QUOTE(Dusele @ 2009 02 18, 12:01)
na, nesiulyciau jums pacioms expermentuot, kad nepakenktumet akims, ar neliktumet pajuodusiais paakiais.
As dazau paprastai: susimaisau dazus, istepu kremuku aplink akis visa zona, kad oda nenusidazytu, tada uzdedu vatos pusmenuliukus po apatinem blakstienom, nudazau apatines blakstienas, tada su tokiu mediniu pagaliuku (kur nagu odelem atstumdyt - tuo nudroztu galu) atsargiai dengiu virsu. Svarbu but pusiau prisimerkus visa laika ir per daug nemirkset. Paengiu virsu, o is apacios tik iki puses, pariesdama..
Kartoju: neigudusioms dazyt nerekomenduoju! Geriau jau nepagailekit 8 lituku..
As dazau paprastai: susimaisau dazus, istepu kremuku aplink akis visa zona, kad oda nenusidazytu, tada uzdedu vatos pusmenuliukus po apatinem blakstienom, nudazau apatines blakstienas, tada su tokiu mediniu pagaliuku (kur nagu odelem atstumdyt - tuo nudroztu galu) atsargiai dengiu virsu. Svarbu but pusiau prisimerkus visa laika ir per daug nemirkset. Paengiu virsu, o is apacios tik iki puses, pariesdama..
Kartoju: neigudusioms dazyt nerekomenduoju! Geriau jau nepagailekit 8 lituku..
Aišku,aš blakstienų visai nedažau-po vieno karto grožio salone Paakiai visi išjuode buvo,taip trynė man juos ten su kažkokiu valikliu, kad po to žiauriai paakių odą suerzino-ilga laiką degino, skaudėjo
Tai man atrodo aš pati sau geriu nusidažyčiau
O įmanoma,nusidažyti nedažant apatinių blakstienų- pas mane jos nenormaliai ilgos Jai daryčiau taip - ištepčiau kremu, uždėčiau pusmėnulius ir ant tų apatinių blakstienų, užmerkčiau akį ir taip vieną nusidažyčiau, po to nuplovus vieną, tą patį su kita