QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 06, 19:49)
Maniskis tai nesimaskatuoja, t.y. hiperaktyvumo nera, bet prie lekstes svajoja arba visokiu jam reikalu atsiranda. Tai zaisla reikia pasiimti, tai kazka pamato ir pakalbeti reikia tai randa reikala kazko paprasyti arba pazysti. O paskui galiausiai sako man viskas atsalo, neskanu...
As tai saviski kaip maziuka irgi maitindavau iki 4.3 metu! Sriuba, desreles arba uzkandzius tai pats valgydavo, o vat normalu antra patiekala, tai reikedavo sumaitinti. Daug kartu pasiryzdavau nebemaitinti, bet kai ateidavom prie reikalo, tai vel gaudavosi, kad maitinu. Bet viena diena vistiek pasakiau, kad nebemaitinsiu ir nebemaitinu. Nors labai pikta, kai ruosiu, ruosiu valgi kelias valandas, o pietu lekste lieka pilna.
As tai saviski kaip maziuka irgi maitindavau iki 4.3 metu! Sriuba, desreles arba uzkandzius tai pats valgydavo, o vat normalu antra patiekala, tai reikedavo sumaitinti. Daug kartu pasiryzdavau nebemaitinti, bet kai ateidavom prie reikalo, tai vel gaudavosi, kad maitinu. Bet viena diena vistiek pasakiau, kad nebemaitinsiu ir nebemaitinu. Nors labai pikta, kai ruosiu, ruosiu valgi kelias valandas, o pietu lekste lieka pilna.
o kaip nuo gimimo ar valgė
nes mano vaikis labai gerai valgė, baisia daug valgė, bet kai atsitojo 8 mėnesių, vsio ir beveik nustojo valgyti. baisiai ir mano svajoklis, tik toks, kad svajoja ir maskatuojasi, net dabar vat kai valgė, (kas patinka) valgė pusvalandį