ai va dar ka prisiminiau. Senukuose maciau pirkti skysto kauciuko. Jis ten prie hermetiku ir silikonu yra. Nieks nebandet padams? Juk kauciukiniai padai gi buna. Man lateksas istikruju nelabai grazu.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 01 25, 17:22)
I pavasarinio susitikimo programa velima itraukem.
eee, tada as nevaziuosiu i susitikima man ir taip kalbu apie vilna uztenka
tai lateksas ir yra is kauciuko pagamintas, kiek as suprantu
o ta is senuku as bandziau velimo karjeros pradzioje, kai dar netikejau "senemis" kad lateksas= gerai, ale jis (Senukinis) gaves dregmes issileidzia, zodziu plaukt juo isteptu veltiniu negalima.
viskas, einu is cia
atia
Aš trumpai. Čia MB mintis:
Žinot būna žieminiai Croksai. Tai va, galiam tokias veltas tapkytes nuvėlus, į tuos Croksus įdėt ir bus žieminiai Na , nelabai stiliovi, vet šiaip
Žinot būna žieminiai Croksai. Tai va, galiam tokias veltas tapkytes nuvėlus, į tuos Croksus įdėt ir bus žieminiai Na , nelabai stiliovi, vet šiaip
Oj, g00te gražu... Bet mano situacija kita - jau rašiau, kad pats vėlimas manes "neveža" Tik vat velti daiktai patinka, vaikas tapkių nesideda ir dabar labai reikia, kad rankos dirbtų vat ir ėmiausi. Rezultatu patenkinta, jūsų patarimais dar labiau
PS. vaikis keliskart su vailokais miegot nuėjo
Tai panašu, kad vėlimo nesapnuosiu neturiu laiko - dekupažą sapnuoju
PS. vaikis keliskart su vailokais miegot nuėjo
Tai panašu, kad vėlimo nesapnuosiu neturiu laiko - dekupažą sapnuoju
QUOTE(g00te @ 2010 01 25, 18:48)
eee, tada as nevaziuosiu i susitikima man ir taip kalbu apie vilna uztenka
o ta is senuku as bandziau velimo karjeros pradzioje, kai dar netikejau "senemis" kad lateksas= gerai, ale jis (Senukinis) gaves dregmes issileidzia, zodziu plaukt juo isteptu veltiniu negalima.
viskas, einu is cia
atia
viskas, einu is cia
atia
et reiskia prasoviau pro sali. Su velimu taves neprisiviliosim reiskes.
Crazy Daisy o man tai atvirksciai. Ir velt patinka ir veltinis veza ir visiems maniskiam tapkiu reikia, o dekupazas jau nebe. Vilnos kitos galimybes ir rezultatas mane labiau dziugina.
G00te, o Tu krasta, su siuvimo masina apdorojei ar ne
Man tai stai tokio tipo labai grazei aksesuaras batukams atrodo
QUOTE(Oksyte @ 2010 01 25, 21:29)
ideja gera. idomiai atrodo.
QUOTE(Oksyte @ 2010 01 25, 20:29)
jo, anu krasta su siuvimo masina, bet del dekoro labiau situo atveju, ne del funkcionalumo.
aga, riesines kojoms, paprasta nuvelt ir plataus panaudojimo aksesuaras, sitas konkreciai man nea, bet del skonio nesigincijama
gOOtes norejau paklausti O kur internete galima isigyti kokibisko karsinio ar sluoksnos. O kai su lietuviska ar bandete? Aciu