QUOTE(*sadziuke* @ 2009 12 09, 02:33)
Sveikos veltinio entuziastes
noreciau ir as ja patapti, tik vat nesuprantu,kaip jus isgaunate tokias grazias slepeciu formas. Na man niekaip nesuprantama. ka dedate i vidu jau isemus lekala, ir formuojant slepetes forma?
skaiciua kad vienos deda paprasciausius kaliosus, kitos susuka burbulini maiseli. negi sitie budai pasiteisina visoms. bet mane domina buten tos mergaites, kurios jau galima sakyti ASES visam velimo procese. Ka jus naudojate, brangiosios?negi vien igudusiu rankyciu pagalba?
aciu sirdingai uz atsakymus.
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
skaiciua kad vienos deda paprasciausius kaliosus, kitos susuka burbulini maiseli. negi sitie budai pasiteisina visoms. bet mane domina buten tos mergaites, kurios jau galima sakyti ASES visam velimo procese. Ka jus naudojate, brangiosios?negi vien igudusiu rankyciu pagalba?
aciu sirdingai uz atsakymus.
Nu as ase saves dar nelaikau, taciau veliau pakankamai daug tapkyciu, kad atsakyciau. Kai veli iki kietumo, na tol kol tikrai susivelia, ir kai isemi jau sablona, as dazniausiai naudoju pvz kai vaikui darau senas jos mazesnes tapkes, tai forma laikosi, siek tiek tik rankom pakoreguoji.
Papildyta:
QUOTE(Aliira @ 2009 12 04, 00:45)
Na sako toks jau silikono minusas, geriau aisku lateksas, nors brangus zaraza, o ir ne visur rasi.