G00te, labai gražūs tapčiai
Man pirmi ypač gražūs dievinu mėlyna spalvą derinta su violetine ir žalia ir idėja jų tokia smagi, įdomi
O tie šokaladiniai tokie niam niam...skaniai atrodo juodas šokoladas su apelsinų drožlėmis...
g00te abejos super, bet tas shokoladines nors suesk
apie lateksa,- ash tai ji ne uzhtepu, o itrinu teptuku i veltini (pirma sluoksni), antra-trecia plonai tepu su teptuku. Tada jis tikrai nenusilupa...
mano naujausios, storos...vel rankas lauzhiaus
apie lateksa,- ash tai ji ne uzhtepu, o itrinu teptuku i veltini (pirma sluoksni), antra-trecia plonai tepu su teptuku. Tada jis tikrai nenusilupa...
goote ikalbejai pasirasau ant latekso, tik va is kur man jo gauti dabar KLP ? hmmm gal kartais kur nors zinote ?
Papildyta:
as apakus as apakus ir nuo gootes slepeciu
Papildyta:
jei ne paslaptis o snaiges kaip idejai ? ar slapiai jau veldama ar kai isciuvo iveliai sausuoju ?
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2008 12 12, 19:24)
g00te abejos super, bet tas shokoladines nors suesk
as apakus as apakus ir nuo gootes slepeciu
Papildyta:
jei ne paslaptis o snaiges kaip idejai ? ar slapiai jau veldama ar kai isciuvo iveliai sausuoju ?
Uups, lenkiu galva zemai, zemai - NEREALU..
p.s. dekoras turetu but iveltas slapiai, nu bet tikslumas tai pavydetinas
imr, uzsisakyk internetu is Vilkes e-parduotuves
as kaip litra uzsakiau rudeni, tai iki siol dar uztenka
p.s. dekoras turetu but iveltas slapiai, nu bet tikslumas tai pavydetinas
imr, uzsisakyk internetu is Vilkes e-parduotuves
as kaip litra uzsakiau rudeni, tai iki siol dar uztenka
g00te,- galechiau ir ash tau pasilankstyt
snaiges iveltos shlapiai...adatelem tingechiau
QUOTE(uups @ 2008 12 13, 02:01)
g00te,- galechiau ir ash tau pasilankstyt
tai tada bisiuka as prasilenkiu su suvokimu
taigi kai veliasi tapkes jos buna perlnktos per puse ir ten gi persisloksniuoja ( pasidaro siule ) tai kaip reikikia padaryti tai ? kosmaras ... ar cia viska padarai o tik po to ant virsutinio sloksnio uzdedi ar jau normaliai suveli ? nu zodizu pasakok viska kaip darai
QUOTE(imr @ 2008 12 13, 13:55)
tai tada bisiuka as prasilenkiu su suvokimu
taigi kai veliasi tapkes jos buna perlnktos per puse ir ten gi persisloksniuoja ( pasidaro siule ) tai kaip reikikia padaryti tai ? kosmaras ... ar cia viska padarai o tik po to ant virsutinio sloksnio uzdedi ar jau normaliai suveli ? nu zodizu pasakok viska kaip darai
nu taip, zinoma...viska sukloji, ant virshaus uzdedi norima motyva ir veli kaip iprastai...
QUOTE(uups @ 2008 12 13, 16:03)
nu taip, zinoma...viska sukloji, ant virshaus uzdedi norima motyva ir veli kaip iprastai...
Jei neklystu, cia turetu but kazkas panasaus i tai
http://www.elfesfilz...tml/filzen.html
QUOTE(Oksyte @ 2008 12 13, 18:21)
bet tai kaip cia idomiai daro tada reikia labai forma didi atitaikyti kai abi skirtingu metu darai, bet gal fainiau nes nereikia sloksniuoti... as tai vsiai kitaip darau .
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2008 12 13, 17:03)
mmmm. o as dedavaiu ant paskutinio sloksnio dar nesudrekinus po to tik drekindavau, ir man kazkaip pabegdavo motyvai
QUOTE(Oksyte @ 2008 12 13, 16:21)
o man nepatinka kaip cia vilna uzkloja, man apsktritai nepatinka velt tapkes is karsinio, na nebent veilokus kaimo gryciai..
Del dekoro, IMR buna tokie pusfabrikaciai, t.t. apveto veltinio formytes, snaiges, zveriukai, juos dedi ant virsutinio vilnos sluoksnio ir veli, vat ir karpyt nereikia ir forma vienoda, tiesa as pati nebandziau, man labiau patinka paciai viska daryt, ale teorishkai turetu buti sitaip.
pasikartosiu, uups, labai labai labai
QUOTE(g00te @ 2008 12 14, 00:37)
o man nepatinka kaip cia vilna uzkloja, man apsktritai nepatinka velt tapkes is karsinio, na nebent veilokus kaimo gryciai..
brutalesnio klojimo/velimo nemachiau dar net keista, kad tos tapkes visai pakenchiamos gaunasi
Del pavelto veltinio formychiu,- ju baisiai skurdus pasirinkimas...nors turbut verta pirkt, jei nori privelinet ant kokio shilko,- jos itin plonytes... tapkems nelabai gerai, nes visa apatine spalva ishlenda i virshu, nei skutimas negelbeja...
QUOTE(uups @ 2008 12 14, 03:14)
brutalesnio klojimo/velimo nemachiau dar
Na as pati tik dar pradedancioji, tai is savo patirties nieko pasakyt negaliu , tik nebent nuoroda kokia viena kita imest , nes "uzsikabliavau" as ant tos vilneles, tai ir sukuoju interneta skersai ir išilgai