I DALIS
Prašom ir toliau rodyti savo gražiuosius darbelius , dalintis idėjomis ir informacija
QUOTE(imr @ 2008 12 08, 12:41)
o kam pirkti lateksa toki ir brangus ir nerandat... Isduosiu paslapti man labai gerai su silikonu ( tuo kur statybuose naudoja ) ir prikimba gerai ir laikosi as taskiukais padarau viena pire kito ir tas pats kas lateksas, tik kaina gal koki 10 kartu pigesne , ir pirkti jo visus yra visose statybiniu prekiu parduotuvese
silikonas neblogai, jei nera latekso, BET jis turi kelis minusus, del kuriu as netaupyciau...
Pirmasis- smirda ir gan ilgai...
antrasis- svarbesnis- ziauriai slysta ant slapio- jei papilsit ka ant grindu, ar vaikas ibegs i vonia su tapkem- bus kai karve ant ledo ir bus didelis BUM- o kaip tai gali but vonioj ant plyteliu- baisu ir pagalvot. Todel GRIEZTAI NEREKOMENDUOCIAU silikono- ypac seniems zmonems ir vaikams tapkes veliant.. Lateksas neslysta ir ant slapio...ir man neatrodo, kad jis brangiau gaunas- tiesiog vienakart reikia buteli nusipirkt ir naudot ilgai ilgai...
QUOTE(*Diva* @ 2008 12 09, 14:12)
silikonas neblogai, jei nera latekso, BET jis turi kelis minusus, del kuriu as netaupyciau...
antrasis- svarbesnis- ziauriai slysta ant slapio- jei papilsit ka ant grindu, ar vaikas ibegs i vonia su tapkem- bus kai karve ant ledo ir bus didelis BUM- o kaip tai gali but vonioj ant plyteliu- baisu ir pagalvot. Todel GRIEZTAI NEREKOMENDUOCIAU silikono- ypac seniems zmonems ir vaikams tapkes veliant.. Lateksas neslysta ir ant slapio...ir man neatrodo, kad jis brangiau gaunas- tiesiog vienakart reikia buteli nusipirkt ir naudot ilgai ilgai...
aciu uz pamokymus zinosim as to net nepastebejau kad ant slapio slysta ... o del kvapo tai kaip ir gi nera ... ne bet svarbiausia kad turiu kur ateiti ir pasiskaityti kas negerai o kas gerai ,... aciu :*
o va as cia pasimaivysiu naujom paciais pirmais batukais
sveikos merginos:)
jau seniai zaviuosi jusu veltinio darbeliais! ir pagaliau turiu pati kuo pasidziaugti..
My Webpage
jau seniai zaviuosi jusu veltinio darbeliais! ir pagaliau turiu pati kuo pasidziaugti..
My Webpage
ingusia, įspūdingos šlepetės, abejos
Šaunuolės mergikės papuošėt pirmąjį temos puslapėlį
inggusia man tai tie rudai oranžiniai superiausi
inggusia man tai tie rudai oranžiniai superiausi
imr, zavus Tavo batukai
O inggusos vaikiski batukai, tiesiog pakerejo
Saunuoles mergaites
O inggusos vaikiski batukai, tiesiog pakerejo
Saunuoles mergaites
aciukas
inggusia žavūs bačiukai
QUOTE(inggusia @ 2008 12 09, 21:27)
aciu mergaites labai dziaugiuosi, kad jums patinka. esu dar naujoke velime, juk dar tik 4 poras baciuku nuveliau
nesvarbu kiekybe svarbu kokybe
na man tai labai toli iki taves bet pasistengsiu