didzioji valgo viska ir daug,o plonute kaip sakaliukas
mazoji nieko nevalgo ,gal truputi darzoviu,kartais prie vakarienes prasedi po 3 val ir istiek pilna lekste isnesu o jau rubuiliuke kokia
nesuprasi kodel taip?
Vyresnysis būdavo labai nevalgus, dabar jau normaliai valgo, bet yra žiauriai kūdas O mažasis visada pavalgantis būdavo, tai ir yra rubuilis. Abu beveik vienodai sveria, mažasis kilu mažiau tik
maniškė saulutė 1 dieną gerai valgo, kitą dieną pusiau
na o maniskis kada ejo i darzeli tai dazelyje nevalgydavo o parejas namo kimsdavo kas papuola. na dabar 5klaseje. tai irgi turiu problemu. tai pusryciu nenori valgyti, tai maistui isrankus kartais uzmirstu kad jis grietines nevalgo, tai buna didziulai nesupratimai, o seip kitu maistu epetytu nesiskundzia(kuri jis megsta) na o dukra 10klseje tai jau ir pusryciu atsisako ir pietus tik perkanda. na valgo daug vaisiu, gal ta trukuma kompensuoja
QUOTE(Nireglina @ 2008 12 18, 18:20)
Pas mus lygiai tas pats. Tik dičkiui 5 m. bus žiemos gale, o mažyliui yra 1.7 m. Mažasis suvalgo savo, tada ateina pas mus su vyru, jei trūksta, keliauja prie brolio. Keisčiausia, kad mažasis valgo laaaabai daug, bet nuo 6 mėn. nepavyksta atsikratyti anemijos. Dičkis lesa kaip paukščiukas, o kraujas visada geras.
pas mus tokia pati situacija, dičkis lesa kaip žvirbliukas, jam dabar 4,8 metai, darželyje nevalgo nieko tik sriubytę, jis nuo mažens toks nevalgnus, o apie mėsą net kalbos nėra, pats neskaniausias valgymas. O mažiukas, jam dabar 2,2 metai, tik duok valgyti, jam ir darželyje viskas skanu ir namuose, ir kas man patinka ragauna visą maistą. O didisai atsisako net paragauti, rėkia neskanu ir viskas. Kažkoks košmaras, aš jau pavargau su juo kovot
oi valgo gerai pas mane mazoji ,didzioji tai jau didesne nebet ka suvalgys ,o mazajai tik duok ,o ypac is darzelio kai pareina neduok die nebunna padarytos vakarienes
QUOTE(rienkaaa @ 2009 02 04, 18:02)
oi valgo gerai pas mane mazoji ,didzioji tai jau didesne nebet ka suvalgys ,o mazajai tik duok ,o ypac is darzelio kai pareina neduok die nebunna padarytos vakarienes
labai panasu i mano suneli tik parejo is darzelio ir pirmas klausimas ko yra valgyti tai del maisto kolkas bedu neturim
maze tik atsikelus pas mane ateina,ir is kart sako valgyti noriu.ryte gerai valgo,per pietus jau ziuri ka skaniau pavalgyti,ne viskas buna patinka,jei zuvies pagaminu,tenka ilgai pasedeti.
maniskiui kaip uzeina,viena diena nieko beveik nevalgo o kita diena saldytuvo ir spinteliu durys neuzsidro nesuprasi kaip kada jam uzeina bet rubuilis nuo pat mazu dienu
Mano mergaitė nevalgiukė, o kaip sunku , o berniukas, tai kaip kada kartais,tai vis valgo ir valgo, tos dienos fainos labai, o kartais .Turim draugus kurių vaikas valgo viską ir visada nori, ir viskas jam skanu
Mano dukra miniatiuryte ir ner greita jos medziagu apykaita,bet pirmi jos zodziai buna atsikelus...Atnesk kazko valgyt... Valgo tikrai daug,as kartais net pergyvenu,kad neistampytu ji skrandzio
maniskis irgi nevalgutis, bet nesijaudinu. Sako, kad darzely pavalgo, tai ir dziaugiuos. Turi kelis megstamiausius patiekalus - koldunai, makaronai; kol verdu sriuba, visada kokia morka sugrauzia ar kopustlapi. Zvalus, judrus vaikas - gal cia tik mamytem atrodo, kad vaikuciai mazai valgo