Įkraunama...
Įkraunama...

Antakių dažymas

As irgi pati dazausi, perku Droge, tokios mazos dezutes,kainos nepamenu, bet iki 2 lt., juodi-rudi dazai, esu sviesi, dazau su rudu, tai gerai, graziai gaunasi, ir pigu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 12 18, 15:33)
Kokia spalva patartumet dazyt antakius, jei jie sviesiai juodi?
plaukai taip pat dazyti juodai, tik kai apsiplauna tampa rusvo atspalvio vietomis

grafitine
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2008 12 25, 21:13)
As irgi nusprendziau pati dazytis chemiskai. Anksciau vaiksciojau pas kosmetike, bet dabar jinai Anglijoj. Nueisiu nusipirksiu profesionalius dazus ir peroksida. O kaip ten toliau elgtis? Sumaisyt? Kokiais santykiais? Kiek palaukt? Paaiskinkit man, prasau smile.gif

tokiu atveju geriau iskart nusipirk pakuote, kur yra ir dazas, ir oksidatorius ir tirstintojas ir indukas maisymui. Ten instrukcijoj parasyta ka kaip maisyt smile.gif - tikrai paprasta. Kaipadazysi palaikyk keleta min ir nuplauk, jei matysi mazai - dr karta uztepk. Jau geriau kelis kartus pakartot kol igusi, nei per tamsiai nusidazyt. Siip kuo ilgiu lakysi, tuo intensyvesne spalva bus.

-------

as pati dazausi ir antakius ir blakstienas. Is pradziu blakstienu nedaziau, nes pavojinga del akiu ir issiterliojimo, bet viena karta pabandziau ir - super thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai patepu pieštuku, ir thumbup.gif , chemija bijau dažyt, kad ir tų paskutinių plaukelių neteksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Cheminiu smile.gif ir antakius ir blakstienas thumbup.gif
Vakar vėl padažė, sutvarkė, tai šiandien tokia RYŠKI jaučiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
As sia tema nelabai ka suprantu, gal jus man paaiskinsit. Mano antakiai naturaliai juodi, bet noreciau juos pasiviesinti, ar imanoma juos nudazyti sviesiai ruda spalva?
Atsakyti
QUOTE(Favorite @ 2009 02 13, 18:41)
As sia tema nelabai ka suprantu, gal jus man paaiskinsit. Mano antakiai naturaliai juodi, bet noreciau juos pasiviesinti, ar imanoma juos nudazyti sviesiai ruda spalva?

ne, neiseis. Cia kaip ir plauku dazyme tada reiktu peroksidu sviesint paskui spalva det.. Jei siaip ant juodu dazysi - nieko nesimatys schmoll.gif
Atsakyti
as taip pat dazau ir blakstienas ir antakius cheminiu budu thumbup.gif
Atsakyti
Nebijokit tu mitu, kad neliks plauku, gi keiciasi laikai, tobuleja sudetis 4u.gif . Sutvarkyti, chemiskai tvarkingai padazyti antakiai labai pakeicia veido bruozus, akiu zvilgsni - buna merginos net krykstauja strypcioja pries veidrodi negaledamos atsidziaugti blush2.gif - va tokia mano mazyte laime 4u.gif
Turiu kliente (fotomodelis), kuri turejo vos ne trikampio formos antakius, daug vargom, kol atauginom kur reikia, vis koreguodavom dazu pagalba, o dabar - nors i virseli dek, kokia grazi tapo wub.gif
Gal sis pavyzdys jus ikveps isdristi susitvarkyti forma ar paryskinti spalva..

As pati tai dazau kai jau matau, kad reikia vel piestuku koreguot.. O blakstienas tai retai, nes nieko neprisileidziu, dazausi pati, o kartais taaaaaip tingisi terliotis.. doh.gif
Atsakyti
Dusele ,
O kaip jūs blakstienas pati dažotės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 02 16, 13:25)
Dusele  ,

Man taip pat butu idomu suzinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitah @ 2009 02 16, 12:25)
Dusele  ,

na, nesiulyciau jums pacioms expermentuot, kad nepakenktumet akims, ar neliktumet pajuodusiais paakiais.
As dazau paprastai: susimaisau dazus, istepu kremuku aplink akis visa zona, kad oda nenusidazytu, tada uzdedu vatos pusmenuliukus po apatinem blakstienom, nudazau apatines blakstienas, tada su tokiu mediniu pagaliuku (kur nagu odelem atstumdyt - tuo nudroztu galu) atsargiai dengiu virsu. Svarbu but pusiau prisimerkus visa laika ir per daug nemirkset. Paengiu virsu, o is apacios tik iki puses, pariesdama..
Kartoju: neigudusioms dazyt nerekomenduoju! Geriau jau nepagailekit 8 lituku..
Atsakyti
o as pati pasidazau rytais smile.gif
nes nepasidazius mano bruozai nera ryskus, kadangi esu naturali sviesiaplauke smile.gif
Atsakyti