Sveikos. Kas kiek laiko dazot antakius chemiskai?mane nudazo gan tamsiai, bet vistiek viskas po mazdaug savaites nusiplauna tai cia visos kas savaite lakstot i grozio salona antakius dazyt? as tai neturiu tokios galimybes, o piestuku pati koreguot antakiu nemoku, man gaunasi lb nenaturaliai dar anksciau buvau blondine, tai puse velnio buvo ir su neryskiais antakiais, o db as tamsiai ruda ir atrodau lb blankiai jei antakiai neparyskinti
Gal dazai prasti...
QUOTE(susidomejus @ 2009 03 21, 17:31)
Gal dazai prasti...
Dar ir nuo spalvos intensivumo priklauso.
QUOTE(Vanillla @ 2009 03 22, 12:41)
na nzn, nemanau, kad cia del dazu, nes daziau ne vienam salone ir ne pas viena kosmetologe, tai manau cia jau mano pacios antakiai kalti beto spalva buna tamsi, t.y. dazoma "intensyviai" nu ka darysi, reiks mokytis naudotis ivairiais piestukais ir seseliais, be antakiu gi nevaiksciosiu
Man irgi dazai laiko labai trumpai tai vargstu su piestuku, svajoju pasidaryti permanentini tu tikriausiai naudoji per tamsu piestuka nes rasei kad neneturaliai gaunasi, as isgijau artdeco rusva piestuka, labai spalvyte tiko
QUOTE(mijukas @ 2009 03 23, 23:10)
Man irgi dazai laiko labai trumpai tai vargstu su piestuku, svajoju pasidaryti permanentini tu tikriausiai naudoji per tamsu piestuka nes rasei kad neneturaliai gaunasi, as isgijau artdeco rusva piestuka, labai spalvyte tiko
reiks ir man pabandyti
QUOTE(Roxetė @ 2009 03 25, 11:25)
As dazau tiksliau suteikiu forma ir atspalvi su Isadora antakiu zele. Ji tokia kaip blizgesio pakuotej su sepeteliu, kaip blakstienu tusas. Labai man patinka
kokia kaina zeles?
As banzdziau su tamsiai rudu antakiu seseliu,bet netinka man,i ryzuma spalva gaunasi,tai paryskinu su juodu piestuku,bet vos vos,kad neperryskiai butu,ir atrodytu kuo naturaliau.
Klausimas vilnietems,kiek mazdaug cheminis dazymas salone kainuoja?ir kokiam geriau/graziau nudazo?
as irgi antakius pati dazau, o blakstienas nelabai mokedamatai ir nenoredama"prisidirbti",lengvai galus padazau ( as pati tamsi, tai man uztenka tik galus patamsint) su blakstienu tuso sepeteliu ir trumpai palaikau.asdarpastebejau kad nudazyti plaukeliai tampa svelnesni paklusnesni ir man lengviau juos modeliuoti buna po to.nes siaip tai jie kaip seriai pas mane.
QUOTE(Mertise @ 2009 03 25, 14:23)
kokia kaina zeles?
As banzdziau su tamsiai rudu antakiu seseliu,bet netinka man,i ryzuma spalva gaunasi,tai paryskinu su juodu piestuku,bet vos vos,kad neperryskiai butu,ir atrodytu kuo naturaliau.
Klausimas vilnietems,kiek mazdaug cheminis dazymas salone kainuoja?ir kokiam geriau/graziau nudazo?
As dazau Figaro Staneviciaus g, ten kainuoja 10lt Nors, man atrodo, buna ir pigiau Bet ten man arti namu ir siaip labai graziai nudazo, mano antakiai ir taip tamsus, tai tik vos paryskina - taip, kad jau iskart antakiai atrodo graziai, o ne tai, kaip buna, kad dar reikia palaukt pora dienu, kol dazai apsiplaus.
Roxete, o Isadora zele normaliai prilaiko antakius? Nes turejau artdeco, tai man visai nepatiko, suglosto tik tam kartui, o paskui vel tie antakiai i visas puses styro
QUOTE(GANE @ 2009 03 25, 15:45)
As dazau Figaro Staneviciaus g, ten kainuoja 10lt Nors, man atrodo, buna ir pigiau Bet ten man arti namu ir siaip labai graziai nudazo, mano antakiai ir taip tamsus, tai tik vos paryskina - taip, kad jau iskart antakiai atrodo graziai, o ne tai, kaip buna, kad dar reikia palaukt pora dienu, kol dazai apsiplaus.
Roxete, o Isadora zele normaliai prilaiko antakius? Nes turejau artdeco, tai man visai nepatiko, suglosto tik tam kartui, o paskui vel tie antakiai i visas puses styro
Aciu ,supratau, na man "europa" netoli,tai irgi gal i Figaro pavaziuosiu.Mano irgi tamsus,bet va su pudra ir kt. truksta ryskumo