Uups - o tai tu ne iš pusfabrikačio tas snaigytes dėjai? Jei sakai, kad pavelto veltinio formytės-labai plonos, tai šias pati karpei?
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 14, 10:34)
Uups - o tai tu ne iš pusfabrikačio tas snaigytes dėjai? Jei sakai, kad pavelto veltinio formytės-labai plonos, tai šias pati karpei?
yup, - esu nuvelus tik 2 daiktus,- pora slepeciu ir kosmetine su pirktom formelem. Nepatiko rezultatas (nors galima dvigubas det, butu geriau), aukshta kaina ir pasirinkimo skurdumas. Visus ornamentus ant savo slepechiu kerpu pati ish pavelto veltinio (dazniausia fabrikinio, nebent spalvos reikiamos neturiu, tada pasiruoshiu)...
va sitas is rankom pavelto veltinio:
QUOTE(uups @ 2008 12 14, 13:53)
yup, - esu nuvelus tik 2 daiktus,- pora slepeciu ir kosmetine su pirktom formelem. Nepatiko rezultatas (nors galima dvigubas det, butu geriau), aukshta kaina ir pasirinkimo skurdumas. Visus ornamentus ant savo slepechiu kerpu pati ish pavelto veltinio (dazniausia fabrikinio, nebent spalvos reikiamos neturiu, tada pasiruoshiu)...
oj jus sazines turekit apgaudineti jauna mergaite mane ... o as kaip blondine tai dedu kiekviena atskirai gabaliuka is vilnos ant virsaus, po to pursiu vandeniu ir man pabega ta vilna, o cia matai is pusfabrikaciu ojojoj zinosim... blyn as galvoju jauciu para tureicau pire vienu tapkiu sedeti kad suvelciau tokia snaige... matai cia issikerpi ir priveli nu nerealu ... jus man kaip nevisia protingai veleljai viska papasakokit viska viska
ir dar turiu toki klausima kodel jusu vilan gaunasi tokia kaip karakulis, nu tokia faina su burbuliukais ... o mano kad ir kiek velciau tokia su plaukeliais... papasakokit kokia vilna perkat ? Uups is kokios rusies vilnos tapkes tos nuveltos... nes man atvirai pasaius labiau ir graziau atrodo is tos kaip karakulines vilnos ... na jei uspratai atrasyk jei ne tai piktuoju neminek
QUOTE(imr @ 2008 12 14, 11:32)
em...kai cituoji, gal ishtrink nuotraukas...paskui moderatoriai pyksta
o del siaip,- skaityk tikrai 'apsimoka'... yra knygu, yra forumu... skaitydama sutaupysi daug darbo, laiko ir pinigu...
del vilnos tai kaip ir nesupratau... as veliu ish sluoksnos, pvz, tos baltos slepetes irsh kauno ABC sluosnos, o zydros ish 'vilnos fabriko' pardavinejamos sluoksnos... kiekviena vilnele siek tiek kitaip elgiasi...kartais ir man pukuota gaunasi,- galima nuskust, jei nepatinka...
QUOTE(uups @ 2008 12 14, 15:58)
em...kai cituoji, gal ishtrink nuotraukas...paskui moderatoriai pyksta
o del siaip,- skaityk tikrai 'apsimoka'... yra knygu, yra forumu... skaitydama sutaupysi daug darbo, laiko ir pinigu...
del vilnos tai kaip ir nesupratau... as veliu ish sluoksnos, pvz, tos baltos slepetes irsh kauno ABC sluosnos, o zydros ish 'vilnos fabriko' pardavinejamos sluoksnos... kiekviena vilnele siek tiek kitaip elgiasi...kartais ir man pukuota gaunasi,- galima nuskust, jei nepatinka...
ok foto trinsiu laukam
viskas aisku o as veliu is karsinio ... va kodel man toks "karakulis" nesigauna supratau... o kiek ABC sluosnós vilnos 100 gr. kainuoja jai ne paslaptis, nes as prasysiu drauges kad man uzpriktu ir atsiusiu... nes KLP tai blyn kainos ogogoog... pirkdavau is mazeikiu ( uzsisakinedavau ) tai ten tik karsiniu prekiauja, bet jis toks grubokas darbas gaunasi, o va jusu jie tokie atrodo minkstuciai siltuciai
o gal is vilnos fabriko nusipirkus yra tokia pati kaina ? gal galima intiku uzsisakyti ?
