Mano sunelis nuo pat gimimo turi gera apetita Ir dabar beveik viska valgo,isskyrus pieno produktus
mažojo apetitas nerealus, valgo apsisukdamas...visa laimė, kad yra labai judrus, todėl antsvorio nėra. Nors sveria nemažai, bet jis toks tvirtas vyrukas, kaip sakoma ir iš liemens, ir iš stuomens
Maniskis nors apetitu nesiskundzia,valgo beveik viska,bet jau kudutis koks,niekaip nepavyksta svorio prisiauginti - matyt bus genai i mano brolius
paskutiniu metu prastokai valgo, anksciau nebuvo problemu del valgio.
musus mazoji nevalgiuke,tikriausiai i mane(mamyte) duodam ir vitaminus,krauja stiprinam,nes truputi silpnokas
Kiek daug nevalgiuku, pasirodo As su savaja jau nustojau kovot Puikiai valge tik mano pienuka. O viso kito iskart nenorejo ir iki siol nenori. Jau 5 metai bus pavasary. Vitaminu irgi kruva isbandyta, naudos jokios. Su krauju turejom bedu, bet dabar lyg ir nieko Ir svoris normalus. Netuprantu, man atrodo,vien kaulai turetu but su jos meniu Kartais visa diena gali but nevalgius, ir nepaprasys
Valgo viska,kas valgoma,isskyrus darzelyje duodamas koses sako neskaniai paruostos
QUOTE(anira12 @ 2009 01 05, 19:47)
Kiek daug nevalgiuku, pasirodo As su savaja jau nustojau kovot Puikiai valge tik mano pienuka. O viso kito iskart nenorejo ir iki siol nenori. Jau 5 metai bus pavasary. Vitaminu irgi kruva isbandyta, naudos jokios. Su krauju turejom bedu, bet dabar lyg ir nieko Ir svoris normalus. Netuprantu, man atrodo,vien kaulai turetu but su jos meniu Kartais visa diena gali but nevalgius, ir nepaprasys
Pas mus tas pats Jau irgi nebekovoju su nevalgymu, neturiu jegu Mama pasakojo, kad su manim dar labiau vargo Ir vis tiek nepradejau valgyt, kol neuzsinorejau (panasiai iki paauglystes) ... Nu ir vis tiek uzaugau
Vidurinele apetitu nesiskundzia, tik kas neskanu, tai nevalgo.
musu mazylis valgo trigubai daugiau nei brolis , jau ir man iseko jegos kovot su didziojo nevalgymu