Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valgūs Jūsų vaikai?

Darzelyje pati valgiausia, namie su issidirbinejimais (noriu - nenoriu to, duok ano, oi nebenoriu sito - duok kito lotuliukas.gif ), o pas mociute sveciuose tai isvis "nevalgiuke", t.y. mano mama istisai begioja paskui vaika su bulkytem, sausainiukais ir visokiu kitokiu slamstu, dukra zaisdama prisiragauja po kasni tai vieno, tai kito, tai trecio, tai desimto....... ir paskui nemato reikalo gaisti laiko sedint prie stalo ir valgant rimta maista doh.gif

QUOTE(saratukas @ 2011 07 01, 17:14)
po ilgu pasivaiksciojimu lauke kerta kaip reikalas

drinks_cheers.gif Tada ir isrankumas maistui pasibaigia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2011 05 28, 22:41)
oi mano dukra visai nevalgi, kad suvalgytu kazkiek tenka ir grazuoju prasyti ir barti... Sunus budamas 2 metu suvalgo daugiau uz 5 mete sese...  doh.gif

vajeee, panasi situacija ir pas mus, ir grazuoju bandom ir su pykciais, bet valgyti mano mergytei didziausia kancia smile.gif Juokiuosi sakydama, jeigu norit nubausti mano vaika, duokt jam valgyti:)
Atsakyti
iki 2 metuku nevalge visai, o dabar , budamas 4, daugiau uz mane suvalgo, bet plonas kaip sakaliukas smile.gif
Atsakyti
labai valgi dukryte,visi stebisi kaip ji megsta darzoves,ko dazniausiai vaikam neikisi biggrin.gif tikiuosi ir ateityje,problemu neturesime 4u.gif
Atsakyti
Mano sunus nuo pat gimimo buvo labai valgus,tikiuosi,kad taip ir bus ateityje smile.gif
Atsakyti
Na kol kas yra 5m. tai problemu su maistu neturim valgo tai kas padeta ar padaryta ax.gif na o kaip bus toliau nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
Mūsų mergiatei 4 metai tai ji irgi valgo viską kas jai yra duodama
Atsakyti
Mūsiškiui tai "pagal nuotaiką", tai valgom, tai ne... Tai iš lėkštės renkame daržoves, tai mėsą... ir t.t. Na nors po truputį šio bei to...
Atsakyti
Valgiausias mūsų vidurinėlis. Išalkęs nelaukia ir paprašo ko nors, o jei nespėju paduoti, tai pats kokį sumuštinį pasidaro. rolleyes.gif
Va vyresnysis nelabai valgus. Užeina valgymo periodai, bet retai ir trumpi... Vargas su juo. doh.gif
Atsakyti
sunku pas mus su valgymu doh.gif nenoriu.. nepatinka...neskanu... ir visi zodziai buna pasakomi net neparagavus maisto ir net nepaziurejus i ji doh.gif varo is proto toks elgesys...
Atsakyti
Valdo viska tik ne visada alkana.. Buna kelios dienos valgo ne daug, buna kad suvalgo didele porcija ir dar papraso ir poros valandu vel alkana ir taip kelios dienos...
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2011 08 14, 18:11)
sunku pas mus su valgymu  doh.gif  nenoriu.. nepatinka...neskanu... ir visi zodziai buna pasakomi net neparagavus maisto ir net nepaziurejus i ji  doh.gif  varo is proto toks elgesys...

mes ir taip vargstam, tas neskanu anas neskanu. Klausiu valgysi, sako valgysiu. Padarau tada isgirstu, tai gi as nenoriu valgyti. Nu nors nusisauk, dar kokiu sureliu, sausu pusryciu tai galetu istisas diena valgyt, na bet ar tai maistas.. doh.gif Jau vitaminus perku, jei ne vienus tai kitus.. nesikeicia niekas, nevalgo nors tu ka... bet keista, kad darzelyje suvalgo viska. Gaminu tikrai skaniai, jau net kita karta su tuo maistu pridarau visokiu dalykeliu, kad dar skaniau atrodytu.. niekas nepadeda.. tikiuosi tai greitai pasikeis.. ax.gif
Atsakyti