @ 2008 12 18, 00:13)
Na bet ir jus ir saunuoles visos, kiekviena kart stebiuosi skaitydama sia tema. Neisivaizduoju kaip man pazadint savo apkerpejusia muza  lotuliukas.gif
Bandysiu daryt atvirukus. Tai iskilo klausimas - kaip jus graziai sulenkiat popieriu? Nes as tik paprastai perlenkiu, tai ne visad graziai gaunas.
zinok ir mums visko buna, ima ir pabega muza doh.gif , bet visada anksciau ar veliau ji pargryzta lotuliukas.gif
o del atviruko perlenkimo, tai as pati naudoju vaseli skirta nerimui, jis man labai kaip tik
QUOTE(aasta @ 2008 12 18, 09:39)
Aš prie to paties irgi apsirodysiu ką padirbau;
kokiu groziu prigaminai, o ir tavo sese tikra grazuole 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2008 12 18, 18:50)
oho kad pasistengei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
LINUTUK, labai liux atvirutės thumbup.gif Klaideles jau merginos pasakė mirksiukas.gif Bet šiaip tai tu auksines rankas turinti barbė devyndarbė 4u.gif

aasta, iš citatų knygelė, ir mini albumas tiesiog fantastiški thumbup.gif O tavo sesuo, atrodo, tikrai mėgsta požuot prieš fotoaparatą mirksiukas.gif Smagu, kai daug jos nuotraukų yra ir galima daug LO padaryt thumbup.gif

lotta23, smagūs atvirukai 4u.gif Žiūriu, dažnai naudoji tuos priklijuojamus kontūrinius motyvus... ar UK jie populiarūs? Nes čia kažkaip nelabai paplitę...gal kad pasirinkimo dar nelabai yra g.gif
Atsakyti
kaip sekasi darbuotis prie naujojo LO ax.gif

dekui kad paklausei 4u.gif
2psl LO jau pabaigiau, bet nespejau skanuoti ir ikelti. Nzn ar man paciai patinka galutinis rezultatas, nors norejau tik pazaisti, isbandyti si ta be jokiu isipareigojimu ka nuostabaus padaryti. Gal vel peledziausiu sianakt ir pasistengsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 19 gruodžio 2008 - 00:09
QUOTE(justess22 @ 2008 12 18, 23:39)
LINUTUK, labai liux atvirutės thumbup.gif Klaideles jau merginos pasakė mirksiukas.gif Bet šiaip tai tu auksines rankas turinti barbė devyndarbė 4u.gif

aasta, iš citatų knygelė, ir mini albumas tiesiog fantastiški thumbup.gif O tavo sesuo, atrodo, tikrai mėgsta požuot prieš fotoaparatą mirksiukas.gif Smagu, kai daug jos nuotraukų yra ir galima daug LO padaryt thumbup.gif

lotta23, smagūs atvirukai 4u.gif Žiūriu, dažnai naudoji tuos priklijuojamus kontūrinius motyvus... ar UK jie populiarūs? Nes čia kažkaip nelabai paplitę...gal kad pasirinkimo dar nelabai yra g.gif

Nu kaip ir populiarus tie konturiniai motyvai-lipdukai. Pasirinimas ju didelis labai. Stampavimas dar labai populiaru, bet brangus stampai labai! Siaip viskas po truputi populiaru, kaip kas kam aisku patinka.. mirksiukas.gif
Atsakyti