Na pas mus tai kaip kada.Kartais valgo viska is eiles,o kartais apsistoja tik ties dribsniais su pienu
ir mano dukryte valgo prastai siandien ir aukletoja darzely skundesi kad nevalgo reik ikalbinet dar saukstel dar viena...
O mano dukrytė labai valgi. Kaip sakoma: "šapai - lapai" jei tinka, valgo viska. Tačiau nevisada duodu tai ko ji nori.
Buvo valgus iki kokių 4 metų, o dabar , pasidarė baisiai išrankus, niekas jam netinka, tai ir kankinames, kol atrandam kas skanu
Gal iki kokių 3 m. valgė pusėtinai, bet pastaruosius du metus tikra tragedija . Labai išrankus maistui. Beveik nieko nuo mūsų stalo nevalgo. Ryžių nevalgo, maltiniu nevalgo, sūrį tik fermentinį, dar pora dešrų, beveik jokių sriubų, salotų, mišrainių. Darželyje dažnokai lieka nevalgęs, neverčiu, nes apsivemti gali. Esame susitarę, kad paragaus ir jei nepatinka nevalgo. Razinų maiste nemėgsta, blynų su varške nemėgsta. Jogurtų su priedais vadina "kakais" t.y. vaisių gabaliukais nevalgo. Ir nesuprantu kodėl. Visada duodu visko paragauti, bet... Neimlus naujovėms. Iš daržovių tik agurkus ir morkas valgo. Tikiuosi ateis vasara, išsilakstys kieme ir pradės valgyti. Labiausiai mėgsta virtus varškėčius ir "kijevo" kotletus . Kantrybės nevalgiukų mamytėms
p.s. mano mažoji košės suvalgo daugiau nei sūnus .
p.s. mano mažoji košės suvalgo daugiau nei sūnus .
Maniskei dabar 3 metukai.Pries koki gera pusmeti,valge labai dauk,dauguma net stebejosi kaip tokia mazyte gali tiek dauk valgyti,o ir maistui neisranki silkes,rauginti kopusta ir t.t.nu zodziu viska.O daba nezinau kodel,bet viskas apsiverte labai sunku jai ka ikist,bet per prievarta nebekisu,ji pati isalksta atsidaro saldytuva ir pasiema ka nori. tik tiek kai pagalvoju kaip valgydavo pries tai tai liudna darosi
sunui beveik 4 metukai,kartais valgo taip kad net ausys linksta,bet dazniau tenka kariauti,kad pavalgytu.net neparagaves sako man neskanu ir neikisi nei sauksto.
mano dukrytei 4,5 m., tai ji valgo praktiškai viską, o jei ko nelabai nori, tai galima lengvai perkalbėti bet pas mus kita problema, kad valgo labai lėtai, lėtai kramto, darželyje nuo stalo pakyla praktiškai paskutinė
Mano dukrytei 6 metai, tai net nesuprantu is ko ji gyva Kad ir siandiena kol maltinuka suvalge tai dvi stiklines vandens isgere, o bulviu ir salotu net nepaliete. O darzelio maista ji valgo, matyt kartu su vaikais smagiau jai valgyt, ir beto issilaksto ten labiau.
Pasiskaiciau ir ramiau pasidare (as ne viena) Turiu mazai valgancia penkiamete... Ko as tik nedariau Ir graziai... ir piktai... ir gudriai... O dabar nieko nedarau. Laukiu,kol pati paprasys. Ir pastebejau ,kad ne ka maziau suvalgo, nei anksciau. Tik valgo kai nori ji, o ne kai noriu as Pvz vakar pietums suvalge kelias braskes saldytas. Ir viskas, ji pavalgius Nu bet siandien pusryciams sukapojo koldunu tokia nemaza porcija
Musiskis irgi nevalgus pasidare Nors iki 2,5metuku tokiu problemu nebuvo.