Aš ketinu tėvams padovanoti labai gražų didelį sieninį kalendorių su S. Dali paveikslais bei gražiai įpakuoti arbatas, kavą ir saldumynus iš Skonis ir Kvapas. Suku galvą ką čia padovanoti draugui. Pusę dovanos jau kaip ir turiu, bet pamaniau, kad geras priedas prie dovanos būtų portsigaras. Gal galėtumėt patart kur Vilniuje galėčiau rasti nusipirkti? Būčiau labai dėkinga.

QUOTE(Jovita00000 @ 2009 12 17, 20:02)
Sveiki , gal kas galite patarti , ką padovanoti klasiokui (9 tokui) kuris domisi krepšiniu kaina būtų iki 25LT?Klasėje keisimės dovanomis
gal kazka is krepsinio atributikos, yra salikai, kepures, su jo megstamos komandos uzrasu
Žmonės padėkit , niekada normaliai negalėjau suprast savokos "simbolines dovanos" ( gal jos nemokamos?)
vnž atsižvelgiant į ekonomine padėti su giminėm ir draugais susitarėm apsieit simbolinėm dovanom , viena jų man teks dovanot mažai pažįstamai moteriai , patarkit please ką galėčiau nupirkt originalaus pigaus ir SIMBOLIŠKO

QUOTE(Lera @ 2009 12 17, 22:37)
mano asmeninė nuomonė ir požiūris - kažkas ne ypatingo, ne iššaukančio (savaitgalis kur nors ar kokia baisingai prabangi bei brangi dovana - šilko chalačiukai ar pan.), o kokia nors kukli, kalėdinė dovana (pradedant kalėdų simbolika - suvenyrais ir pan., baigiant alkoholiu ar kokiu nors šiek tiek išskirtiniu maistu - ne faršo kotletai

tik dabar aptariau su draugu, kad čia nuo kiekvieno skirtingai priklauso. nes galbūt vienam simboliška per Kalėdas gauti naują mašinytę arba kelionę kur nors, o kitam simboliška dovana - arbatos ar vyno rinkinys

QUOTE(Lera @ 2009 12 17, 21:37)
Žmonės padėkit , niekada normaliai negalėjau suprast savokos "simbolines dovanos" ( gal jos nemokamos?)
vnž atsižvelgiant į ekonomine padėti su giminėm ir draugais susitarėm apsieit simbolinėm dovanom , viena jų man teks dovanot mažai pažįstamai moteriai , patarkit please ką galėčiau nupirkt originalaus pigaus ir SIMBOLIŠKO

simboliskai galima arbatos imbierines(su prierasu linkiu sveikatos)su kokia zvakike(linkiu silumos), saldainiu dezute(linkiu saldaus gyvenimo) ar zaisliuka ant eglutes ir pan. viska sudet i maisiuka ir uzrist bantuka. va cia skaitau simboliskai mazai pazystamam zmogui kai nieko asmeniska nepadovanosi.
QUOTE(Lera @ 2009 12 17, 21:37)

simboliska mano manymu siuo atveju yra kalediniai suvenyrai ir atributika
Papildyta:
QUOTE(egliosha @ 2009 12 17, 22:05)
zaisliuka ant eglutes
jau ne pirma karta matau toki pasiulyma dovanoti eglutes zaisliuko, o ka su juo veikt? tarkim siais laikas madoj puosti vienodais zaisliukais eglute arb akeliu rusiu, o gautas bus ne i tema.....

QUOTE(Jovita00000 @ 2009 12 17, 20:02)
Sveiki , gal kas galite patarti , ką padovanoti klasiokui (9 tokui) kuris domisi krepšiniu kaina būtų iki 25LT?Klasėje keisimės dovanomis
Aš kai buvau 9 ir 10 kl, tai ištraukiau tą patį klasioką, kuris domisi krepšiniu

Pas mus tas pats: puse kavos aparato mano, puse MB, bet spekit, ko ji lauks sestadienio ryta.....

QUOTE(Deresa @ 2009 12 18, 09:15)
simboliska mano manymu siuo atveju yra kalediniai suvenyrai ir atributika
Papildyta:
jau ne pirma karta matau toki pasiulyma dovanoti eglutes zaisliuko, o ka su juo veikt? tarkim siais laikas madoj puosti vienodais zaisliukais eglute arb akeliu rusiu, o gautas bus ne i tema.....
Papildyta:

kaip ka?

gal kas patartu ka galima padovanoti 12-13 metu mergaitei?

as pvz savo mamutei (tevo mamai) supakavau i permatoma popieriu alyvuogiu aliejaus su bazilikais, prieskoniu santa maria maluneli, juoda nematyta sokolada ir po pora kokiu 5 rusiu saldainius. uzrisau kaledini grazu platu kaspina ir atrodo super
: draugams bus panasiai, tik desiu kavos nematytos, laimos imbieriniu sausainiu ir sokolada. va cia manau ir yra simbolines dovanos

o kaip atrodo nematytas sokoladas arba kava?