Mano pirmoji nuo pat kudikystes valge neblogai, dabar tp. Bet buna, kad as to nemegstu, ano nemegstu, nors nesenai valge ta patiekala. O kartais stabdyti prie lekstes reikia Ugis gerokai virs normos, svoris apie norma- yra auksta bet kuda
Antroji, l nevalgi, matinau iki 6 men. MP, kai pradejau duot kita maista, jei sauksta suvalgydavo, lengviau atsipusdavau, ir taip, panasiai iki 3 metuku. dabar valgo kaip ir vyresnele- jei patinka- daug ir skaniai, jei ne, nesugundysi net pasiulius gauti po to saldaini Beje, darzelyje valgo geriau, sako man darzelio maistas labiau patinka- aukletojos sako, kad viena valgiausiu. Svoris atituinka norma, ugis nedaug mazesnis nei norma, bet ji tokia smulkute
Trecioji valgo, ir beje geria, nuo pat kudikystes taip, kad maista reik slepti Pediatro prasiau siuntimo, kad paimtu kraujuka ir padarytu tyrima del cukraliges Bet visiska norma. Pediatre sako, kad vaikas augantis judrus... Ugis ir svoris siek tiek didesnis nei vidurkis, bet is paziuros, tp smulkaus veidelio ir sudejimo
PS visas jas sieja tai, kad nevalgo bet kaip ruostos silkes , kas man ir MB yra vienas megiamiausiu valgiu
manoji nevalgiukas nuo gimimo...Jibitute kiek mes barames,kad bent kiek pavalgytu...Viskas jai atsieit nepatinka.Vien kaulai ir oda,baisu man i ja ziuret.bet jau judrumas tai be zodziu Nesuprantu iskur tiek pas ja energijos,kai tiek mazai valgo arba isvis nevalgo tik geria...
mano sunelis tai kaip kada valgo pagal nuotaika, buna gerai valgo viska, buna nosyte rauko , nesuprantu nuo ko cia priklauso, na bet visumoj tai vistiek per diena pavalgo, nebuna nevalges
mano merginute pavalgi nuo gimimo, ypac jai patinka mesiski valgiai
Mano sunelis kaip kada,kartais labai gerai valgo,kartais buna dienu kad isvis nieko nenori.Gerai tik tai kad darzelyje visada viska noriai valgo,tai zinau kad vaikas nealkanas.
maniske irgi nevalgiuke todel kuda kaip ir maza kaip coliuke
Mano tai abu mėgsta pavalgyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 11 02, 19:02)
manoji nevalgiukas nuo gimimo...Jibitute kiek mes barames,kad bent kiek pavalgytu...Viskas jai atsieit nepatinka.Vien kaulai ir oda,baisu man i ja ziuret.bet jau judrumas tai be zodziu Nesuprantu iskur tiek pas ja energijos,kai tiek mazai valgo arba isvis nevalgo tik geria...
pas mus panaši situacija. Maniškis ko gero irgi mielai būtų nevalgęs, jeigu jam kas tai leistų
Mano mazylis nuo gimimo apetitu nesiskundzia Valgo ir namie, ir darzelyje, ir sveciuose. Aukletojos net sako, kad jeigu jis nenori eit valgyt, eina is karto temperaturos matuot, nes cia pirmas pozymis kad negaluoja.
Siaip jam nepatinka tik vienas dalykas: grybai Bet jei nezino ir akivaizdziai nemato, kad ju yra, tai valgo viska su malonumu
Siaip jam nepatinka tik vienas dalykas: grybai Bet jei nezino ir akivaizdziai nemato, kad ju yra, tai valgo viska su malonumu
Nepatikėsit per 10 metų šiandiena pirma kartą mano vaikas nuėjo pats valgyti ir sako mama nepatikėsi aš norėjau valgyti kaip būtų gerai, kad pagaliau mano vaikis suprastų kad maistas yra svarbus ir jaustų alkį
Ech... gan skaudoka tema
Merginukė tai dar nieko, kai nori tai pavalgo normaliai, bet va su sūnum tai biskį vargstam. Nelabai vis valgus... o jei ir valgo, tai jau taip lėtai...
Merginukė tai dar nieko, kai nori tai pavalgo normaliai, bet va su sūnum tai biskį vargstam. Nelabai vis valgus... o jei ir valgo, tai jau taip lėtai...
Mes valgus buvome iki 2 metu kai tik pradejom lankyti darzeli pradejo maziau valgyt nezinau kaip tai paaiskinti , aukle sako is ryto isvis nieko nevalgo , tai nors dziaugsmas kad namie pries darzeli suvalgo 2 surelius, na ir pietum tik sriubytes pavalgo , prasiau auklytes nes mano kaimyne ji kad pamaitintujai ka tai retkarciais duodasi maitinamas, o taip nelabai valgo, buvom pas gydytoja tai israse kazkokiu vitaminu - vaistu apetituj gerinti pabandem tai vaikas kaip pakeistas valge viska ir net darzeli pats viska valge, todel kolkas pdarem pertrauka ir vel tikraisiai gersim kursa tu vaistuku