Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(KaleduManiake @ 2009 09 26, 10:50)
Sukau galvą ką močiutei padovanoti, galvoju gal irgi skarą  4u.gif  ax.gif

as savo mociutelei (amzina atilsi verysad.gif ) esu nupirkus per vienas kaledas didele skara,na ji labiau ant peciu,o ne ant galvos,tokia raudonai,tamsiom spalvom languota buvo... vilnone...tai visas dienas ji ja apsigobus ziema budavo wub.gif
Atsakyti
Man labai patiko įdėja su tuo kalėdiniu krepšeliu. thumbup.gif
Tai jį dovanosiu mamai. smile.gif
O tėčiui tai tokias vilnones tapkes, vilnones kojines ir vilnonį megztinį.
Ir parašysiu Vytauto Kernagio [amžinąjį atilsį] dainos žodžius: saugok kojas šiltai, saugok sveikatą ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
O as jau esu visas dovanas nusiziurejusi, tik yra beda, kad stinga lesu. mat esu 13 metu, tai tenka taupyti kisenpinigius... galima sakyti taip... kisenpinigiu gaunu gal 5 lt per diena, o dowanos kuriu uzsimaniau kainuoja gal 10 kartu daugiau... taip kad reik susimastyti man... blush2.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
Viltyte, ne tam šita temelė skirta, gi turi parašiuke darbelius, kam juos dar čia dėt, juk ir taip matom...

sexy girl, va va kai man buvo kiek tau ir aš norėjau visiems pripirkt įvairiausių dovanų, tačiau kišenpinigiai būvo vienintelės pajamos... Tačiau kuo daugiau metų suknanka tuo labiau suprantu, kad vaikų dovanos daug mielesnės yra padarytos, iškeptos, parodytos... o ne nupirktos iš prekybos centro... Pati šiais metais žadu pirkt ir daryt simboliškas dovanėles ir tikrai manau ir tikiuosi, jog visi liks patenkinti wub.gif smile.gif

Pavyzdžiui man labai miela gauti padarytas dovanėles iš mažųjų pusbrolių wub.gif
Atsakyti
Fortūnačka labai tau aciu butinai pasinaudosiu tawo patarimu... thumbup.gif wub.gif bet jei gali padek ka tokio originalaus ir dziuginancio sirdele butu galima padaryti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sexy girl: 28 rugsėjo 2009 - 07:24
kažkada esu draugei dovanojusi Kinder kiaušinį biggrin.gif , į kurio "indelį" įdėjau sidabro žiedelį.
Pernai giminaitei dovanojau gero vyno butelaitį, tik su jai asmeniškai pagamintom etiketėm, ant vienos iš kurių buvo labai gražūs Erlicko žodžiai.
Iš pradžių net nesuprato, pažiūrėjo ir padėjo doh.gif Vėliau tik įžiūrėjo, net apsiverkė dėl sentimentalių vyno etikečių smile.gif
Originalumo čia, aišku, nelabai, bet stengiaus biggrin.gif

P.S. Kiaušinis labai gražiai atsiskiria pusiau smile.gif O vos vos sušilęs susiklijuoja kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Kokios jūs šaunuolės visos, jau ir dovanos kai kurios nupirkot, reikia iš jūsų pasimokyti ax.gif aš tai planuoju iš anksto, net visada paskutinę minutę viską perku blush2.gif
O krešelių ideja naudojuosi jei ne pirmus metus, ypač, kai reikia dovanoti dovanas ne labai artimiems žmonėms, kurie visko turi: pvz. rinkinys moteriai saldus gerimas, brangesnė kava ar arbata, saldainiai, sausainiai; kaimynams pačios kepti sausainiai, gerimas, saldainiai, kava ir kokia nors smulkmena, žvakidė ar pan. 4u.gif
Atsakyti
noriu isbuciuoti ta mergyte,kuri pasidalino dovanos ideja Vynu enciklopedija 4u.gif vyro gimtadienis arteja,tad tai bus gimtadienio dovana....kainele nebloga knygeles,bet manau verta tikrai thumbup.gif o kaledoms sugalvojau padovanoti toki jau nebloga kamsciatrauki-irgi su vynu susije biggrin.gif
Atsakyti
as jau turiu pora dovaneliu 4u.gif tiksliau laukiu kada atsius.viena mamyte man padare taupykles su vaiku vardais bei ju megstamais personazais.tai dar po kokia smulkmena dadesiu ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Na aš planuoju prikept įvairių sausainiukų ir juos išradingai supakuoti, galėtum ir tu pameginti... Šiam forume yra daug receptų įvairių smile.gif Taip pat galėtum padaryt darbelių iš storesnio kartono, iškarpų :tai gali būti rėmeliai, plakatai... Pavyzdžiui gali padaryt mamai su tėčiu dovanėlę štai tokią: ant ryškiaspalvio kartono priklijuoti eglutė (iš splavoto popieriaus), o šaisliukus padaryti tokius pusiau priklijuojamus, kad kikvienas iš jų atsidarytų o atsidariusiame plotelyje būtų kokia nors graži , kokio nors rašytojo mintis, arba paraščiausia Aš tave myliu, tu man pati brangiausia.... Pavyzdžiui preitai metais savo mamytei dovanojau tokią dovanėlę: prikarpiau daugybę atviručių (perlenki lapelį ir vienoje pusėje iškerpi kokios nors formos siluetą (širdutę, eglutę)), ir kiekvienoje atvirutėje parašiau ka man yra mama, viską gražiai perrišau kaspinu ir padėjau po eglute... Mano mamai labai patiko, perskaitė kiekvieną lapelį po kelis kartus.. ir dabar kartais užklumpu kaip ji skaito tuos lapelius...

Tetai su gimadieniu dekoravau dėžutę, kuri vadinasi "Kai tau liūdna" biggrin.gif
Esmė šios dėžutės, kad kai tau būna liūdna tu gali atsidaryti šią dėžutę ir išsiimti po vieną daiktelį... Dėžutėje buvo lapeliai į kuriuos surašyti gražūs žodžia pakeliantys nuotaika, įdėti įvairūs daikčiukai... Tai va pora idėjų biggrin.gif
Atsakyti
Aš kaip tik šiandien pažiūrėjau, kad jau 3 dovanas turiu, ber dar gal 12 reiks sugalvoti.
Atsakyti
na as ir dvi jau turiu biggrin.gif bet dar 12 priesaky doh.gif .tiesa jau paciai mziausiai sugalvojau:pirksiu kaladeles,na tokias kaip lego tik dideles mirksiukas.gif maciau viena varianta labai graziai atrodo.padarytas vezlys ant ratuku o jo permatomoj nugaroj sudetos kaladeles thumbup.gif
Atsakyti