nugerai, bishki pasigirsiu,- lauzhiaus vel rankeles pirmakart shi sezona:
[/quote]
o tokiom tapkem kokia iskiarpa turi buti????
[quote=dorme,2009 11 25, 14:35]
[/quote]
[/quote]
Apibrėžta kojos pėda ir padidinta. Tokie "padai" turi būti du abiems šlepetėms ir veliam iš karto abi.
[/quote]
[/quote]
Apibrėžta kojos pėda ir padidinta. Tokie "padai" turi būti du abiems šlepetėms ir veliam iš karto abi.
Sveikos merginos. As is pradedanciuju, norejau parodyti savo paskutines tapkutes. Tik blin veliau veliau nesuveliau. Pirkau lietuviska karsini, dejau 4 sluoksnius, o isejo tiesiog kaip siltos kojines, labai minkstos,plonos ir pukuotos.
/
/
manau čia ne nuo karšinio priklauso, gal reikėjo daugiau vilną pakankint
Aš ir dar nedaug vėlus tai vienos vienokios kitos kitokios gaunasi
tuoj nuforkysiu kad dvejas....
Aš ir dar nedaug vėlus tai vienos vienokios kitos kitokios gaunasi
tuoj nuforkysiu kad dvejas....
Iš karšinio nebandžiau šlepečių velt, bet sluoksna tai buvo pasitaikius viena, kuri niekaip nesusivelė, tai pasiskaičius labiau patyrusių vėlėjų pasisiakymus, įdėjau skalbti į skalbyklę. Ištraukiau susivėlusias, bet kažkaip neproporcingai
Įdedu paskutinius tapukus
srauni_upe, labai jau gražios tavo geltonosios Čia išsiuvinėta ar kažkokia juostelė prisiūta?
srauni_upe, labai jau gražios tavo geltonosios Čia išsiuvinėta ar kažkokia juostelė prisiūta?
zeniania,- dar velk.
jei vilna prastai veliasi ishdzhiovini,- vel veli,- daug lengviau. As daznai slepetes per pora kartu veliu...
srauni_upe, shauniai tau gaunasi
jei vilna prastai veliasi ishdzhiovini,- vel veli,- daug lengviau. As daznai slepetes per pora kartu veliu...
srauni_upe, shauniai tau gaunasi
QUOTE(uups @ 2009 11 26, 14:38)
ačiū
čia kalėdinės dovanos bus, tai reik kankintis kol gaunasi kažkas į temą Tik vis dėl dydžių baiminuos, kad nebūtų per siaura ir pan. Dabar vyriškas veliu - va ten tai daugiau darbo
Papildyta:
QUOTE(ringa @ 2009 11 26, 14:37)
ai siuvinėjau čia paprastuoju būdu... nelabi siuvinėt moku, bet reikėjo kažkaip apipuošt
QUOTE(uups @ 2009 11 26, 16:38)
zeniania,- dar velk.
Veliau daugiau kaip 5ias valandas, ir kisau po karstu vandeniu, tada vel veliau, tai ne pirmos mano tapkes, o apie lietuviska karsini is wool.lt as girdejau atsiliepimu kad jis labai jau nesivelia. Jei dar velciau pasidarytu jau tapkes vaikui. Na man kol kas ir kaip kojines jos gerai, sau nusivelsiu dar.
O cia kaip pvz vaiko tapkutes is zelandietisko karsinio. Suveliau nepilnai per tris val.
/
bet jei paliksi nesuveltas,minkstas, nesiosi trumpai.
QUOTE(linada @ 2009 11 26, 21:15)
bet jei paliksi nesuveltas,minkstas, nesiosi trumpai.
zinau, o jei davelsiu, isvis nenesiosiu tai man tiek to, pasidarsyiu dar sau veltinuku, o sitas kaip kojines nesioju, svarbu silta
QUOTE(ringa @ 2009 11 26, 14:37)
Iš karšinio nebandžiau šlepečių velt, bet sluoksna tai buvo pasitaikius viena, kuri niekaip nesusivelė, tai pasiskaičius labiau patyrusių vėlėjų pasisiakymus, įdėjau skalbti į skalbyklę. Ištraukiau susivėlusias, bet kažkaip neproporcingai
Aš vienas tapkes kurias reikėjo per prievartą dar sumažint ir suvelt ko ne užplikiau ( nu ne visai, bet netoli to), tada jau kai buvo imanoma kišt rankas - vėliau. Ir gerai kietai susivėlė tada.