Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valgūs Jūsų vaikai?

pavydziu jums visoms mano toks nevalgus arba pagr patiekalai blynai,blynai,kiausiniai,desreles doh.gif darzoviu nei zaliu nei virtu neikisi,su mesa ir problema,tai laikiu darzelio ten bent kaip sako viska valgo smile.gif ,o namie net neragauja schmoll.gif
Atsakyti
Na savuosius vos ne su dirzu turiu varyt prie valgio doh.gif doh.gif doh.gif Labai reti atvejai,kai jau praso:mama o ka mes valgysim...mes norim valgyt.
Atsakyti
o as savo kai nenori neverciu, po to kai prasai atrodo specialiai taip daro ir neina valgyti. biggrin.gif Kai uzsimano tada pasako. Jokiu dirzu ar kazkokiu problemu mums nekilo del to. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif mano vaikas tai irgi nėra labai jau valgus. daug ko nevalgo.geriausiai tai valgo košes biggrin.gif bet problema ta kad kiekvienakarta reikia atskirai jam gaminti doh.gif nors tai sveikas maistas. didžiausia problema kad sveciuose ar per gimtadienius ir kt. reikia vestis spec. maista nes desru ,mišrainių jam neįkiši lotuliukas.gif nu vaikas ekologiškas. jam tik košes ir duok. gali nors ir savaitemis valgyti thumbup.gif .bet jau labai letai valgo svajoja prie stalo- visada ir namie ir darželyje nuo stalo paskutinis nueina smile.gif
Atsakyti
Maniske tai pavalganti. Net stebiuosi kad ir per karscius kerta kaip reikalas, kai as pati negaliu pagalvot apie rimta maista.
Pries kelias dienas buvo uzkilus auksta temperatura (kalasi iltiniai), tai 3 paras nevalgi buvo, bet jogurtu, ivairiu vaisiu ir svieziu agurku neatsisake, tik rimtenio maisto nenorejo. Kai pasveiko, nespeju suktis, vis niam niam praso biggrin.gif
Papildyta:
Oj, atsiprasome, kazkaip per klaida ilindau i vyresniu temute ax.gif Mums dar 2 nera, bet tikiuosi apetitas isliks geras ir 3m ir veliau smile.gif
Atsakyti
As saviskiu neverciu valgyti kai atsiranda noras tai papraso ir tada skanu viskas buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonataulba @ 2010 08 12, 23:22)
Na savuosius vos ne su dirzu turiu varyt prie valgio doh.gif  doh.gif  doh.gif Labai reti atvejai,kai jau praso:mama o ka mes valgysim...mes norim valgyt.

iš kur tokių vaikų būna-mano mažasis metus gal buvo nevalgus o dabar-eina ir prašo-valgyt, vakare 10 h mama gal užvalgom ką..tas užvalgo, obuoliukas, pomidoriukas ir galų gale dar būna i r taip-mama gal košytės išvirk..ar sumuštinuką padaryk//apie paaugliukus net nekalbu-kas dvi valandas stabiliai į šaldytuvą lenda nors spyną uždėk..
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2010 09 05, 18:14)
iš kur tokių vaikų būna

Deja, bet būna verysad.gif Jei aš savo vyresnėlio neversčiau valgyti, jis galėtų kelias paras nieko į burną neimti doh.gif Kartais man atrodo, kad jis gyvas vien saulės energija ir oru. Pagal amžių yra aukštesnis nei vidurkis, bet pagal tokį ūgį gerokai trūksta svorio.
Viena laimė, kad su mažuoju nereikia dėl valgymo vargti. Valgo už save ir už brolį.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 09 05, 21:07)
Deja, bet būna verysad.gif  Jei aš savo vyresnėlio neversčiau valgyti, jis galėtų kelias paras nieko į burną neimti doh.gif Kartais man atrodo, kad jis gyvas vien saulės energija ir oru. Pagal amžių yra aukštesnis nei vidurkis, bet pagal tokį ūgį gerokai trūksta svorio.
Viena laimė, kad su mažuoju nereikia dėl valgymo vargti. Valgo už save ir už brolį.

Mano tai vyresnieji apetitu nesiskundzia,o mazoji tai ispradziu mesos atsisake iskyrus saslykus,o dabar tai jau vos ne vegetare patapo,obuoliai slyvos ir dar kiti vaisiai. Darzoviu ir nenori. Juokauju ,kad panele dietos laikosi.
Atsakyti
Mano dukrytes valgo gerai. Tik duok. Aisku man yra keista del vieno dalyko, ar gali buti vaikas vegeteras.? Nors pas mus seimoje nera vegetaru.
Atsakyti
Vaikai dažnai atsisako mėsos. Aš tokių pažįstų ne vieną ir ne du. Mano pačios dičkis mėsos beveik nevalgo.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 09 06, 14:55)
Vaikai dažnai atsisako mėsos. Aš tokių pažįstų ne vieną ir ne du. Mano pačios dičkis mėsos beveik nevalgo.


o mano dukryte galetu valgyti tik mesa, jeigu duociau. ryte, diena ir vakare. mesaede ziauri.
Atsakyti