Kosmetologijos vadovelyje radau, kad pries dazant antakius, jie patepami vazelinu. Nieko nesupratau. O kam?
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 25, 22:49)
Kosmetologijos vadovelyje radau, kad pries dazant antakius, jie patepami vazelinu. Nieko nesupratau. O kam?
Gal kad oda nenusidazytu
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 25, 21:49)
as kai namie dazau, tai visad patepu vazelinu...nenusidazo oda aplink, nusivalo gerai jei ir kas uzsidazo
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 26, 09:48)
as kai namie dazau, tai visad patepu vazelinu...nenusidazo oda aplink, nusivalo gerai jei ir kas uzsidazo
as irgi taip pat tik as riebesniu kremu aplink,kad oda nenusidazytu
Aisku. Aciu. Mat naudoju tokius dazus, kurie odos nedazo, tai nesupratau kam.
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 29, 11:10)
suzinojau toki dalykiuka antakiam...jum turbut ne naujiena, bet man naujiena antakiu seselis...konkreciai is TBS..jis ale odos nenudazo, ir tikrai natul produkt atrodo,... vakar mane padaze tai ka tu vaikeli...visai kitaip... tai va noriu jo dabar gal yra bandziusiu?
Mane irgi domintu Be to, kokia jo kaina? As kazkada netycia susigadinau savo antakius - i galus jie laaabai issiaureja ir iki edabar neatauga, tai bandau su piestuku papaisyt. O jo pslava sunkiau atitaikyti nei ka kita
QUOTE(sunsetheat @ 2009 03 29, 19:49)
Mane irgi domintu Be to, kokia jo kaina? As kazkada netycia susigadinau savo antakius - i galus jie laaabai issiaureja ir iki edabar neatauga, tai bandau su piestuku papaisyt. O jo pslava sunkiau atitaikyti nei ka kita
va mano antakiu galai taip labai menki, tai labai nustebau kai padaze ir super atrode kainuoja 73 lt bet ka jau padarysi- reikia ne tas zodis
esu turejusi Biomaris antakiams seselius, patiko, labai geras spec sepetelis viduje, patogus naudojimui
Dazniausiai cheminiu budu,bet kartais ir piestuku
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 03 29, 20:46)
va mano antakiu galai taip labai menki, tai labai nustebau kai padaze ir super atrode kainuoja 73 lt bet ka jau padarysi- reikia ne tas zodis
O koks tikslus pavadinimas to šešėlio?