QUOTE(skruzdeda @ 2009 10 02, 22:51)
Ech, mano mergaite 8 menesiu gal 10 kartu maziau zliumbia negu mano keturmetis. Vis jam kokiu priezasciu pazliumbenti antsiranda. Ypac del valgymo.
Zinok kaip perskaiciau kaip jums buvo kai ligoninej gulejot su temperatura, tai
Jetau dar ir taip gali buti. O mano vyras visada man aiskina, tipo vaikas nenori, tai tegul ir nevalgo. Tai as ten gaunuosi tokia ragana seimoj, kankintoja vaiko, nes liepiu jam valgyti. kazkaip ateina mintis i galva, kad jis gal todel ir serga daug, kad nepakankamai gerai maitinasi, nezinau...
Zinok kaip perskaiciau kaip jums buvo kai ligoninej gulejot su temperatura, tai
Jetau dar ir taip gali buti. O mano vyras visada man aiskina, tipo vaikas nenori, tai tegul ir nevalgo. Tai as ten gaunuosi tokia ragana seimoj, kankintoja vaiko, nes liepiu jam valgyti. kazkaip ateina mintis i galva, kad jis gal todel ir serga daug, kad nepakankamai gerai maitinasi, nezinau...
aš ir kartais jaučiuosi kaip kankintoje amžinai bumbiu valgyk valgyk
bet kai prisemenu kiek mes sirgome ilgai, kai turėjome mokintis valgyti iš naujo, niekam to nelinkėčiau klykiančio vaiko po kiekvieno kasnio rėkimas nes reikia dar vieno, nesjai nepavalgo viskas griūna ir būna labai blogai net ir dabar jau atrodo viskas sustatytas ir valgo nes reikia, bet jei nepasakysi ir nepavalgys netik jausis irzlus, silpnas, vien žo priklausomas nuo maisto, ir nieko negaliu padaryti, kad įprastu jog privaloma valgyti.