Na aš planuoju prikept įvairių sausainiukų ir juos išradingai supakuoti, galėtum ir tu pameginti... Šiam forume yra daug receptų įvairių

Taip pat galėtum padaryt darbelių iš storesnio kartono, iškarpų :tai gali būti rėmeliai, plakatai... Pavyzdžiui gali padaryt mamai su tėčiu dovanėlę štai tokią: ant ryškiaspalvio kartono priklijuoti eglutė (iš splavoto popieriaus), o šaisliukus padaryti tokius pusiau priklijuojamus, kad kikvienas iš jų atsidarytų o atsidariusiame plotelyje būtų kokia nors graži , kokio nors rašytojo mintis, arba paraščiausia Aš tave myliu, tu man pati brangiausia.... Pavyzdžiui preitai metais savo mamytei dovanojau tokią dovanėlę: prikarpiau daugybę atviručių (perlenki lapelį ir vienoje pusėje iškerpi kokios nors formos siluetą (širdutę, eglutę)), ir kiekvienoje atvirutėje parašiau ka man yra mama, viską gražiai perrišau kaspinu ir padėjau po eglute... Mano mamai labai patiko, perskaitė kiekvieną lapelį po kelis kartus.. ir dabar kartais užklumpu kaip ji skaito tuos lapelius...
Tetai su gimadieniu dekoravau dėžutę, kuri vadinasi "Kai tau liūdna"
Esmė šios dėžutės, kad kai tau būna liūdna tu gali atsidaryti šią dėžutę ir išsiimti po vieną daiktelį... Dėžutėje buvo lapeliai į kuriuos surašyti gražūs žodžia pakeliantys nuotaika, įdėti įvairūs daikčiukai... Tai va pora idėjų