QUOTE(imr @ 2008 12 14, 13:44)
viskas aisku o as veliu is karsinio ... va kodel man toks "karakulis" nesigauna supratau... o kiek ABC sluosnós vilnos 100 gr. kainuoja jai ne paslaptis, nes as prasysiu drauges kad man uzpriktu ir atsiusiu... nes KLP tai blyn kainos ogogoog... pirkdavau is mazeikiu ( uzsisakinedavau ) tai ten tik karsiniu prekiauja, bet jis toks grubokas darbas gaunasi, o va jusu jie tokie atrodo minkstuciai siltuciai
o gal is vilnos fabriko nusipirkus yra tokia pati kaina ? gal galima intiku uzsisakyti ?
ABC, kai paskutini karta pirkau, 1kg kainavo 40lt. Tik ten atsargiai reikia, daznai buna nesiveliancios vilnos, pamaishytos su sintetika.
Vilnos fabrike gal 100lt/kg, nepamenu, susirask, jie prekiauja internetu. As ne ish ju perku, tik ta pacia vilna...
QUOTE(uups @ 2008 12 14, 11:53)
Tai kaip tada yr nesuprantu-jei sakei, kad fabrikiniu būdu paveltas veltinis-per plonas, per skystas, iš kokio kitokio fabrikinio veltinio kirpai tas snaiges?
Žiūriu-uups šiandien švietėjiška misija priversta užsiimti
Ačiū tau iš anskto
Tai esant Klaipedoj kazi ar apsimoka is vilnos fabriko uzsisakinet, juk pas jus ten veltinio namuose manau ta pati kaina mazdaug , tau vien siuntimas kainuos tiek, kiek skirsis kaina manau .O ABC man rodos kainyte lyg ir nepakitusi , bet sesuo sake spalvu ner, tik balta orandzine ir ruzava buvo .
Manau , kad tas fabrikinis lakstais veltinis storesnis siek tiek, negu tos gatavos iskarpytos dekoracijos .
Manau , kad tas fabrikinis lakstais veltinis storesnis siek tiek, negu tos gatavos iskarpytos dekoracijos .
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 14, 14:48)
Tai kaip tada yr nesuprantu-jei sakei, kad fabrikiniu būdu paveltas veltinis-per plonas, per skystas, iš kokio kitokio fabrikinio veltinio kirpai tas snaiges?
Ačiū tau iš anskto
Ačiū tau iš anskto
nu pati kalta matyt, nemoku ishaishkint... susitarkim taip:
yra komercines gatavai ishkirptos formeles,- tos yra itin plonos (grazhiai veliasi prie shilko, butent tam ir skirtos, 19,5 mikrono bet,- menkas formu pasirinkimas ir spalva visada balta (cia kiek as zinau...gal kurnors yra ir kitokiu) demonstruoju:
dar yra adatelemis paveltas veltinis. Audinys. Va ish jo ir kerpu. Jis, padla, irgi buna ivairaus storumo. Esu pirkus kaune, tekstilininku gildijoj arkaip ten ji vadinasi, - mazhumele per plonas (velgi,- mano darbams), bet tvirtas, tankus ir smagus labai...nzn ar tokio yra dabar... Labiau megstu ta vokishka pavelta, kuri 'vilnos fabrikas', kiek zinau pardavineja Tas storesnis, tapkems geriau atrodo
Nu, o kartais (labai kartais) ir pati pasiruosiu pusveltinio,- pora plonu sluoksniu ir shiek tiek apveliu...
QUOTE(Katinytis @ 2008 12 14, 15:03)
.O ABC man rodos kainyte lyg ir nepakitusi , bet sesuo sake spalvu ner, tik balta orandzine ir ruzava buvo .
balta is ten man visad gerai veliasi...oranzines ir ruzhavos nerizikuochiau, nes jau turiu kruvele nesivelianchios
QUOTE(Katinytis @ 2008 12 14, 18:03)
Tai esant Klaipedoj kazi ar apsimoka is vilnos fabriko uzsisakinet, juk pas jus ten veltinio namuose manau ta pati kaina mazdaug , tau vien siuntimas kainuos tiek, kiek skirsis kaina manau .O ABC man rodos kainyte lyg ir nepakitusi , bet sesuo sake spalvu ner, tik balta orandzine ir ruzava buvo .
na matai labai jau sudetinga suzinoti kur tie veltinio namai yra
QUOTE(imr @ 2008 12 14, 17:05)
na matai labai jau sudetinga suzinoti kur tie veltinio namai yra
www.google.lt
jei ką, tai aš vakar su upsos instrukcijom per skype nuvėliau pirštines iš ABC pilkos sluoksnos karšinys, padla, nesivėlė
QUOTE(winia @ 2008 12 14, 19:12)
www.google.lt
jei ką, tai aš vakar su upsos instrukcijom per skype nuvėliau pirštines iš ABC pilkos sluoksnos karšinys, padla, nesivėlė
radau radau ... bet taip tingisi i kita miesto galala vaziuoti vilnos pirkti, o va kai uzsisakai ir i namus atveza tai super