Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

QUOTE(Dusele @ 2009 02 18, 12:01)
na, nesiulyciau jums pacioms expermentuot, kad nepakenktumet akims, ar neliktumet pajuodusiais paakiais.
As dazau paprastai: susimaisau dazus, istepu kremuku aplink akis visa zona, kad oda nenusidazytu, tada uzdedu vatos pusmenuliukus po apatinem blakstienom, nudazau apatines blakstienas, tada su tokiu mediniu pagaliuku (kur nagu odelem atstumdyt - tuo nudroztu galu) atsargiai dengiu virsu. Svarbu but pusiau prisimerkus visa laika ir per daug nemirkset. Paengiu virsu, o is apacios tik iki puses, pariesdama..
Kartoju: neigudusioms dazyt nerekomenduoju! Geriau jau nepagailekit 8 lituku..

Aišku,aš blakstienų visai nedažau-po vieno karto grožio salone doh.gif Paakiai visi išjuode buvo,taip trynė man juos ten su kažkokiu valikliu, kad po to žiauriai paakių odą suerzino-ilga laiką degino, skaudėjo verysad.gif
Tai man atrodo aš pati sau geriu nusidažyčiau biggrin.gif
O įmanoma,nusidažyti nedažant apatinių blakstienų- pas mane jos nenormaliai ilgos doh.gif Jai daryčiau taip - ištepčiau kremu, uždėčiau pusmėnulius ir ant tų apatinių blakstienų, užmerkčiau akį ir taip vieną nusidažyčiau, po to nuplovus vieną, tą patį su kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 02 18, 14:35)
Aišku,aš blakstienų visai nedažau-po vieno karto grožio salone doh.gif Paakiai visi išjuode buvo,taip trynė man juos ten su kažkokiu valikliu, kad po to žiauriai paakių odą suerzino-ilga laiką degino, skaudėjo verysad.gif
Tai man atrodo aš pati sau geriu nusidažyčiau biggrin.gif
O įmanoma,nusidažyti nedažant apatinių blakstienų- pas mane jos nenormaliai ilgos doh.gif Jai daryčiau taip - ištepčiau kremu, uždėčiau pusmėnulius ir ant tų apatinių blakstienų, užmerkčiau akį ir taip vieną nusidažyčiau, po to nuplovus vieną, tą patį su kita g.gif

imanoma, bet labai labai nerekomenduoju.. neduok diebe prastus dazus panaudosi, ar i aki paklius... uz pasekmes neatsakau.
O del dazymo salone, tai turbut pas kokia mokine papuolei, kuri dar neturejo dideliu igudziu, tai istepliojo, o kai isigeria i oda - sunku nuvalyt. Tai vargsiuke ir gramde tau paakius ir tave kankindama ir turbut pati save ne maziau.. doh.gif
Atsakyti
geriausiai antakiai atrodo kelios dienos po cheminio dazymo, kai jau atbluke truputi thumbup.gif o antroj vietoj man seseliai, skirti antakiams, bet dabar nusidaziau, tai ilgokai nenaudoju, ir laiko ryte sutaupau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o as begu nuo savo naturalios prigimties, plaukus jau senai juodai dazau,nors blondine esu,tai ir antakius reguliariai tenka dazyt. bet man patinka,tada veidas israiskingesnis buna biggrin.gif
Atsakyti
nors plaukai rudi mano, bet antakiai tai labai neryškūs..todėl tenka cheminiais dažais vis paryškint salone. bet iškart kitoks veidas atrodo antakius paryškinus thumbup.gif aš kartais net juokiuosi, kai labai jau išblunka, kad einu į saloną "veido nusipiešti" biggrin.gif
Atsakyti
Aš tik už cheminį, jokio vargo, jokio rupesčio, o ir kai visai neišsidažius, ryškesni antakiai daro savo thumbup.gif Anksčiau visad salone dažydavau, bet neseniai su draugėm išsišnekėjom, kad jos namie pačios dažosi, tai ir aš pradėjau pati dažytis, dar mažiau problemų biggrin.gif
Atsakyti
zadu ir as nusidazyti bet bijau kad bus per ryskiai ir juokingai atrodys... doh.gif
Atsakyti
Dažau pati namie ir viskas OK. Bet reiks nueiti pas kosmetologę, kad pataisytų jau antakių formą, nes jau išėjo iš rėmų. Nusipirkau pilkus dažus ir man labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina007 @ 2009 03 04, 15:00)
zadu ir as nusidazyti bet bijau kad bus per ryskiai ir juokingai atrodys...  doh.gif

Bandyk dažyti tą dieną, kai žinai, kad tikrai niekur neisi. Aš savarankiškai pati pabandžiau penktadienio vakarą, tai galvoju, kad iki pirmadienio apsiplaus. Bet su mano nusiprktai dažais viskas buvo čiki. Gražiau nei salone.
Atsakyti
QUOTE(kristina007 @ 2009 03 04, 15:00)
zadu ir as nusidazyti bet bijau kad bus per ryskiai ir juokingai atrodys...  doh.gif

visada pirmas kartas buna baisus mirksiukas.gif . Bet nesbandzius - nesuzinosi 4u.gif
Pirma karta geriau maziau palakyt, tegul ir per sviesiai gausis, tada kt karta zinosi, kad reiktu ilgiau.. O siaip tai jei bijai geriau ne paciai expermentuot, o paprasyt tos, kurios ranka nedrebes mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi naudoju RefectoCil antakių ir blakstienų dažus thumbup.gif tikrai labai geri. Pirkau "Medinėse šukose", kainytė 26.5 Lt už dažus ir peroksidą. Pirmą kartą dažiau pati sau ir antakius, ir blakstienas, tai viskas pavyko, nei griaužė akyčių, nei ką, o antakius laikiau tik 2 min, tai ir spalva gavosi labai natūrali (dažų spalva - juoda).
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2009 03 06, 12:58)
Aš irgi naudoju RefectoCil antakių ir blakstienų dažus thumbup.gif  tikrai labai geri. Pirkau "Medinėse šukose", kainytė 26.5 Lt už dažus ir peroksidą. Pirmą kartą dažiau pati sau ir antakius, ir blakstienas, tai viskas pavyko, nei griaužė akyčių, nei ką, o antakius laikiau tik 2 min, tai ir spalva gavosi labai natūrali (dažų spalva - juoda).

ir as is "pelenes" sian juos parsinesiau biggrin.gif
Atsakyti
As pas kirpykoloj visada dazaus, dar drauge kartais nudazo.. Iskart kitas vaizdas kai antakiai padazyti smile.gif
Atsakyti