pagaliau pradejau rast laisvesbio laiko ir prisiminti vilna
reikejo sunui tapkyciu, prisiminaiu kam pirk, jei namie pilna vilnos tai stai kas gavosi, pirmieji aukstaauliu tipo, man pasirode kur kas sunkiau nei iprastines slepetes...gal del to, kad pirmi...ir dar vaikiski
o cia mamai kaledom dovanojau
o burbuliukia skirtingi, kad vaikis neklausinetu ar ant tos kojos
Papildyta:
kaip ir bet kokio turinio veltinuko - issikerpi dvigubai ar trecdaliu didesni pirstines sablona, apdedi vilnele ir veli
Papildyta:
QUOTE(loretam @ 2009 01 19, 12:43)
sveikos as irgi pradejau velti, ir labai noriu nusivelti pirstines, bet niekaip nerandu instrukcijos lietuviu kalba, nes rusiskai ne velnio nemoku gal galite kuri pasidalinti kaip tai padaryti???
kaip ir bet kokio turinio veltinuko - issikerpi dvigubai ar trecdaliu didesni pirstines sablona, apdedi vilnele ir veli
linada-faini bačiukai ir labai gera mintis su bumbuliukais Matosi-tokie tvirti, patogūs tapkiukai
Smagu, kad vėl vilnelę prisiminei
Smagu, kad vėl vilnelę prisiminei
man irgi labai smagu ja prisiminti, o ir zinau - tereikia prisiminti, tada jau rankos niezet ima
ne i tema....bet tavo paveikslas............
ne i tema....bet tavo paveikslas............
baciukai labai mieli
Padodysiu kokias tapkytes vakar nusivele mano dukra su drauge
jos atsidare savo internetini puslapi ,ir nori pagal uzsakyma pardavineti ju paciu padarytus darbelius www.ma-darbai.mylivepage.com
jos atsidare savo internetini puslapi ,ir nori pagal uzsakyma pardavineti ju paciu padarytus darbelius www.ma-darbai.mylivepage.com
Saunuoles mergaites Daivulyte
o tapkiukai is karsinio?
man atrodo kad siek tiek truksta jom pavelimo, kad butu tvirtos ir ilgiau nesiojamos
man atrodo kad siek tiek truksta jom pavelimo, kad butu tvirtos ir ilgiau nesiojamos
O kiek jūs dedat sluoksnių tapkiukams ,kad tvirtesni būtų.
Aš pabandžiau nuivelti vienus. Tai pirmi nelabai kaip gavosi, reiks taisyti.
O va antri jau gavosi. Aš klojau 4 sluoksnius gavosi tvirti ,tik kažkaip atrodo plonoki. Šiaip panešiočiau ir išsiaiškinčiau kokio visgi storumo geriausi.Ale ,kad dukros zirzia ,kad joms nuvelčiau.Tai dabar net nebežinau,gal storesnius geriau velt.
Aš pabandžiau nuivelti vienus. Tai pirmi nelabai kaip gavosi, reiks taisyti.
O va antri jau gavosi. Aš klojau 4 sluoksnius gavosi tvirti ,tik kažkaip atrodo plonoki. Šiaip panešiočiau ir išsiaiškinčiau kokio visgi storumo geriausi.Ale ,kad dukros zirzia ,kad joms nuvelčiau.Tai dabar net nebežinau,gal storesnius geriau velt.
Priklauso ne tik nuo sluoksnių skaičiaus, bet ir nuo jų storumo.
Žinau, kad kai kurios deda net 8 sluoksnius, o kai kurios 4, o išeina panašaus storumo.
Asmeniškai man storesnės išeina iš karšinio. Sluoksna kažkaip labiau susispaudžia, nes jos patys plaukeliai plonesni ir iš to pačio kiekio vilnos išeina plonesnės.
Iš karšinio išeina storesnės ir tvirtensės, o iš sluoksnos švelnesnės, lygesnės ir lengviau subtilesnį dekorą išdėlioti
Pasirodysiu kokias šlepetes nusivėliau iš karšinio. Sunaudojau apie 200-250g vilnos. Truputį susimaišiau skaičiuje - ar 4, ar 6 sluoksnius dėjau.
Žinau, kad kai kurios deda net 8 sluoksnius, o kai kurios 4, o išeina panašaus storumo.
Asmeniškai man storesnės išeina iš karšinio. Sluoksna kažkaip labiau susispaudžia, nes jos patys plaukeliai plonesni ir iš to pačio kiekio vilnos išeina plonesnės.
Iš karšinio išeina storesnės ir tvirtensės, o iš sluoksnos švelnesnės, lygesnės ir lengviau subtilesnį dekorą išdėlioti
Pasirodysiu kokias šlepetes nusivėliau iš karšinio. Sunaudojau apie 200-250g vilnos. Truputį susimaišiau skaičiuje - ar 4, ar 6 sluoksnius dėjau.
Kerpena ,labai gražios šlepetės ir spalvytė , o kaip čia tas gėlytes padarei
tikra tiesa, sluoksnis sluoksniui nelygus. as dedu paprastai 4. ir veliu is sluoksnos, nes man karsinys mistika - ypac kaip ten ji lygiau isdeliot, jis tooks purus.
del tvirtumo nezinau, nes veliu tik is sluoksnos. o pirmasias tapkes nesiojau metus ir tik del to, kad blogai suveltas priekis buvo ir nykstys islindo . dovanotas kiti panasiai nesioja.
kerpena - zavingos tapkes, su tais pakaroliukinimais isvis prabangiai atrodo - gaila nesiot net
pagaliau ir as sau nusiveliau
vaikiskas veliau irgi is 4 sluoksniu tik juos plonesnius dejau, tai ir plonesnes gavosi
del tvirtumo nezinau, nes veliu tik is sluoksnos. o pirmasias tapkes nesiojau metus ir tik del to, kad blogai suveltas priekis buvo ir nykstys islindo . dovanotas kiti panasiai nesioja.
kerpena - zavingos tapkes, su tais pakaroliukinimais isvis prabangiai atrodo - gaila nesiot net
pagaliau ir as sau nusiveliau
vaikiskas veliau irgi is 4 sluoksniu tik juos plonesnius dejau, tai ir plonesnes gavosi