Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valgūs Jūsų vaikai?

QUOTE(gintute.j @ 2012 01 08, 16:08)
[MANO DUKRYTE NEVALGI. METU SVERE 7KG.(GIME 3 KG),  3 METU -11 KG...
DABAR, BEVEIK 5 METUKU SVERIA 15 KG. VALGO LABAI MAZAI - TIK KELIS PRODUKTUS IS EILES. BET KRAUJUKAS GERAS, UGIS IRGI TELPA I NORMAS, NORS SVORIS SIEKI 2.5 METU VAIKO...O KAD PASAKYTU - MAMA NORIU KAZKA VALGYT - TAI PER SAVO GYVENIMA ESU ISGIRDUS GAL 3 KARTUS. CIA GALIMA ATSKIRAS 3 TEMAS KURTI - APIE VAIKUS, KURIE NIEKAD NEBUNA ALKANI:)
APIE TEVUS, KURIE NESUPRANTA IR VIS GALVOJA, KODEL VAIKAI NENORI VALGYT:)
IR TRECIA TEMA - TAI MEDIKAI, KURIE VIS SAKO - DUOKIT VAIKUI VALGYT - BET KAI TAI PASAKO, TAI MAN, MAMAI, TIK ASAROS PRADEDA RIEDET - PRO KURI GALA IKIST - BET KA DUOCIAU, KAD TIK VALGYTU...( nevalgiuku mamos supras...)na vienu zodziu - mes auginam nevalgiukus, coliukus( bet ne ugiu) ateities manekenus:)

Analogas mums, Jūsų situacija, net matmenys panašūs 4u.gif Puikiai Jus suprantu 4u.gif
Atsakyti
O mano mergina turri savo rėžimą ir jeigu laiku paduosi valgyti - tai valgys, bet jei nelaiku pasiūlysi - nieko neįkiši, tik sugadinsi visiems nuotaiką. Dar kartais padeda tai, kad valgo su kompanija (arba svečiuose). O kartais ir svečiuose pareiškia, kad ji pavalgys namie... Dabar jai jau virš 3 metų, turi savo mėgiamus ir nemėgiamus patiekalus - kartais jai gaminu atskirai, kartais tinka benrai pagamintas maistas... Bet šiaip jei kokią dieną ir pavalgo mažiau, tai nesinervinu, nes kitą ar dar kitą dieną valgo apsisukydama.
Atsakyti
Pas mus tai retai kada buna nevalgadieniai. O siaip tik pramerkus akis eina, jau pasiimti kazka is rpaldytuvo. Sunkiau tik su mesa ,valgo tik vistiena uo kaulo ir vistienos su suriu kepsniukus,o kitko kas su mesa buna neigrusi.
Atsakyti
mano net labai valgus... valgo 4 kartus - net per daug! doh.gif
Atsakyti
mano mazasis kartais suvalgo daugiau uz vyresneli smile.gif siaip abu berniukai apetitu nesiskundzia smile.gif
Atsakyti
Kaip Jums pavydziu, kai Jusu vaikuciai tokie valgus.

O manoji yra nevalgi..
Atsakyti
Didžiausias džiaugsmas mamoms kai vaikas sveikas ir valgus 4u.gif
Mes prie nevalgiūjų. doh.gif nors dabar situacija gerėja clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva 777: 10 vasario 2012 - 10:37
QUOTE(Barlamėja @ 2012 01 22, 02:55)
Analogiska situacija  lotuliukas.gif  net neparagavus dukra nusprendzia apie patiekalo skoni  doh.gif vitaminus pradejau duoti, valgyti labiau pradejo noreti, bet vistiek nevalgo  blink.gif mesos apskritai atsisako, sriubyte tik raudona (cia ji taip buroku sriuba vadina) ir tai nevisada, vienintelis dalykas ko niekad neatsisako tai agurko  lotuliukas.gif

sveikos .
maniskis irgi nevalgus ,visad pasirinks ka valgyt ,buvo tarpas ,kad gyveno vien blynais ,dabar pieniska sriuba ir raudona sriuba smile.gif irgi taip vadina , mesos seip ne taip tik kotletuka , darzeli labai sunku biski paknaibo ir viskas ,sako kompote plaukioja siuksles ,cia ant uogyciu , cepelinai smirdi ir tt. zodziu sunku labai :verysad:isradineju ka tik galiu ,kad tik graziau ir skaniau atrodytu niekas nepadeda.
ugis109
svoris 15kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina77: 10 vasario 2012 - 11:38
Sveikos 4u.gif , maniske irgi labai nevalgi. Rytais tik sausus pusrycius gali valgyti, mokykloje tai net ir nezinau kaip jai ten yra, nes jei paklausiu ka valgei, dazniausiai atsako kad nezino... Namie geriausiu atveju sriuba su pupom ,bet ir tai rankos pastoviai "tirpsta"... Ir pyktis ima ir neviltis, nzn ir vitaminai nepadeda ir buvimas lauke... Gal isaugs. Mesa didziausias priesas isvis, per prievarta tik valgo jei tai galima pavadinti valgymu. Nei vaisiu nenori nei dazroviu. Kaskoks kosmaras! nors negaliu pasakyt kad butu kuda baisiai ar mazute, normalus vaikas. bet vistiek kaskaip neramu. doh.gif
Atsakyti
mano vaikis tai megejas pavalgyti. jei nepasiulau kuri laika uzkasti pats praso. ir pries pat miega dar butinai turi pavalgyti. valgo tikrai nemazai, bet yra kudutis, matyt i tevus visas
Atsakyti
o pas mus su valgių- tikra katastruofa doh.gif ,labai isrankus
Atsakyti
Maniškis irgi iš nevalgiųjų, tas neskanu anas neskanu. Klausiu valgysi, sako valgysiu. Padarau truputį pavalgo ir viskas,aš jau sotus doh.gif . Sūrelių, sausų pusryčių tai galėtų valgyt, na bet ar tai maistas.Bet keista, kad darželyje suvalgo viską.
Atsakyti