Batukai mano mažajam Justui:
Beje, Oksyte ači kad pasidalinai savo patirtimi
QUOTE(Nesapnuok @ 2010 01 11, 20:40)
Labai fainuciai ir linksmi batukai
Na jei pratempimui toks bajeris gal ir gerai (mano kaimynė tai morkas kišo į pirštus ). Bet tikrai ne vėlimui.
QUOTE(DOSETH @ 2010 01 11, 21:34)
Na jei pratempimui toks bajeris gal ir gerai (mano kaimynė tai morkas kišo į pirštus ). Bet tikrai ne vėlimui.
sakau, kad zmogaus fantazija beribe
Nezinau, reiktu pabandyt ir paprastai padaryt tas pirstinaites Padarysiu kelis darbelius ir vel prie pirstinuku grisiu Tada atrapartuosiu kas ir kaip gavos
QUOTE(DOSETH @ 2010 01 11, 21:34)
ar turejot omeny, kad be kociojimo suvelti neiseis?
Kaip darot kumstyniu pirstiniu lekala? as pasidariau ir nuveliau jau, bet gal nevisai gerai rytoj bandysiu idet
QUOTE(_AGOTA_ @ 2010 01 11, 22:43)
ar turejot omeny, kad be kociojimo suvelti neiseis?
Na as gi suvelaiu
Manau turejo omeni, kad terliotis taip neverta
QUOTE(vilytte @ 2010 01 12, 10:55)
aciu, nu jo nyksti ir reikia patobulinti
ei o naujokias priimat. Siandien tapkiukus savo mazuliui nuveliau. Labai patiko ir darbas ir rezultatas. Kazkur pirmoj temoj skaiciau, kad reikia triju valandu. nu man triskart tiek isejo. O klausimu klausimeliu.... tai jei priimsit tai parodysiu savo veltinukus ir daaaaaug klausimu uzduosiu.
Ai viena ir taip uzduosiu, tikslau du . Ant suveltu, isdziuvusiu tapkiuku galima su adata privelinet dekora? Ir ar reikia poto ji slapiai itrint?
Ai viena ir taip uzduosiu, tikslau du . Ant suveltu, isdziuvusiu tapkiuku galima su adata privelinet dekora? Ir ar reikia poto ji slapiai itrint?
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 01 13, 21:57)
ei o naujokias priimat. Siandien tapkiukus savo mazuliui nuveliau. Labai patiko ir darbas ir rezultatas. Kazkur pirmoj temoj skaiciau, kad reikia triju valandu. nu man triskart tiek isejo. O klausimu klausimeliu.... tai jei priimsit tai parodysiu savo veltinukus ir daaaaaug klausimu uzduosiu.
sveika
nors ir as dar naujoke, bet leisiu sau uz visas atsakyti , nes zinau jog atsakymai sutaps ;D junkis, kurk, rodykis - kuo daugiau tuo linksmiau
bandau atsakyti i klausimus- MANAU , jog ant tapuku privelt adata galima dekora, slapiai nebereikia velt laukim profesionaliu.